Először én is húzodoztam XTMtől, mert tapasztalatom szerint az ilyen "buhera" kiegészítők kb a cheat szintjén szoktak mozogni, ráadásul a játékegyensúlyt teljesen felborírják... hát X3nál szerencsére nem így van Mindenesetre pár hasznos tanács, amibe bele lehet szaladni, only for XTM kezdők(néha kis spoiler, vigy)
0.7.1-nél a Dyson Sphere Maelstormtól NY-D-D de 0.7.2-nél már máshol van a rendszerben, 0.7.3-nál meg már pedig egy teljesen másikban (NY-ra, a kiadott térképen sem láttam még a rendszert feltüntetve..)
A másik amire NAGYON kell figyelni, hogy lehet az XTMes custom game-ekkel jáccani, azonban ott nincsenek meg a questline-ok, (a Bala Gi-s se!)szóval ha azokkal akartok jáccani vagy kell a PHQ akkor inkább a simával érdemes indulni.
Amit mindenkinek ajánlok letöltésre, az a Create Asteroids script (csinál akárhova akármilyet de nagyon sok pénzért, sztem így korrekt), és az FCC-t természetesen :) Igy kb 10 perc alatt fel lehet dobni egy cm-re pontos complex-et.. na majd még írkálok ;)