F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • tom36
    ez a hiba nálam is elöfordult de ujaban nincs szerencsére gondom vele meg nem is tapasztaltam már régóta

Bonczi részéröl meg sztem megéri EC gyárat venni mer ahogy utánaszámoltam egy XL-es gyár (most pontosan nem tom) 900,000 EC tud legyártani mire egy gyáradbann is kifogyna az EC persze ha van rendes kristáj utánpotlása meg emelet egy M -es kristájgyár 90,000 EC legyártásának a kristájszükségletét tudja elátni -15 v -20,000 EC amit saját maga fogyaszt el a kristájgyártáshoz
    meg nekem is igaz h nem nagy komplexum de 9 gyár ösze van kötve eböl az egyik az XL es EC gyár meg ehez van 2 kristájgyár és igy van 170,000 EC fogyasztás (az ec gyár nincs eben be mer nem fogyaszt) és ezt ez a 2 kristágyár el tudja látni (2x90,000=180,000)
    meg ha nagy a komplexum és mit tom én mondjuk van 1,000,000 EC fogyasztása akor még ha a legolcsoban is tudjuk beszerezni az ec-t akor is 12,000,000 igy meg ingyen meglene
    Itt biztos h van ojan ami nem érthetö v kinek de joban nem biztos h el tom magyarázni
    v ha ezt edigis tudtátok akor nem szoltam