Ace McCloud#11990
Jah!
Valahol olvastam, hogy nem mindíg dobnak ki a xenon J-k, K-k fegyvereket. Elképzelhető hogy hüleség, de úgy vettem észre, hogy bizonyos távolságoknál jobban dobálnak, vagy ha a közvetlen közelébe mentek, és onnan lövitek az orrát a hajó elejének nagyjábol első 10% ról, akkor gyakrabban dobál ki gppct. Mindegy hogy saját hajó, ellenséges hajó, vagy gépi hajó lövi ki az anyahajókat, az esély mindenképp megvan, hogy eldobálja a fegyvereket. mielőtt fölrobbant volna az ellenséges csata, vagy anyahajó elmentettem, és mindaddíg visszatöltögettem amíg megfelelő gppc mennyiséget el nem dobott.
Volt hogy kb 30x töltöttem vissza, mire hajlandó volt egyáltalán eldobni valamit, de volt hogy 28 gppc-t tudtam fölszedni utánna. Úgy vettem észre, hogy érdemes felmarkolni rögtön ezeket a javakat, mert addíg a másik csatahajó nem fog nagyon dobálni semmit. Lehet, hogy kicsit csalás a dolog, de annak aki sokadszorra kezdi a játékot, elég sok segítséget nyújthat, és elég szórakoztató (meg nehéz is) így creditet szerezni. Nagyjából 5 - 6 csatahajó után közel 100 milla plussz nyomhatja a bankszámlád. Remélem nyújtott némi segítséget egyeseknek.