X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
kár hogy a terránoknak még mindig csak ilyen kis szerepük van, picit több rendszert is birtokolhatnának...
Amugy van itt valaki aki nem tolta még végig az X2-t? azt illendõ lenne, mer amugy nemsokat értene meg az X3 történetébõl....
Jah, meg volt aki már játszott a DRIFT c. ürszimulátorral? az is kira, és magyar fejlesztés is!!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Csak az a gáz, hogy most találtam meg a Terranokat, így róluk is kellene néhány szót ejtenem...de lehet, hogy majd máskor.
Birkus Maximus
Kiv. leszek az írásodra, de az eddigi tapasztalataim alapján nem aprozod el. 😄
Jut eszembe, ennek a viszonylagos XTM - Egosoft barátságnak remélem az lesz a következménye, hogy amit mondott itt valaki hogy lesz patch, akkor a hardcoded beállításokat megoldják és akkor az XTMes csapat rendes modot tud írni, olyat amilyet elképzel. Mert írták hogy olyanba nem nyúlnak bele amihez az eredeti fájlokat kéne módosítani mert az License ellenes.
A jumpdrive téma pedig relatív, azt ugy kell elképzelni, mint egy kölekedési eszközt: Tehát itt a valóságba megyek gyalog, akkor az X-ben megyek ûrruhában egy ûrsétát.
A valóságban megyek biciklivel, akkor az Xben megyek ûrhajóval.
És az Xben használom a Jumpdrive-ot, akkor itt használom a kocsit, vagy extreme helyzetben a BUNGIEJUMPING-ot.
Szal....<#vigyor>#vigyor><#beka3>#beka3><#gun>#gun><#bohoc>#bohoc><#action>#action>
ITT MÉG ADÓZNI IS KELL,A JÁTÉKBAN NEM...
Arról nem beszélve, hogy nincs is Jumpdrive-om, amivel egy pillanat alatt tudnék átugrani a sarki fûszereshez, például Stott-hoz, Stott Spice-ért...<#vigyor>#vigyor>
angolból,
gazdaság-elméletbõl,
kémiából(HEPT+PPC=HEPC)
matekból(500cr<1000cr=100ft)
stb
Amugy itt nemcsak fiatal korosztály található, de pl én 16éves vok, de látom van itt 40+.
Kár hogy olyan kevesen járszák/ismerik ezt a játékot, nagyon ésszerû pedig(legalább is értelmesebb, mint hogy megyek és lövök)
Nem árulhatom el, mert a civil nevemen reggeltem oda.
Egyébként nagyon ritkán járok arra és sajnos a játékra is méltatlanul kevés idõm van mostanában 😞
PS 2 re láttam auchanban eredeti x3-t 8k-ért
kiváncsi lennék azon hogy fut
Júli 8 óta nem nyúltam a gémhez.
És persze azóta fórumot sem olvastam...
Emlékszem azért hagytam abba, mert nem tudtam "ízlésesen" összerakni azzal a ComplexConstruction cuccal egy korrekt EC gyártó gyárhalmot. Végül hajam tépve otthagytam az egészet.
Asszem hétvégén megint nekiugrok a témának.
Más:
Ti is kaptatok universe newsletter az egosofttol?
Amugy az X2 höz is adnak vmi pecset....
ALIG VÁROM H KIADJÁK!!!!!
Amugy ezt az X4be lehetne megoldani, hogy bluepront szerüségen megtervezni, hogy rakom össze a gyáram/complexem. Egy gyárat mindig ugy lehetne tervezni, h tervbe "összekapcsolgatjuk" az összekötõcsövekkel a gyárat, és igy növekedne S(tudom h S type gyár nincs,de lehetne)->M->L->XL->XXL->G(giant).<#eplus2>#eplus2>
Nem tudom beállítani a Complex HUB-ját, hiába forgatom, pörgetem mindig csak egy irányba hajlandó beállni.
Ilyen másnak is van?<#szomoru1>#szomoru1>
Nem tudom beállítani a Compley HUB-ját, hiába forgatom, pörgetem mindig csak egy irányba hajlandó beállni.
Ilyen másnak is van?<#szomoru1>#szomoru1>
Játék közbe én is összeírtam néhány dolgot. Persze van ami szkriptel pótolható, de az nem az igazi 😊
Igyekeztem a játék világába beleillõ fejlesztéseket leírni:
- komplexebb komplexek (gyárak ki-be kapcsoláása/leválasztás/ összekötési sorrend/ termékek szabadabb konfigurálhatósága)
- diagramok/ táblázatok/ statisztikák (a gyárakról)
- külön fül a tulajdon lapon a hajóosztályok szerinti lebontásban (tudom, ilyen van, de egyszerûbb lenne egy lenyíló ablakba megoldani)
- flották létrehozása
- fejlesztések, kutatólaborok, monopóliumok
- nagyobb interakció a hajók között (ne csak BBS-es küldetések)
- dinamikus zene (gyõzelemre/ vesztésre állás esetén, nagy hajók megjelenésekor változó)
- pilóták
- dinamikus hangok (saját pilóták segítségért kiálltanak/ közbeszõlnak (mint pl az elsõ küldetés)
- több lehetõség a harcba (hajóosztályok szerinti támadás/ kiadható parancsok bõvítése/ alrendszerek támadása)
- PPC fegyverek erejének v tûzgyorsaságának csökkentése (vicc hogy 10GJ-os hajókat 10 mp alatt szét lehet lõni)
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=164768&highlight=hud+mod
Lényegében azt írja le, hogy csinált belsõ kabin nézetet a hajóknak és a mûszerfalba építette a kijelzést. Pl.: pajzs és sebesség.
Ezeket tüntette el az eredeti helyükrõl.
Mert innen nem tudom elérni azt a címet, amirõl gondolom le lehetne tölteni.
Elvileg szerintem megy, mert csak az ikonokat cseréli ki, jobbanmondva a HUD-ot. Ami hiba lehet, hogy nem ismer egy-két ikont és az a régi képében jelenik majd meg.
Ha felrakod valahova, megnézem, hogy megy e XFP-vel.
Én pl. csak így tudtam az XFP-hez hajókat berakni.
Ha nem mennének, akkor nevezd át õket a sorban következõ számokra.
Pl.: 1-9-ig van .cat .dat, akkor legyenek 10.cat 10.dat és 11.cat 11.dat.
Ha mûködik jó, ha nem akkor sztem nem lehet. Hacsak nem rakod õket össze valahogy a modmanagerrel.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=2002449
Akinek esetleg müködne, az közölje lécci+hogy hogy kell egyszerre 2 modot használni.
Birkus Maximus
Hmmm...Vagy egy Easter Egg, vagy vmi boron kémállomás a Paranid ûrbe<#vigyor4>#vigyor4>-ez a smiley pont ugy néz ki mint egy Paranid
Az csak egy dísz.
Hát nagyon sokat haladtam a kézikönyvvel, hamarosan elkészül...<#vigyor>#vigyor>
1.Ha megkér, hogy tõlük szállíts le valahová árut, azért semmitsem fizet. 2.Ha azt kéri, hogy neki szállíts le valamilyen árut(általában követ, kristályt vagy sziléíciumot) azért az átlagártól egy kevéssel többet fizet... olyan 10-30%-al.
L
Hogy fizetnek ezek a küldik?
L
0.0
19.8
Heretics End
Pedig ha jól emlékszem a küldit is végigtoltad, ami ugye itt végzõdik.
Szerintem nem véletlen.
Birkus Maximus
Nem tudja valaki megmondani nekem, hogy hogyan használhatnék egyszerre két modot? Egész pontosan a cockpit callback és egy Hud mod...
LÉCCI írja le nekem vki...
Ja, amugy simán elfut az X-Tension Xp-n, csak tönkreteszi a media player classic-ot, szintén x-btf...
+nekem azt csinálta, hogy ha az x tensiont feltettem (DEMO) akkor nem ment
az x btf DEMO....
Nem adja el nekem valaki ezt a két játékot, Nyíregyházi vagyok...
Leszedtem egy verziót, aminek nagy a Vitalitása (...), volt benne patch is, de azt nem az Egosoft folderbe, hanem valami Deep Silverbe akarta telepíteni, úgy meg annyit ér, mint kopasz pinán a hajolaj. Ezt még kicseleztem, végre el is indult a játék, mondok New Game, jó, Normal (késõbb Quick Start, mert itt ajánlotta vki), na de a Loading elején kifagy a gépem, de csontra. Persze nem is tölt be semmit, sehova tovább. Kicsit még elpöcsöltem vele, aztán ment a szemétbe az egész, isofile-ostól, mindenestõl. Így jártam.
Mivel nagyon hiányzik az Elite-feeling, asszem fel fogom tolni valamelyik nap az eredeti X-tension címû játékot, mert az jobbab. Remélem, elfut még az XP-n...