X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az állomásmozgató scripttel. Tudom.
Vagy el sem tudom vontatni más szektorba?
194 milláért mondjuk venni is lehet. (Mikor lesz nekem annyi pénzem....)
Amúgy leraktam egy olyan szektorban, ahol van egy 64-es Nividium, 60 és 62-es Silicon és 63,65 Ore aszteroida.
Most elkezdem építeni a komplexet és közben megcsinálom a story-t.
Vagy el sem tudom vontatni más szektorba?
194 milláért mondjuk venni is lehet. (Mikor lesz nekem annyi pénzem....)
Amúgy leraktam egy olyan szektorban, ahol van egy 64-es Nividium, 60 és 62-es Silicon és 63,65 Ore aszteroida.
Most elkezdem építeni a komplexet és közben megcsinálom a story-t.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
de csak szektoron belül tudod mozgatni.
Köszi!
Akkor oda rakom, ahova fasa komlpexet tudok építeni.
Nyertem lottón egy Harriert!
Mindjárt megrakom RepairKittel és eladom <#eplus2>#eplus2>
Akkor oda rakom, ahova fasa komlpexet tudok építeni.
Nyertem lottón egy Harriert!
Mindjárt megrakom RepairKittel és eladom <#eplus2>#eplus2>
vagy simán a vonósugárral vagy van egy állomás mozgató script (ez is a vonósugárra épül).
az x3 fórumon láttam egy király hajót (Starcraftos Battlecruiser).
nincs meg valakinek véletlenül?nekem nem nyitja meg az ftp-t ahonnan le lehetne szedni.
nincs meg valakinek véletlenül?nekem nem nyitja meg az ftp-t ahonnan le lehetne szedni.
Ore Belt-ben eltünt a Pirate Base!
Véletlenül kilõttem...
Nem engedtek dokkolni és még a lézer is rámlõtt...
<#nyes>#nyes>
Véletlenül kilõttem...
Nem engedtek dokkolni és még a lézer is rámlõtt...
<#nyes>#nyes>
nekem megvan minden ami kell 😄 ,csak feltöltöttem egy térképet és még nem lett kirakva
boccs hogy morogtam,de reggel dühös voltam mert leállt a game és elveszett a money!
boccs hogy morogtam,de reggel dühös voltam mert leállt a game és elveszett a money!
"Not Weaken.... Weeeaken"
érdekes 5let.
Idén volt már több frissítés is <#zavart1>#zavart1>
Az oldal portálmotoron nyugszik, nyugodtan lehet belepiszkálni, aki kedvet érez a frissítéséhez, jelentkezzen, megkapja az admin jogokat - ha van rá igény, szerkesztek egy külön XTM felületet hozzá. <#nezze>#nezze>
Az oldal portálmotoron nyugszik, nyugodtan lehet belepiszkálni, aki kedvet érez a frissítéséhez, jelentkezzen, megkapja az admin jogokat - ha van rá igény, szerkesztek egy külön XTM felületet hozzá. <#nezze>#nezze>
Koszi!!! Jol hangzik. :-)
Szép termés...
Nekem sajna nem sok hajó jött be a berakhatókból, többek között a bsg k sem. Nagyon sokat - véleményem szerint - elég igénytelenül készítettek el, ezek között vannak a bsg hajók javarészei is. Talán az sw bõl volt néhány hajó ami tetszett, de ittis az xwing nagyon csúf lett, ellenben a birodalmi hajók jól sikerültek. Ezért a Magyar Birodalom hadiflottája ezekbõl fog állni. Szeretnék minden szektoromba egy M0 - st berakni, és 3 - 4 avangert, persze megpakolva a tie vadászgépek garmadáival. Kis bütykölés a shipcreatorban, és a kyonokat nagyszerûen fogják kezelni....
Nekem sajna nem sok hajó jött be a berakhatókból, többek között a bsg k sem. Nagyon sokat - véleményem szerint - elég igénytelenül készítettek el, ezek között vannak a bsg hajók javarészei is. Talán az sw bõl volt néhány hajó ami tetszett, de ittis az xwing nagyon csúf lett, ellenben a birodalmi hajók jól sikerültek. Ezért a Magyar Birodalom hadiflottája ezekbõl fog állni. Szeretnék minden szektoromba egy M0 - st berakni, és 3 - 4 avangert, persze megpakolva a tie vadászgépek garmadáival. Kis bütykölés a shipcreatorban, és a kyonokat nagyszerûen fogják kezelni....
Köszi.Meglátom,mi lesz döntésem.
Hm, köszönet.Pici javítgatás és teszt kell még de majdhogynem kész van.
Én csak a kp-rõl beszéltem. Ezen felül van 214 gyáram, 4 BSG-m, 13 Hyperion-om.....
Nem dicsekvésbõl mondom<#buck>#buck>
Nem dicsekvésbõl mondom<#buck>#buck>
Amikor milliárdosokká váltok csak a pénzetek nézitek, vagy beszámítjátok a hajókat, gyárakat is??
Thx a választ !
Gratula a (játékbeli) nagykutyává váláshoz 😊 <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Gratula a (játékbeli) nagykutyává váláshoz 😊 <#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
HI!
Milliárdos lettem! <#vigyor4>#vigyor4>
Ace!
Command menü ->Combat ->Sector Takeover options. Rányomsz, kapsz egy üzenetet és ott lehet beállítani. "Allow friendly races to place stations any of my sectors"
Adót nem lehet állítani.
Milliárdos lettem! <#vigyor4>#vigyor4>
Ace!
Command menü ->Combat ->Sector Takeover options. Rányomsz, kapsz egy üzenetet és ott lehet beállítani. "Allow friendly races to place stations any of my sectors"
Adót nem lehet állítani.
Hulladékgyûjtõ scriptrõl senki semmit??
Bocsesz Kalo71 de hol engedélyezheted hogy betelepüljenek?? Hogyan tudod megszabni az adót??
Elvileg Heavy Capture Fregatt
Legalábbis accem..
Ez az otasok álltal kifejlesztett harci jármû, aminek extra képessége, hogy idegen hajókra katonákat küldesz, és elfoglalod a járgányt vele.
Legalábbis accem..
Ez az otasok álltal kifejlesztett harci jármû, aminek extra képessége, hogy idegen hajókra katonákat küldesz, és elfoglalod a járgányt vele.
Bocsi a kezdo kerdesert de, olvasgattam a forumot es tobbszor beszeltek valami HCF-rol. Ez micsoda?
Ez az ujban valtozik
Én itt találtam
szerintem ez ujabb (De lehet, hogy csak nekem) akkor bocs
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=166320
Ha meg tudod nézni a tied ver. számát?
(Én már ujrainstaltam az enyémet nincs kedvem ujra tenni)
Ennek: current build: 1.2.3.6
és a file méret is nagyobb egy kicsit
szerintem ez ujabb (De lehet, hogy csak nekem) akkor bocs
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=166320
Ha meg tudod nézni a tied ver. számát?
(Én már ujrainstaltam az enyémet nincs kedvem ujra tenni)
Ennek: current build: 1.2.3.6
és a file méret is nagyobb egy kicsit
nem...amaro oldalán még ki sincs rakva 😞 azt az oldalt hány évente frissítik? <#ejnye1>#ejnye1>
várjunk csak! ezt a térképet honnan szedted?! ha amaro oldaláról akkor egyátalán nem új,csak ott még csak most lett feltéve a modernebb verzió!
engem szivat a gép! megint ment nagyban a SETA ... türelmetlenül vártam a végeredményt és kibírtam anélkül hog 5 percenként megnézzem,pedig megtehettem volna és kellett is volna...pár millát buktam volna,de hogy mindet elveszítettem MEGINT! elég szar érzés,hogy lasssan 40-50 milkót veszítek,mert kilép!10millió volt eddig a max pénzem ,szal az a 2*25milla nem ártana...
Valaki meg tudná mondani
van-e magyar leírása a sztori és Hq kuldin kívûl a tõbbi küldetéseknek?
Ez a kettõ ugyanis meg van.
Elõre is köszönöm
van-e magyar leírása a sztori és Hq kuldin kívûl a tõbbi küldetéseknek?
Ez a kettõ ugyanis meg van.
Elõre is köszönöm
Például a saját galériádba.
Utána "Fórum / Általános eszmecsere / Moderátor figyelmébe" topikba egy bejegyzést írni: kérem ezt a bannert (banner link) ide (fórum link) betenni.
Utána "Fórum / Általános eszmecsere / Moderátor figyelmébe" topikba egy bejegyzést írni: kérem ezt a bannert (banner link) ide (fórum link) betenni.
Van egy progi, ami átkonvertálja a mentett állásodat X3-ból X3-ba. Azt mondják, hogy a hajók fejlesztései elvesznek. Keress vissza, lentebb van róla szó.
Nekem van tárhelyem, ahova fel lehet rakni. Ha akarsz neki designet is, akkor neked kell hozzá csinálni weboldalt. De csak a címet is megadhatom, ahonnan közvetlenül elérik a fájlt.
Ehhez viszont át kell küldened a fájlt.
Ehhez viszont át kell küldened a fájlt.
hi! 2 kérdésem lenne a játékkal kapcsoladtban:
1. Az X2 tension-ben lehetett valahogyan saját cimert berakni. Azt X3 Reunion ban is meg lehet oldani? És ha igen akkor hogyan?
2. Van a játékhoz valami kiegészítõ amivel multiban is lehet tolni?
Elõre is kössz.
1. Az X2 tension-ben lehetett valahogyan saját cimert berakni. Azt X3 Reunion ban is meg lehet oldani? És ha igen akkor hogyan?
2. Van a játékhoz valami kiegészítõ amivel multiban is lehet tolni?
Elõre is kössz.
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
elnéztem! eszembejutott hogy 12 óránál mentettem,szal nem veszett minden😄 húh 20 millió megmaradt ..az is valami😄
Ismerõs, én is sírtam már ilyen miatt...
Mondjuk nálam nem ekkora óradíjak forogtak kockán 😊
Mondjuk nálam nem ekkora óradíjak forogtak kockán 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Bocs ! elbizonytalanodtam. Lehet mégsem megy a transfer 2 bedokkolt hajónál .....
Hi!
Itt is mûxik a bedokkolós dolog, de amaro oldalán (úgy emléxem) van egy script, amivel megoldható az ûrben is.
A követelmény hogy 5 km nél közelebb legyenek egymáshoz.
Itt is mûxik a bedokkolós dolog, de amaro oldalán (úgy emléxem) van egy script, amivel megoldható az ûrben is.
A követelmény hogy 5 km nél közelebb legyenek egymáshoz.
Csak akkor tudod, ha az egyikkel bedokkolsz a másikba. De ugye ennek vannak korlátai.<#pardon1>#pardon1>
Kisviku! Tudtommal külsõ bannert nem tudsz megjeleníteni. Itt pedig fent láthatod a képfeltöltés gombot. Csak van egy komoly korlát, 20kb lehet a kép/banner.
Kisviku! Tudtommal külsõ bannert nem tudsz megjeleníteni. Itt pedig fent láthatod a képfeltöltés gombot. Csak van egy komoly korlát, 20kb lehet a kép/banner.
Van arra lehetoseg hogy ket hajo kozott atadjam az arut, ugy ehogy en kozbe a galaxis masik vegebe vagyok? Ha jol tudom akkor a transporter device csak akkor mukodik ha az egyik hajoba szemelyesen ott vagyok. X2 -be meg lehetett csinlani ha mindket hajo bedokkolt egy allomasra.
No, hát van egy 95%-ban kész bannerem.
Hová kell feltölteni?
Hová kell feltölteni?
Na, ez már az abszolút fanatikus X-es megoldás. <#vigyor>#vigyor>
De nagyon tetszik!
De nagyon tetszik!
könyörgöm hadd káromkodjak 1 *****nagyot!!!!
ilyen nincs! 24 órája megy a SETA és átlagosan óránként 2 milliót keres! buktam 48milliót! ááááááááááááááááááááááááááááá a köcsög windows hibát észletl és leállt! az agyam fog leállni ha még 1szer ilyet csinál velem!
ilyen nincs! 24 órája megy a SETA és átlagosan óránként 2 milliót keres! buktam 48milliót! ááááááááááááááááááááááááááááá a köcsög windows hibát észletl és leállt! az agyam fog leállni ha még 1szer ilyet csinál velem!
Némiképp jogos a sérelem, de meg kell állni hogy azzal add el.
Arra nagyon jó szerintem ha hajót cappolok, és el akarom küldeni eladni, csak feljavítom a hullt, és irány a shipyard. Miután kivettem a repair kitteket, csak elküldöm, és tovább nincs gondom vele.
Arra nagyon jó szerintem ha hajót cappolok, és el akarom küldeni eladni, csak feljavítom a hullt, és irány a shipyard. Miután kivettem a repair kitteket, csak elküldöm, és tovább nincs gondom vele.
Én használtam a repair kitet, de zavart a bugja... vagyis ha egy hajó rakterében volt repair cucc, csillagászati áron lehetett eladni. Nevezhetjük csítnek is :-)
http://www.f1-info.hu/
Régebben volt szó egy scriptrõl, amivel a kódorgó hajó, és állomásroncsokat lehetett felhasználni nyersanyagnak. Megköszönném ha valaki küldene hozzá linket, mert sehol sem találtam. Érdekelne hogy hogy mûködik ez a dolog. Valahova és valahogyan be lehet a roncsokat vontatni?? Esetleg valami dronok szedik szét??
Hi !
Az hagyján !
Én már mindennel próbálkoztam, még azzal is hogy egy kalózszektorban az orcámból egy eq. dokkot nyomattam egy boron állomásra (néha engedi valamiért) és kicsit megpiszkáltam vonósugárral. Mivel az eqdock erõsebb volt, az állomás szétszakadt, és a repum a boronoknál az utsó 3. ba esett, pedíg az elsõ 3 ban voltam benne. Sajna az a tapasztalatom, hogy rá kell venni valamilyen csatahajót, hogy próbáljon leszedni, és elbújok az állomás fedezékébe. Ezidáig csak így sikerült elpusztítanom bármit repuesés nélkül. Persze kell lennie a szektorban alkalmas vállalkozónak.
Az hagyján !
Én már mindennel próbálkoztam, még azzal is hogy egy kalózszektorban az orcámból egy eq. dokkot nyomattam egy boron állomásra (néha engedi valamiért) és kicsit megpiszkáltam vonósugárral. Mivel az eqdock erõsebb volt, az állomás szétszakadt, és a repum a boronoknál az utsó 3. ba esett, pedíg az elsõ 3 ban voltam benne. Sajna az a tapasztalatom, hogy rá kell venni valamilyen csatahajót, hogy próbáljon leszedni, és elbújok az állomás fedezékébe. Ezidáig csak így sikerült elpusztítanom bármit repuesés nélkül. Persze kell lennie a szektorban alkalmas vállalkozónak.
Elloptam ezt a képet.
Szenk jú! <#vigyor>#vigyor>
Szenk jú! <#vigyor>#vigyor>
Háát,ezt nem tudom megmondani.Szerintem igen.
De azért mentsd el elõtte, ne pocsékold el feleslegesen a reput.
A Firestorm Torpedo kiváló állomások ellen, csak hát meg kell fejelni erõs GPPC tûzzel is.
Nekem például akkor is ment le a repum, ha kalóz szektorban lévõ állomást támadtam...milyen hülyeség.
Na jól van, most már felrakom én is a játékot.Egyszerûen nem bírom ki nélküle.
De azért mentsd el elõtte, ne pocsékold el feleslegesen a reput.
A Firestorm Torpedo kiváló állomások ellen, csak hát meg kell fejelni erõs GPPC tûzzel is.
Nekem például akkor is ment le a repum, ha kalóz szektorban lévõ állomást támadtam...milyen hülyeség.
Na jól van, most már felrakom én is a játékot.Egyszerûen nem bírom ki nélküle.