F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Jobbnak látom ha mégegy álltalam tapasztalt Otasnál észrevett bugra felhívom a figyelmet.
    Nem találtam az Otas 1. küldetéséhez a hajókat, így a térképezőprogin néztem meg az Akeela's Beaconban lévő Otas állomások pozícióját, mivel csak itt volt megtalálható a Bala G'i s misszióhoz a vonósugár, és nagyon kellet. Hamár megvolt, gondoltam nem árt ha veszek egy HCF et, és felpakolom minden földi... azaz univerzális jóval. Ez mindaddíg szépen ment, amíg el nem akartam indítani egy pont - pont ugrást az advanced jumpdriveval, de nem volt meg a lehetősége a navigációs utasításokban. Ekkor tűnt fel hogy szépen óvatossan elveszítgeti a felszereléseit, és bizony nem keveset vesztettem a dolgon, persze a szemem láttára folytatta tovább amikor megpróbáltam kitranszportálni belőlle a megmaradt cuccokat. Ez a bogár nem mászott ki a hajóból akkor sem, miután elvégeztem az Otas missziók második részét is, így vettem mégegy HCF et, és ettől megszabadultam a shipyardon. A második HCF el már szerencsére nem szedtem fel ilyen jellegű problémát, és egyéb más hajóval sem jelentkezett ez a dolog. Sajnos a mostani HCF el van egy olyan problémám hogy a pajzsa 1 advanced Jumpdrives ugrásnál nagyon lecsökken, ugyanis ez az ugrásmód a pajzsenergiát használja a működéséhez. 3Gj pajzsnál nem szabadna legkevesebb 2/3 részét elveszítenie, még akkor sem ha az ismert univerzum legtávolabbi végébe ugrok. Lehet ettőlis megszabadulok, bár minden más kivállóan működött rajta.