Legend#12347
Valószínű valami bug lehet, az "alap" navigációs gixerekkel már találkoztam, ez egy magától értetődő parancs megtagadása, pl: ugorj oda, ugorj oda és dokkolj, kövess, kövesd, dokkolj, stb, olyan műveletek, melyeknél elhangzik, hogy "Auopilpt activated", ha benne ülsz. Irányítani simán lehet manuálisan (dokkolni is manuálisan),de ha kap egy utasítást becélozza az irányt, a sbessége pedig lemegy nullára és úgy is marad mindegy, hogy benne ülsz, vagy másik hajóból utasítod, mindegy hányadik szektorban hányadik célpont, és mindegy, hányadik újraindítás.
Hálistennek egyszerre csak egy hajó csinálja, olyan amit hoszabb-rövidebb ideig már használtam, az első kettőt legálisan vettem, a Lilith-et csíteltem (van egy script, amivel hajókat, állomásokat lehet klónozni és saját használatúvá tenni - még Shipyardokat és Shivan Dragont is - de ez nem tartozik ide...)
Lölö: Lilithet legálisan csak Cappelni lehet(ne) Memorial of Light-ban, fighternél nagyobb Sohnen hajókat még HCF-el sem lehet, mert valamelyik Patch tiltja. Azt írták, túl nagy hatalmat ad a játékos kezébe, ezért nincs lehetőség nagy Sohnen hajókat foglalni. Ezzel maximálisan egyet kell értenem mert klónoztam, és kipróbáltam egy Mantist, mindent lelő, és szinte lelőhetetlen - a játék meg így élvezhetetlen.