X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egyszerûen kitömörítettem a rar-t és a tartalmát bemásoltam az X3 könyvtárba.
Elindítottam és láss csodát, megy.

Elvileg arra jó.De a Te állomásaidhoz nem kell csak a gépihez.A rakéták gyártásához kaja,EC és ore kell.A Warhead asszem csak másodlagos a gépnél is.

Hát köszönöm.Úgy néz ki tényleg újrakezdem...de csak ma délutántól.
Te jó Isten!Mennyi idõ lesz ez még?

sWbFII
(herrons nebula újra a régi)
1 kérdés: mire jó a warhead,ha nem rakétákhoz???

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
az XTM-et hogy raktátok fel? feltételezem rosszul töltöttem le ,mert csak 3mappát át kellett másolnom,semmi installálás és semmi visszajelzés arról hogy mûködik

sWbFII
igazad van abbn hogy télleg nagyon nagyon belassult az a szektor,de én a "fagy"-nál arra gondoltam hogy "A windows hibát észlelt ,ezért leállt,minden el nem mentett bla bla bla bla bla bla......"
csak ezt hosszú lett volna kiírni és ,épp néztem az olasz vs magyart!

Nem fagy, csak iszonyat módon belassul. Ha egy szektorban túl sok cucc van, elõfordul. Ilyenkor egy darabig kerülni kell az adott szektort, késõbb általában helyrejön.

Pl ha beküldesz egy bányászhajót egy szektorba, szétlõ pár aszteroidot, gyárt többszáz új kavicsot, egy darabig ne menj utánna...

méghogy a számítógépnek nincs lelke!?
igenis van, és azt akarja, hogy az XTM-et rakd fel, és azzal játsz.
de mostmár sokkal tapasztaltabb vagy.
így azért egy picivel könnyebb.
sWbFII
valami megfertõzte a mentéseimet! újrakezdtem a game és most nem fagy le<#conf><#buck>
végre mikor már nagynehezen elvonszoltam 3 aszteroidát és megépítettem a rakéta-complexem,ahept-complexem,BFAA,GPPC,BIRE complexem :-(

sWbFII
valami nagyon nem stimmel,mert ha egy nagyonnagyon régi mentést szedek elõ,már annál is lefagy,de csak herrons nebula! de nekem az a szektor létfontosságú! lehet hogy isten is úgy akarja ,hogy elölrõlkezdejem XTM-el a gamet?

sWbFII
SOS ha akármilyen módon belépek herrons nebula-ba ,lefagy a game!
mégha egy régi mentést szedek elõ ,amiben herrons nebulab vagyok,akkor is!

sWbFII
off->ootball 3:1 olaszok ellen! ilyen se volt még! hihetetlen!

sWbFII
kitagadott a saját gépem a majdnem saját szektoromból!
van kb 50 gyáram herrons nebulaba és másol 1 sincs,err most akárhogy ugrok be(É,K,D,Ny) mindig kifagy a gép!
valakinek ismerõs ez?

Achilles Sword??
Noch einmal?
Ki nem lehetett hagyni!
A te hozzászólásaid alapján tanultuk az X3-at!
Ha nem vagy, akkor mi sem lennénk itt Emperor Xaar!<#worship>
Cowek
Van ilyen játék, és az is szimulátor :-)
Nascar Racing 2003
Az amerikai autóversenyzõk egy része mai napig ezzel készül a versenyekre :-)

Bocsi az OFF-ért

http://www.f1-info.hu/

de jobban jársz, ha kezdessz egy újat.
különben fogsz találkozni néhány érdekes hibával.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=172536

itt mindent megtalálsz.
Háát segítsetek is mindjárt a vén fas*nak <#vigyor>
Most már én sem fogom újrakeresni itt valahol ebben a óriási fórumban, hogy miként tudnám folytatni a régi X3-as állásaimmal az XTM-et.
Na, tehát hol van ilyen konvereter?Aztán elvonulok egy idõre...

isten hozott újra.
Fordítsak?

Hát ezt jól sejtettem...kösz a megtiszteltetést! <#vigyor>
Veszem a vállamra a terhet...no, mindegy.Mintha éreztem volna a választ, felraktam újra a játékot.
Tényleg 2005-ös a game?Úristen már két éve játszunk vele??
Van még olyan játék, ami elmondhatja magáról ezt?
Jöhetne már az X4..nem kellene annyit írnom.

No, mindegy, belevetem magam az XTM-be.Azt nem mondom, hogy újrakezdem, mert az én életem már nem oly' hosszú.Meg a türelmem is apadt...<#vigyor>

RJoco
Sajnos nem. Nekem is csak az van, ami Amaro oldalán fenn van.
Az XTM fórumából lenne jó fordítani. Ott biztos megvannak.
Nekem nincs olyan jó angol tudásom. Örülök, ha kibogozok ezt-azt és akkor nagyjából tudom mit kell csinálni. De az sem mindig egyértelmû.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

300-al megy és szép..
ennyit tudok róla...
Az Achilles Sword küldit megcsinálta már valaki?
Amikor Argon utasításra ki akarom lõni, akkor gyorsan minden Paranidból ellenség lesz és én leszek a közellenség...
Srácok !
Néhányatokat el kell keserítenem, mert nem kell seta ahhoz hogy csökkenjen a repud, vagy a harci rangod.
Szerintem a seta csak felgyorsítja azt is.
Amikor nem "mozogsz" valamelyik fajnál, vagy nem harcolsz, sajna esik a rang, bár elég lassan. Ezt leginkább a magasabb rangoknál lehet jobban észrevenni.
sWbFII
kik azok az unknow-ok? láttam elszáguldani egy pörgõ csészealjat és az írta ki hogy unknow ship,de azóta soha nem láttam...és megjelent a commands menüben is hogy "unknow - friend" !

trading stationokat és equigment dockokat csak unknow területre tudok építeni?

Igen az animokat itt én is alig tudtam kivárni de egyszer csak vége lett.

Nem tudsz véletlen ilyen magyar leírásokat a többi küldetéshez
PL: otas
RJoco
Fogtam magam és beálltam az Unknown Object közepére és onnan néztem a csatát. Mikor arra járt 1-2 Scout, lelõttem, majd visszaálltam. Negyed óra alatt megvolt. Aztán vagy 10 perc anim.

RJoco
Na hogy az a...
3 órányi szenvedés után már ott tartottam, ha 4-ig nem kerül be az állomás a lyukba, akkor nálam befejezi a játék a pályafutását.
15:58-kor végre benn volt. Majd az animok közepette egyszercsak a program szabálytalan mûveletet hajtott végre <#falbav>. Fel tudtam volna robbanni. De mivelhogy sikerült már egyszer, gondoltam nekifutok mégegyszer. Mikor ismét ment az anim, arra gondoltam, ha megint megcsinálja, tényleg dobom a játékot.
És megcsinálta?
Nem.
Szerencséje volt...

közel kell menni ahoz az állomáshoz és magátol beszippant
RJoco
Igen, ez nekem is megvan. És hogy kell "ha" jól csinálni?

Ha beléptél a szektorba repülj az állomáshoz és végezd ki azt a pár öngyilkosjelöltet akik megpróbálják utadat állni. A szerkezet közepe táján elhelyeztek egy fura dolgot amit ha megtalálsz és rárepülsz egy kis animációval jutalmaznak. Hamarossan megérkezik az ellenség, és a saját egységeid javarésze is hogy egy gigászi ütközetben mérkõzzenek meg. A csata kezdete után az újszerû kapun áthalad egy khaak szerkezet, és miután egy kicsit kitomboltad magad a kialakult csatában, eredj utánna. Javaslatom hogy csak a kissebb ellenfeleket támadd, majd közelítsd meg megint az állomást. Hogyha jól csináltad, akkor bekerülsz teis a hipertér szép kékesfehér lüktetésébe. Elötted a célpont, s bár néhány dolog leszakad róla útközben, a te feladatod hogy a generátorait megtámadva átadd azokat az enyészetnek.
RJoco
Story-nál az utolsó küldit hogy kell megcsinálni?
Mikor másodszorra odarepülök az állomáshoz, akkor kellene annak a hipertérbe kerülnie velem. De nem csinál semmit. Kha'ak meg már nincs. Csak ácsorognak a hajók. Miria meg Ban meg Saya dumál állandóan a rádión.
Egyszer már sikerült valahogy, csak aztán újra kellett kezdenem, mert bugos volt.
Valakinek valami ötlet?

RJoco
Igen SaGa. Így leírva egészen más (jó), mintha szótárazással kellene összeraknom a mondatokat. Fõleg, hogy az angol nyelvtanhoz egyáltalán nem értek. A szavak még hagyján. A Sohnen küldinél sem értettem meg, mit akar az a szerencsétlen az 5 Kha'ak szektorral. Aztán kiderült, hogy csak Nividium kellett neki <#buck>

Egy ott leírt tipp, összefoglalva:

Amikor belépsz a szektorba, ne fogadd el az OTAS kisérõk üzenetét (ne ok-zd, hanem esc-pel lépj ki az olvasásból), hanem csald el jó messzire tõlük a Galleont. Ha ez megvan, akkor olvasd el az üzenetet és nyugtázd.
Rögtön ezután jön az ugrásgátló aktiválás üzenet, ezt már fogadd rendesen.
Amint elkezdi kiküldeni a vadászokat, ugorj el a közelebbi kapuhoz (ne az OTAS hajók felé), majd óvatosan haladj a Galleon felé és lõdd le a hullámokban támadó vadászokat (gyakorlatilag a saját sebességük választja szét õket 3 csapatra).
Menj a Galeonhoz, amortizáld le, amennyire kell. Ha jól csináltad, az OTAS kisérõk nem is érnek oda eddigre...

A feladat teljesítéséhez egyben kell maradnia mindét OTAS hajónak, a Scarabnak, a Galleonnak és neked is...

sWbFII
én csak annyit akarok átrakni a jelenlegi állásomból XTM-re,hogy meglegyen a "pénzem,2komplexem,és a repum"! a többit meg megveszem megint!
ebben már tud valaki segíteni?

Ilyen konyhanyelven ami ennek a megértéséhez kell, bõven.
Ez ráadásul elég egyszerû szerkezet, simán csak egy szótár is elég ahhoz, hogy megértse az ember.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sajna ennyire én sem.😞
RJoco
Te tudsz angolul?!
Én nem...

RJoco
Ezt nem tudtam, köszi!

Otas Scarab mission

Akinek meg kell a többi mert nagyon nem tudja mit kéne csinálnia, annak meg kukk ide:
XTM Missions

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor valakit meg kellene bízni, hogy gyûjtögesse és rendszerezze az új dolgokat. Aztán majd Amaro oldalára kiraknánk.
kisviku te mint öreg róka elvállalod? (ha már a tiéd az ötlet... <#vigyor2>)
Ez újabb ötletet adott nekem.Kéne frissítenünk (vagy valakinek) a FAQ-t.
Mert tényleg elég rossz, ha vissza kell keresni ennyi dolgot.Egy lapra kellene gyûjteni az összes fontosabb dolgot a játékról.Aztán belinkelem a (majd valamikor elkészülõ <#vigyor> ) bannerbe.

Naugye! Én is így járok mindig. Ha 50x nem próbáltam, akkor egyszer sem.😞
A vadászok leszedése már nem probléma, de a Reaper állandóan leszedi idõ elõtt a Galleont.😞 Próbáltam úgy is, hogy megpróbálok a Cerberus-al beállni a reaper tûzvonalába, de az a rohadt Galleon még a 3GJ pajzsot is pillanatok alatt lelövi, ha nem tudok mozogni.😞
Egyetlen egyszer sikerült, a Scarab-nak kijönni a Galleonból, azután szét kellett lõjjem a Galleont, mert még mindig támadott. A végeredmény az lett, hogy a Cerberus hull-ja kab 20% körül volt. Erre jött egy üzenet, hogy akkor most kísérjem õket az OTAS HQ-ba. Elindultam az OTAS hajók után, de a következõ szektorban ripityára lõttek a kalózok.
Fogalmam sincs, mi lenne a jó taktika.
Azt a nyamvadt Scarabot nem tudom megszerezni. Mindig szétlövi az egyik OTAS hajó a Galleont...

Ilyenkor mi van? Látszólag így is megtudok venni, bármilyen OTAS hajót (nem pirosak a listában)...

A harci gépeknek, ahhoz, hogy ne kenõdjenek szét minden szembejövõ aszteroidán, kell a navigációs és a harci szoftver mindkét veriója. Anélkül meglehetõsen bénák...

Amúgy a khaak clusterek ellen egy darab M3-as is bõven megfelel, ha jó a taktikád...

Minek átmásolni? F2, és beállítod, hogy vegye az X3 könyvtárából a fájlt.

Igen. Mindent mutat, kivéve a széthagyott tárgyakat és a mozgó hajókat. A gazdátlan hajókat is...

Csak a kezdõbetû jó. Addig kell nyomkodni, míg a megfelelõ szektorra nem ugrik...