X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
MadWolf#11626
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Én nem használom a bonus pack-ot. Teljesen feleslegesnek tartom. Simán a megvett X3 progit telepítettem, majd frissítés 2.0.0.2-re aztán jöhetett az XTM, majd az Xscript installerben bekapcsoltam az XTM javító srciptjét és hajrá.
Ahol nem jártam még szektorban, onnan nekem sincs még használható infóm. :-)
Eredmény: Semmi :(. A térkép szerint slavek vannak ugyan a szokásos pirate base-ken (legalábbis kezdetben, mert szerintem nem termelõdnek újra), de sem mercenary-t, sem cyborgokat gyártó állomások nincsenek.
Amúgy a térkép progi sztem. mindent azonal megmutat, tökmindegy jártál-e már ott, vagy sem... és az Xtended cuccait is mutatja...
SaGa, már csak egy dologra tudok gondolni. Nekem alapból X3 Reunion 2.00-ás verzióm van és ezt patch-elem fel 2.002-re, majd bonus pack 3.105. Végül pedig az Xtended mod. Le tudnád írni neked ez hogy van? A térképezõs progi is kimutatja neked a Captur T. Station-eket? Arra gyanakszom, hogy a patch-nél lehet vmi. eltérés, mert mást nem tudok elképzelni...
Xtended-t felpakoltam én is, este probálom beüzemelni a térképes izét is :)
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Ujra itt.
Megoldottam a problémám, nyomom az xtendedet, ujrakenzdés nélkül (x3-x3 converter. nagyon frankó a MOD.
Kérdés: Hol lenet venni Goner ARAN-t? Nekem az kell. Küldivel? Hol?
No innen van belinkelve a térképes progi.
Én már leszedtem, de hogy érdemben mikor tudok játszani, az erõsen Lutry.
Apropó lutri!
Nyertem egy Bázördöt, meg vagy 2 millát kb 10 perc alatt.
A kettõ nem ugyanaz. :-)
Én mostan fogom beizzítani, mert most már nekem is kék. bár mostanság dolgozom mint állat (még szombaton is...) így nagyon jáccani nincs idõm.
X universe Home, sweet home
Szüksége van mutatóba egy gyártani kivánt ércre, szilikonra, nividiumra,és rengeteg EC-re,az Add Ship parancsban van egy 'ship product' pont ott kell kijelölni a gyártani kivánt anyagot. Folyamatjelzõje nincs, 50 db gyárt le kb 2-3 perc alatt 240 EC-ért.
Panos
seb:34 pajzs:4X1GJ raktér:58ezer hangar:2hajó
X universe Home, sweet home
Alapban a Mamba, a Skorpió, és a Jaguár tervei vannak benne. Azokat lehet, kizárólag pénzért legyártani. Nem tudom, mennyi idõt vesz igénybe.
Mármint a gyártás...
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Õk ketten M0sok.
Asszem a Split M8as is tud asszem hajót gyártani...
A T0s osztályba olyan nagy hajók tartoznak, amelyek nem katonai használatra lettek tervezve...
Gyártókapacitással rendelkeznek, képesek termékek elõállítására, akárcsak a gyárak...
Mindegyik T0ba 1 M6 és 1 TS tud dokkolni.
Hajók:
Amaranth
Kajatermelõ hajó.
Anastasius
Gyakorlatilag egy mozgó EC gyártó hajó kristályok nélkül tud olcsón ECt elõállítani.
Darius
Kristálygyártó hajó. Szilikon mellõzésével tud kristályokat gyártani.
Faunus
No, õ az a minden fegyvert, pajzsot, rakétát gyártó hajó...
Csak analizáltatni kell a gyártani kívánt cuccot, és már mehet is a sorozatgyártás.
Panos
Mobil bányahajó. Rákapcsolódik egy aszteroidára és bányászik.
Asszem ezek vannak.
Még be kék vizsgálni õket, de azért elég ígéretesek.
Tavaly azért hagytam abba, mert nagyon lassú volt a játék, most Ore Belt is királyan húz :-DD
Ez a T0 dolog érdekelne, hol lehet még ilyen gyárat szerezni, ami hozott anyagból gyárt cuccosst? :-D
Lecsúsztam egy jó boltról. 17 darab BPPC-t kellett volna leszállítanom Empires Edgébe, és az újjam már a Shift-D-n volt, amikor jött az üzenet, hogy "hol a francban vagy?" ÁÁÁÁ
Pedig 20 milát kaptam volna érte...
No mindegy. visszatöltöm, és megcsinálom elõrõl.
Engem egyébként az a T0-s hajó érdekel, ami tud fegyvert, meg pajzsot, meg rokettát gyártani, tervek alapján... Tehát bedobok monduk egy Beta Kyon emittert, és miután analizálták a mérnökbácsik/nénik, nem kell hajkruásznom a pirátbézeken, hanem tudom gyártani...
most olvastam az XTM fórumon, hogy a Treasure Hunt bugos.
hiába viszed végig, el kell adnod a sárkányt, mert mozgásképtelen.
ez van.
azt írták, hogy ki lesz javítva a következõ script csomagban.
alig várom.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
írogatok róluk amolyan "Kisvikusan".
Remélem nem gond...
Az újak közül a Yaki áruló hasonló, bár neki már komoly (M6) hajója van, csak nem sikerült kimenekülnöm a yaki szektorokból, így inkább pihentetem kicsit a figurát...
SaGa, neked fennt van a bonus pack, illetve milyen indulást választottál? Normal módban kezdted, plottal, vagy valamelyik egzotikus starttal nyomod?
Régebben adott "Space Fuel tipp" nagyon jó volt, csináltam belõle két gyors kört, szaladt felfelé a pénzem.
EC mennyiséget is megnézem majd
Mivel? alapgép, buster, a 4 lézer helyett 6 van rajta, meg amit lehetett szoftveresen, upgradeltem.
ennyi :)
Van mentésem a "Kétlövésescsata" elöttrõl, megnézem majd milyen hajónak mentem neki okosan!
http://www.xpluginmanager.co.uk/XScriptManager_Setup.exe
Nem mindegy, mekkora "pirosnak" mész neki és mivel. Amikor kiválasztod, infót is kérhetsz róla. Ha többt nem azt, hogy milyenosztályú...
Én a kis puttó gondjaimat osztom meg veletek:
- nem ugrik a jump drive-val felszerelt kereskedohajom (nem en ulok benne, tavvezerlem)
- paladin v. paranid ize szektorban - gondolva arra, h. jol elfoglalok egy hajot - nekimentem egy "pirosnak".. ramkiabalt vmit, aztan lott KETTOT, es elporladtam, durva volt tole <#wow1>#wow1> (nem tudom milyen hajo lehetett, de sima kis vadaszmeretunek tunt)
- almos vagyok <#wilting>#wilting>
Valaki tudna dobni 1 linket használható x3mod managerhez??
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
De a Terran hajók tényleg szépek.
A térképezõ program sokat tud segíteni...
Terran Valhalla:
- M1
- 2*10 GJ Millitary Shield :O
- 42000raktér
- 40hajó
- földi fegyverek
- 6 turret
Egy szó mint száz: KELL (ha lehet venni valószínûleg egy cirka 300milla és az ennyim) :D
És még valaki azt mondja hogy a terranok nem erõsek. :P