-
Sziasztok.
Pár napja kezdtem el a játékkal játszani,elötte még hasonlóhoz sem volt szerencsém.
Egyik nagyáruházban volt ezer-párszáz forint a játék,letölteni meg nem volt kedvem,így megvettem.
Hát mit mondjak....nagyon tetszik.
Bár még csak pár küldetést csináltam meg,jelenleg ott tartok,hogy egy verseny megnyerése után egy Thomus nevü tagot kell megkeresnem Freedom Reach-ben (meg is találtam persze,nem volt nagyon eldugva :))
A kereskedés még nagyon nem megy,és meg kell hogy mondjam még nem is bánnám,ha nem lenne nagyon szükséges a kereskedés,bár így kb 250.000 kredit-el nem tudom meddig lehet húzni a történetben.(ezt is azzal szedtem össze,hogy silicon-t + space fuel-t adtam el néhányszor)
Olvastam/om a topikot + letöltöttem a pár oldallal ezelött linkelt "csomagot" amiben végigjátszástól kezdve,térképeken,leírásokon át minden van,ez komoly segítség.
+ olvasom,hogy lehet pilótát rakni a hajókba,és akkor magától (?) profitál,ez fasza,csak össze kell szednem rá nem kevés pénzt,mivel ha az a szoftver amire gondolok,akkor az több mint 500.000 kredit
A harc része nagyon tetszik,és mivel régen elég sokat toltam IL-2,és egyébb szimulátorokkal,így joystick-al felszerelkezve vágtam neki,idáig elég jól is megy egy jópár tucatnyi kis kalózhajót már átküldtem a túlvilágra.
Jó lenne majd persze egy nagyobb hajó,de egyelőre még azt sem tudom melyik milyen,+ persze nem is futja rá (amúgy idáig elég jól birta a kis Buster,egyszer kellett javítattnom,akkor szépen lesérült 60%-ra szegény)
És akkor lenne pár kérdésem is:
A Buster ágyúit mire lehetne lecserélni,ami nem merűl le ilyen hamar + vmivel erősebb?Vagy ahhoz magát a hajót is cserélnem kellene,mert erre nem lehet nagyobbakat rakni?
Mivel lehet úgy pénzt szerezni,hogy mondjuk ne kelljen túlságosan beleépülnöm a kereskedésbe? "Törvénybe ütköző" dolgok is érdekelnek,hajóelfoglalás vagy ilyesmi,ha van ilyenre lehetőség.
Azt már észrevettem,hogy elhagyják a hajóikat,de átülni nem bírtam (persze kiszáltam az enyémből)
Sok helyen vannak elhagyott dolgok,azt hogy tudom felvenni? (vagy a busterrel nem is lehet?)
+ minden tippet szivesen fogadok,ami segít egy ilyen magamfajta kezdőnek :)
Mindenkinek jó játékot!