tomonor#10573
Nos, mivel én az egész XTMet annó csítel próbáltam, igy belekerült utamba sohnen scyla... Ha túlmentek Proxima Centauriból egy Unknown Sector-ba, akkor a rendszer közepén lesz egy... Játék elején a kaló rendszerekben(Farnham's Legend-be, környékén) köröz, de ez a BBS-ekbe is fel van tüntetve. Az új fegyvereket valóban csak HUDon keresztül lehet activálni, ám azzal az SBC (sohnen beam cannon)-nel még a halálcsillagot is el lehetne pusztitani (szegény lázadók) egy csapásra. Amugy nem vok biztos benne, de a sohnen m6 os sztem a Sohnen Sehnin...ha jól emléxem...ha nem akkor 1000 bots. AZ is ilyen beam cannont tud mountolni, csak kisebb a pajzs és tűzereje. Egyéb érdekesség: az XTMesek gondoltak a bugfixre is és pl kijavították Farnham's Legendbe azt, hogy a bolygó belelógott a holdba(nem is, fordítva), illetve Kao's Mistake be nagy harc dúl a khaakokkal és splitekkel... A hold rendszerbe találni egy csomó hulladékot, illetve aki viszi a gameplotot, az észreveszi, hogy az összetört kapuk roncsát kicseréltek összezúzot talonroncsra...ez utóbbi akkor tünt fel nekem, mikor kilőttem a nividium mine álcázóberendezését...HIBA...mind1 ennyit meg lehet engedni:D