Legend#12224
Pár dolog: először is egy kis segítség kéne - a Leviathan küldi folyamán, miután kinyírom mind egy szálig az összes Xenont+Khaakot, a Levi kapitánya üzen, hogy húzzak Argon Prime-ba további utasításokért, meg hogy egy szenátor haverkodni akar velem. A. P.-ben viszont rám se bagóznak akárhova dokkolok, akárkivel beszélek...aztán visszaugrok a Levihez, hátha nem jól értettem valamit, és úgy fogad, mintha most látna először, mintha nem lövettem volna magam ronggyá érte az előbb, és jön újra a Xenon+Khaak bagázs, én meg ott állok a szétlőtt flottám maradékával.
Tuti, hogy elkúrtam valahol, kíváncsi lennék szerintetek hol. Meddig kell keresgélni a szenátort, ill. hány enemy hullám van).
Más téma: egyszerűen zseniális ez a játék, már hetek óta rendületlenül gyártom a saját EMP-komplexumomban az Unknown Object-eket, az AEMP-t és a BEMP-t csak úgy tudtam megülömböztetni, hogy egyik S-es, másik L-es...most meg felajánlottak megvételre némi titkosszolgáőlati infót 670000-ért egyik állomáson és láss csodát, szépen kiírja a játék az összes Terran Unknown Object rendes nevét. Ami eddig fejlesztői hiányosságnak tűnt, kiderült, hogy egy remek flöffös húzás.
Megint más: a nap sztárja nálam az Aegir, amit csak azért vettem, mert "olyan szép", A fegyverek és a pajzsok száma cseppet sem nyűgözött le. Élesben viszont hasít. Xenon-t, Khaak-ot, mindegy csak nagy legyen. Eddig nem vettem komolyan ezt a hajót, de félelemmel vegyes tiszteletet ébresztett bennem (és az enemyben).