X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az adás-vétel nem nehéz. ráálsz az adott termékre -egy kiemelõ csíkkal jelzi-, ami piros azt vagy azért nem tudod megvenni, mert nem vagy elég "jóban" az adott fajjal vagy pedig nem megfelelõ a hajód a szállításra -egy M-es rakterû nem tud XL-st szállítani. Többnyire kicsi áruk vannak, ez nem lesz gond, például az energy cell, a legolcsóbb és mindenhol kellõ cucc. Eleinte ezzel kereskedj. Keress egy olyan Solar Power Plant-ot ami full-on van, ekkor kb. 14 Kreditbe kerül. Power Circle tele van SPP-vel, a környezõ szektorok pedig "szomjas" gyárakkal. ha 19-20 körül tudod eladni és olyan 6-8000-es a raktered, az azért már szép profit😊 lassú, de biztos.
amikor átpakolsz a hajódba (jobbra nyilat nyomd le folyamatosan), akkor írja lent a mennyiséget és egybõl vonja is tõled pénzt. Ha megtelt a raktered vagy elfogyott a pénzed nyomj Enter-t, mert ekkor jön létre ténylegesen az üzlet. Láthatod majd, hogy egybõl más áron lehet ezután venni. Ez a természetes, mint a való világban, minél több van egy áruból annál olcsóbb. Ezért lehetõleg egyszerre vedd meg azt a mennyiséget amit akarsz, mert jelentõs veszteséged lesz, ha nem figyelsz rá és késõbb kevesebbért adod el.
Az eladás ugyanígy zajlik, csak természetesen minél drágábban add el azt ami nálad van. Írd fel, hogy mit emnnyiért vettél, ha máshogy nem megy.
Amikor összeszedtél legalább 500000 Kreditet, akkor dokkolj be egy Teladi Equipment Dockba és vegyél egy Trading Software Mark 3-at. Ekkor ne ülj ebben a hajóban és késõbb se szállj be, mert akkor elveszted a cuccot. Ez egy szoftver amivel lényegében egy pilótát fogadsz fel, akinek kiadhatod a Sector Trader parancsot. Ezután önállóan fog kereskedni, mindig a legjobb üzletet kajtatja. Késõbb akár Universal Trader is lehet, ennek viszont van pár feltétele.
Mindezekrõl és egyébb segítségekrõl Amaro oldalán is olvashatsz. x3reunion.fw.hu
The Matrix has you...
to csgj:
megveszed az árut és máshol ekadod.
pl.:ahol van a szektorban Solar Power Plan ott megveszed az Energy Cell-t, utána keresel 1 helyet ahol közelben sehol 1 Solar Power Plan és ott az egyik gyárnak továbbadod.
ha elég gyors voltál akkor nyersz egy kis pénzt a bizniszen.
lassan (nagyon lassan), de biztosan meg lehet gazdagodni.
de mindenféleképpen nézd meg Amaro oldalát. ott van egy pár hasznos tanács, hogy, hogyan is kezd el.
mielõtt hülyének néztek tudom, hogy Grand Exchange/Teledi shipyard.
de a shipyard melyik részére?
mert nekem sehogy sem bedokkolni akárhová is vontatom.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
EGY DARAB csatahajó volt a flottában??? Erre volnék én ezerrel kíváncsi, hogy ez a része vajon még mindig ugyanolyan hihetetlenül kiegyensúlyozatlan-e??????
Ha ügyes vagy akár egy hajóval is tudsz csatát nyerni,de sokkal nehezebb (reálisabb) mint eddig volt,a Xenonok nem várják meg amig szétlövöd öket.Sokkal "aggresszivebbek" az ellenfelek. A fegyverek is sokat változtak,vannak újjak, és a régiek tulajdonságai javultak pl:a rakéták sebessége megnött (tempest régi seb 156: új seb 186).
Az új hajók között van egy-két brutális erejû,ha egy ilyennel kikeszdesz biztos nem lesz "kiegyensúlyozatlan".😊))
Shivan Dragon
Pirate Marauder
X universe Home, sweet home
F2 külsõ nézet, num billentyük a kamera forgatása.
F3 kijelölt cél, num billentyük...
az tényleg az Unlimited Salvage Insurance nevû script, nekem is ez rémlik. azt nem tudom, hogy illegális-e, szerintem nem. viszont nekem most az XTM-nél mûködött anélkül is, hogy megvettem volna. így viszont enyhe csít szagú😊 de nem érdekel😊))
The Matrix has you...
-Velem is történt olyan (vadászgépben), hogy hirtelen felrobbantam, és nem tudtam, hogy mi volt a bûnös! Valószínûleg akna??? Csak tipp.Késõbb ott majd próbáld ki, hogy nagyobb, erõsebb páncélzatú hajóval is felrobbansz-e?!
Erdos mondta:
"Éppen most takarítottunk közösen egy elég szép Xenon flottát ki az Argon One-val"
EGY DARAB csatahajó volt a flottában??? Erre volnék én ezerrel kíváncsi, hogy ez a része vajon még mindig ugyanolyan hihetetlenül kiegyensúlyozatlan-e??????
Mert ha igen, akkor inkább tényleg kalóz leszek legközelebb (nem gyáros, mint legutóbb), ha majd eljutok odaáig, hogy újrakezdjem!!!...
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Az is jó dolog, hogy TS hajóval külön script nélkül tudsz dokkolni TL-be,M1-be.
Ha bedokkolsz egy állomásra, akkor menj be a BBS részlegébe. Itt olykor elõfordulnak feladatok, amikért fizetnek. El kell olvasni kinek kínálják (teszemazt bizonyos rangú és megadott hajóval rendelkezõ kereskedõknek vagy harci pilótáknak), mi a feladat (taxizás, teherfuvarozás, gyilkolás) és mennyit is fizetnének érte. De ezekbõl nagyon kevés pénz szedhetõ csak össze.
Az igazán pénzes melók nagyon ritkák és nagyon veszélyesek. Ilyenre az alap játékban remek példa a Xenon Invasion feladatok. Ekkor megadnak egy szektort ahová megadott idõn belül meg kell érkezned és minden ellenséget ki kell nyírnod. Fizetés a kinyít ellenfelek típusától és számától függ.
Ha pénz kell, akkor kereskedéssel lehet a legegyszerûbben hozzájutni. Harcban olykor kiugrik a megtámadott gép pilótája és el lehet szedni a gépét, amit eladsz utána. Ez is jó pénzforrás, de erre építeni nem angyon lehet, mert véletlenszerû és nagyon ritka a kiugrás.
Segítségként meg javaslom, hogy kezdd el a legelejérõl olvasni ezt a topicot. Mire a végére érsz minden kérdésedre választ kapsz és jókora magabiztossággal nézhetsz farkasszemet mindazon veszélyekkel, amiket a játék felvonultat.
Vagy elmehetsz Amaro X3 oldalára is (Google segedelmével gyorsan ráakadsz). Regisztrálsz és olvasgatsz. Sok kérdésre ott is választ kaphatsz, sok segítséget találsz, de a legtöbb megoldást itt találod meg.
Gonerekkel nagyon nehéz lesz jóban lenni. A szektoraik nagyon jól védettek és én még idegenekkel (Xenon, Khaak, de még kalózokkal sem) találkoztam ezekben. Ezek hiányában nehéz lenne feltornázni a reputációt náluk. Pedig van pár nagyon jó kis hajójuk. A spéci M3-asuk például nem csak jól néz ki, de kifejezetten hatékony a kategóriájában.
A Terranok mindaddig lõni fognak rád, míg a TOP 3 Argon rangba be nem jutsz. Utána már haver leszel és nem bántanak.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
dimre: azt nem tudtam hogy abból is van mkII. Azt kik árulják?
The Matrix has you...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Addig bûvészkedtem a Script Editorral, amig azt vettem észre, hogy a Customnál megjelentek azok az új módok, amikrõl beszéltetek (Yaki, stb....).
Nem mondaná meg valaki, hogy mit csináltam? <#conf>#conf>
Elötte két percel kitessékeltem egy Gonert a hajójából, mindezt Paranid szektorban.Ezeket a csuhásokat mindenki védi? A hinárzabálók M1-e erre megtáltosodott, jött nekem.
Terranokkal még nem volt szerencsém kezetrázni.😊)
Legújjabb szerzeményem:
Goner Shilch
Az mkII változata legális mindenhol.
Ha el akarsz foglalni egy hajót (claim) akkor ugye ki kell szállni a hajóból és odaszambázni ûrruhában. Van egy szoftver, amivel nem kell kiszállni (most nem jut eszembe a neve, de majd a többiek megmondják). Csakhogy az illegális. Ha kiszúrják el kell dobnod, vagy megkergetnek. Most ez a software signature scrambler elrejti ezt az illegális progit a scannerek elõl, nem fogják látni. Megéri az árát.
Éppen most takarítottunk közösen egy elég szép Xenon flottát ki az Argon One-val <#hehe>#hehe>
Szal a kereskedés fõ elemei a gyárak lesznek mert az UT-k igen gyorsan hullanak. Viszont Elenas Fortune-ban van egy Merchant shipyard, lehet benne venni Warehouse complex-et vagy mit, szerintem be lehet építeni a komplexbe és lesz raktered. Nomeg olyan teherhajókat lehet venni (cca 48-50 milla között) hogy ennél szebbet még nem láttatok. 5 féle van de az M6-tal simán úgy repkedek át a nyitott részein mintha M5 lenne, óriási a mérete. Ha tudnám hogy kell ide képet berakni már látnátok is... <#idiota>#idiota>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Hálás köszönet mindenkinek a tanácsokért! A térkép elképesztõen szuper, és a hajók átvizsgálása során talátam egy vadászt, amin van SETA! :-)
<#eljen>#eljen>