-
Valaki csinált M0 hajóért küldit?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Leviathanra gyurtam,üzi melyben közlik bajban van egy levi, próbáljam megvédeni a közelben cirkáló xenon hajóktól. Következő info a sector és pontos helyzete, egy colossussal tele M3 vadásszal és egy titannal jumpoltam a helyszínre. A levi egy helyben vesztegel,pajzsa szinte semmi és a hajótest is jócskán sérült, a capt. üzeni, a reaktor hibája okozta a sérülést, de javítják a hibát, a közelében egy titan cirkál. Hamarosan jött a fogadóbizottság, kb 20 xenon vadász, aktívan próbálkoztak szétlöni sok rakétával körítve, miután elfogytak a capt közli jön az erősítés a xenonok részéről. Csupán egy flottányi hajó jelent meg hirtelen a közelben, a létszámuk azonos volt az elösereggel csak a méretük lett nagyobb kb 2 K, 4 Q, pár P, és egy csapat kisérővadász. A két rombolót sikerült hamar kiiktatnom nehéz rakéták segítségével(typhoon),a Q-k sokkal nehezeeb ellenfelek voltak. A csata végére jócskán elkoptak a pajzsok, sok nova és mamba is hamu lett.
A capt ismét üzen, jön a desszert a bogarak személyében, a létszám közel azonos, csak erőteljessebb lézershow-val nehezítve. A kha'ak flotta valamennyi típusa megjelent mint valami kiállitáson. A pajzsoknak ideje nem volt feltöltödni 20km alatt, és már szemben is találtam magam a pusztítóval, intenzív 3D-s slalomozással próbálkoztam nem reflektorfénybe kerülni több kevesebb sikerrel,közben mentettem állásokat igy a harmadik nekifutásra sikerült, hálát adok a typhoon rakétáknak , nem szeretik a bogarak ezt a típust, igaz kilöttem vagy 1 millió creditet a bogarakra,meg ami nem ért célba, de megérte.
Szerencsémre csak egy destroyer volt, és 4 frigate, 6 corvette, meg az apró kiséret. A titanomat a végére csak a festék tartotta össze, 10% alatt volt a hull-ja, vadászom szinte nem maradt a 60 darabból,a colossust meg én tartottam össze.Szinte örömujjongásba törtem ki mikor a capt üzenete megjelent, köszöni a védelmet menjek vissza argon prime-ba a többi dicséretért. Pár perc ujjpihentetés pajzstöltés után visszaugrottam, az eq közelébe jött is az áldás, és közölték, vehetek a shipyardon leviathant persze limitálva. Ugrottam is a kikötő menüjébe ahol tényleg megjelent az alsó részén a robosztus neve mellette csínos kis árcédula 282,496,670.-, az alapfelszerelése fight comm sotfware 1, 2, triplex scanner, 125mj pajzs. Nem erőltették meg magukat a cuccokkal, pláne a pajzsal, 3x5gj pajzs helyére egy 125mj !