Legend#12459
Említettem korábban (#12344), hogy néhány hajóm nem engedelmeskedik a navigációs utasításoknak, egyiket a helyszínen lelőttem, a másik kettőt a sorsára hagytam - egészen mostanáig. Ma újra bepróbálkoztam náluk, és ismét rendesen reagálnak.
Még valami. Van egy Xenon szektor, ahová nem lehet behajtani. Próbáltam gyors hajóval, erős hajóval, rengeteg hajóval, sehogy sem megy. Ez a Xenon Core 05. Ma adtam fel a reményt, miután elfüstölt eg fullosan felszerelt csítelt Inkubusom. Ezt a hajót csak erre a célra csíteltem, mert iszonyatos pajzsai vannak. Felégettem vele előtte a Xenon Grid 2-t,é a Xenon Core 18-at, meg sen karcolódott a lakkozása, de aztán ennyi volt. Csett. Annyit sikerült elérnem, hogy egyszer beküldtem 60fightert, és elég lassan fogytak el ahhoz, hogy két kaput feltérképezzenek a hajóm térképére...Mentettem a játékot, és utánuk mentem, feltételezve, hogy ha alá volt aknázva a terület, kipucolták nekem, de ugyanúgy elszálltam, amint beléptem. Általános jelenség, hogy belépsz, majd csak asaját szétrobbanó hajódat látod, és néhány szintén felrobbanó Xenon hajót (ezért gondoltam aknákra).
Lehet azért van ez a sorompó, hogy csak akkor tudd elérni a Xenon Grid 2-t, ha felvetted hozzá a Xenon CPU küldit? Érdekelne, hogy próbálkoztatok-e már arrafelé átjutni.