F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • dimre
    Elég lassan fejlödnek, érdemes besegíteni nekik a script editorban van egy cheat (aa.taskforce cheat)amit kétszer tudsz használni, két pilotádnak a rangját kapitányi szintre emeli.Érdemes elötte reportban megnézni a pilotáid képességeit,és kiválasztani a legjobbat, pl: brilliant, very tough, gifted pilot, ezek gyorsabban fejlödnek valamivel. Mindezek mellett a TP-jüket is kell nézni (pl:rating25),hiába van egy kapitányod 25-ös szint alatt nem tudod beültetni egy M6-ba vagy TL-be.
    A hátránya a scriptnek, vagy inkább az XTM-nek, hogy az új M7-es hajókat is M1-nek látja, ezekhez a legmagasabb rang az Admirális és min 75-ös TP kell, viszont az M3+ hajókba ugyanúgy beültedheted a commandereket akármilyen kis TP-vel.
    Ha esetleg TL-be akarsz kapitányt ültetni ajánlom a Splitek Elephant-ját,bázisnak tökéletes, nagyon gyors, 14 férőhelyes hangár, és rengeteg cucc fér bele (nem árt feltankolni fegyverekből, rakétákból, és persze pajzsokból).
    Nemrég fejeztem be egy játékot, kb 240 létszámú flottával,három részre osztva,szerény tapasztalatom:
    rengeteg credit kell a fenntartáshoz
    célszerű egy vagy több szállitóhajót tartani nagy hagárral tele
    hajókkal,és felszereléssel az utánpótláshoz

Kezdésnek ajánlom a Jaguart, nálam ebben fejlödtek a leggyorsabban.Jóformán kipróbáltam az összes M5-öst legalább is valamelyik tipusát, de mindig a Jaguárosok fejlödtek jobban. Vettem egy Panthert, igy valamivel olcsóbban jöttem ki hogy saját mobilhajógyáramban csináltam a hajókat. Lecseréltem az összes M5,M4-es hajót Jaguarra és Scorpionra.
    Az M3(+)-ok favoritja az Eclipse (saját véleményem).A flottám legnagyobb része kb 80 db ez volt. Belölük vesztettem a legkevesebbet a harcok során.
    Van két nagyon hasznos holmi amit érdemes rárakni egy TL-re vagy szállitóhajóra,
    machine shop, ingyen javitja a bedokkolt sérült hajókat
    missile manufacturing bay, a raktérben levő rakétákból lehet gyártani,ez nem ingyenes.