X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hú, kösz... 😄
bigapó
keresd meg a megfelelõ szektorokban egyedül, elhagyatottan árválkodó hajókat. Amelyik nem tetszik azt eladod, de egy szállítóhajót hagyj meg, hogy tudj kereskedni.
az adás-vétel nem nehéz. ráálsz az adott termékre -egy kiemelõ csíkkal jelzi-, ami piros azt vagy azért nem tudod megvenni, mert nem vagy elég "jóban" az adott fajjal vagy pedig nem megfelelõ a hajód a szállításra -egy M-es rakterû nem tud XL-st szállítani. Többnyire kicsi áruk vannak, ez nem lesz gond, például az energy cell, a legolcsóbb és mindenhol kellõ cucc. Eleinte ezzel kereskedj. Keress egy olyan Solar Power Plant-ot ami full-on van, ekkor kb. 14 Kreditbe kerül. Power Circle tele van SPP-vel, a környezõ szektorok pedig "szomjas" gyárakkal. ha 19-20 körül tudod eladni és olyan 6-8000-es a raktered, az azért már szép profit😊 lassú, de biztos.

amikor átpakolsz a hajódba (jobbra nyilat nyomd le folyamatosan), akkor írja lent a mennyiséget és egybõl vonja is tõled pénzt. Ha megtelt a raktered vagy elfogyott a pénzed nyomj Enter-t, mert ekkor jön létre ténylegesen az üzlet. Láthatod majd, hogy egybõl más áron lehet ezután venni. Ez a természetes, mint a való világban, minél több van egy áruból annál olcsóbb. Ezért lehetõleg egyszerre vedd meg azt a mennyiséget amit akarsz, mert jelentõs veszteséged lesz, ha nem figyelsz rá és késõbb kevesebbért adod el.

Az eladás ugyanígy zajlik, csak természetesen minél drágábban add el azt ami nálad van. Írd fel, hogy mit emnnyiért vettél, ha máshogy nem megy.

Amikor összeszedtél legalább 500000 Kreditet, akkor dokkolj be egy Teladi Equipment Dockba és vegyél egy Trading Software Mark 3-at. Ekkor ne ülj ebben a hajóban és késõbb se szállj be, mert akkor elveszted a cuccot. Ez egy szoftver amivel lényegében egy pilótát fogadsz fel, akinek kiadhatod a Sector Trader parancsot. Ezután önállóan fog kereskedni, mindig a legjobb üzletet kajtatja. Késõbb akár Universal Trader is lehet, ennek viszont van pár feltétele.

Mindezekrõl és egyébb segítségekrõl Amaro oldalán is olvashatsz. x3reunion.fw.hu

The Matrix has you...

probléma megoldva.

to csgj:
megveszed az árut és máshol ekadod.
pl.:ahol van a szektorban Solar Power Plan ott megveszed az Energy Cell-t, utána keresel 1 helyet ahol közelben sehol 1 Solar Power Plan és ott az egyik gyárnak továbbadod.
ha elég gyors voltál akkor nyersz egy kis pénzt a bizniszen.
lassan (nagyon lassan), de biztosan meg lehet gazdagodni.
de mindenféleképpen nézd meg Amaro oldalát. ott van egy pár hasznos tanács, hogy, hogyan is kezd el.
nem tudjátok, hogy hová kell vinni az M7-est, hogy be dokkoljon.
mielõtt hülyének néztek tudom, hogy Grand Exchange/Teledi shipyard.
de a shipyard melyik részére?
mert nekem sehogy sem bedokkolni akárhová is vontatom.
most már találtam több küldetést is a kereskedõhajóknál, de egyiket sem adják oda, mert vagy túl gyenge vok még, vagy nem bírnak... 😛 Ez pedig kezd egy kicsit idegesíteni... Már 2 órát játszottam vele, de semmi! És a kereskedés? Azt se tudom, hogy kéne, mert én megveszem a cuccot aztán kész... az az enyém lesz, nem? Plusz, már csak 4000-em maradt abból a 100000-bõl, vagy mennyibõl... mind azért költöttem el upgrade-re, hogy elvállalhassak végre vmi küldit... de hát nem sikerült 😮
bigapó
akkor majd otthon nézem meg😊)

The Matrix has you...

Nálam mindkettõ látszik.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

bigapó
csak nálam itt melóba nem jó kép vagy másnál sem jön be semmi?

The Matrix has you...

dimre

EGY DARAB csatahajó volt a flottában??? Erre volnék én ezerrel kíváncsi, hogy ez a része vajon még mindig ugyanolyan hihetetlenül kiegyensúlyozatlan-e??????

Ha ügyes vagy akár egy hajóval is tudsz csatát nyerni,de sokkal nehezebb (reálisabb) mint eddig volt,a Xenonok nem várják meg amig szétlövöd öket.Sokkal "aggresszivebbek" az ellenfelek. A fegyverek is sokat változtak,vannak újjak, és a régiek tulajdonságai javultak pl:a rakéták sebessége megnött (tempest régi seb 156: új seb 186).
Az új hajók között van egy-két brutális erejû,ha egy ilyennel kikeszdesz biztos nem lesz "kiegyensúlyozatlan".😊))

Shivan Dragon
Pirate Marauder

X universe Home, sweet home

dimre
Ez nem illegális,szerintem nem cheat,a játékmenetet nem befolyásolja.A System owerride software birtolása illegális, kivéve a kalózoknál.Az mkII (sript) változata engedélyezett minden fajnál.

dimre
F1 többszöri használata, a hajó összes turretállása,külsõ nézet,kijelölt cél.
F2 külsõ nézet, num billentyük a kamera forgatása.
F3 kijelölt cél, num billentyük...

dimre
Amaro oldala.

Honnan is lehet megszerezni ezt a scriptet? :-)))
bigapó
mindhárom elõzõ kollegának is szól.

az tényleg az Unlimited Salvage Insurance nevû script, nekem is ez rémlik. azt nem tudom, hogy illegális-e, szerintem nem. viszont nekem most az XTM-nél mûködött anélkül is, hogy megvettem volna. így viszont enyhe csít szagú😊 de nem érdekel😊))

The Matrix has you...

á, egyszerûen nem találok sehol sem küldetéseket... dögunalom órákat repdesni a kereskedõhajókra, hogy utána járjak a dolgoknak... <#unalmas>
lehet vhogy külsõ nézetre váltani?
Jozzy:
-Velem is történt olyan (vadászgépben), hogy hirtelen felrobbantam, és nem tudtam, hogy mi volt a bûnös! Valószínûleg akna??? Csak tipp.Késõbb ott majd próbáld ki, hogy nagyobb, erõsebb páncélzatú hajóval is felrobbansz-e?!

Erdos mondta:

"Éppen most takarítottunk közösen egy elég szép Xenon flottát ki az Argon One-val"

EGY DARAB csatahajó volt a flottában??? Erre volnék én ezerrel kíváncsi, hogy ez a része vajon még mindig ugyanolyan hihetetlenül kiegyensúlyozatlan-e??????

Mert ha igen, akkor inkább tényleg kalóz leszek legközelebb (nem gyáros, mint legutóbb), ha majd eljutok odaáig, hogy újrakezdjem!!!...

Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube

Miért ne lenne?
Abban lennie kell tutorialnak.
dimre
Egy kérdés,a Warlordos kezdésben nincs HQ-s küldi?

A teljes játékot 😊 Ja, ás kösz SaGa Jr a segítséget! Majd belejövök, csak fel kell fedeznem a lehetõségeket. Egyébként ebben a nagy szabadságban kap a game egy kis szerepjátékos beütést, és én a szerepjátékokat imádom 😄 De sok ûrszimhez nem volt szerencsém... legutóbbi a Nexus volt, ha az annak nevezhetõ...
dimre
A Mercury Goner változata,ugyanaz csak a formája más.
Az is jó dolog, hogy TS hajóval külön script nélkül tudsz dokkolni TL-be,M1-be.

Igazándiból olyan, hogy küldetés felvétel nem igazán van a játékban.
Ha bedokkolsz egy állomásra, akkor menj be a BBS részlegébe. Itt olykor elõfordulnak feladatok, amikért fizetnek. El kell olvasni kinek kínálják (teszemazt bizonyos rangú és megadott hajóval rendelkezõ kereskedõknek vagy harci pilótáknak), mi a feladat (taxizás, teherfuvarozás, gyilkolás) és mennyit is fizetnének érte. De ezekbõl nagyon kevés pénz szedhetõ csak össze.

Az igazán pénzes melók nagyon ritkák és nagyon veszélyesek. Ilyenre az alap játékban remek példa a Xenon Invasion feladatok. Ekkor megadnak egy szektort ahová megadott idõn belül meg kell érkezned és minden ellenséget ki kell nyírnod. Fizetés a kinyít ellenfelek típusától és számától függ.

Ha pénz kell, akkor kereskedéssel lehet a legegyszerûbben hozzájutni. Harcban olykor kiugrik a megtámadott gép pilótája és el lehet szedni a gépét, amit eladsz utána. Ez is jó pénzforrás, de erre építeni nem angyon lehet, mert véletlenszerû és nagyon ritka a kiugrás.

Segítségként meg javaslom, hogy kezdd el a legelejérõl olvasni ezt a topicot. Mire a végére érsz minden kérdésedre választ kapsz és jókora magabiztossággal nézhetsz farkasszemet mindazon veszélyekkel, amiket a játék felvonultat.

Vagy elmehetsz Amaro X3 oldalára is (Google segedelmével gyorsan ráakadsz). Regisztrálsz és olvasgatsz. Sok kérdésre ott is választ kaphatsz, sok segítséget találsz, de a legtöbb megoldást itt találod meg.

Most végül a demót raktad fel, vagy a teljes gamét?
öhömm... nagyon bejön a játék hangulata, meg minden..., csak az a baj, hogy nem tudok mit csinálni 😄 😛 Nemtom hol vegyek fel küldetést, annyit csináltam csak, hogy fejlesztettem 3 cuccot a gépen, és kinyírtam egy kalózhajót. Örültek is neki 😄
Állítsd az ágyúkat védelemre, ne támadásra. Így csak akkor lõnek rá egy ellenséges hajóra ha az tüzet nyit rád. Addig nem bántják.

Gonerekkel nagyon nehéz lesz jóban lenni. A szektoraik nagyon jól védettek és én még idegenekkel (Xenon, Khaak, de még kalózokkal sem) találkoztam ezekben. Ezek hiányában nehéz lenne feltornázni a reputációt náluk. Pedig van pár nagyon jó kis hajójuk. A spéci M3-asuk például nem csak jól néz ki, de kifejezetten hatékony a kategóriájában.

A Terranok mindaddig lõni fognak rád, míg a TOP 3 Argon rangba be nem jutsz. Utána már haver leszel és nem bántanak.

Külön script-ként tehetõ fel és a kalózok árusítják.

Lockheed
Jaja, ez a Goner áruszállító elég keményen néz ki! Mint egy cipõkanál... 😊

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Lockheed
Az Salvage Insurace asszem és a Goner Temple -ben lehet vásárolni. Már aza alapgameban is bennevan és nem script.

Dehogy! A system override software az illegális.

dimre: azt nem tudtam hogy abból is van mkII. Azt kik árulják?
bigapó
van egy salvage software vagy hasonló nevû script, amivel lehet az ûrben is menteni. vagy ez már csalásnak számít? én használom, mert elég idegesítõ volt 3-4 órai játék után újrakezdeni mindent, miközben elég sok lóvét termeltem ez idõ alatt.

The Matrix has you...

ugyanugy tudsz a terran sectorba bejutni mint a story szerint ottvan a kapu és asszem át is enged

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Basszus!
Addig bûvészkedtem a Script Editorral, amig azt vettem észre, hogy a Customnál megjelentek azok az új módok, amikrõl beszéltetek (Yaki, stb....).
Nem mondaná meg valaki, hogy mit csináltam? <#conf>

na, megvan a game! És most akkor kérnék is egy kis segítséget! 😄 Nincs véletlenül vhol tutorial? Mert a segítõ üzenetek nekem nem sokat segítenek 😛 Száguldozok az ûrben, leszállok egy kereskedõhajón, egyebet nemtok tenni... A fogarasi árpád jóm... 😛 Szóval, ha nincs tutorial, akkor... ja, akkor megnézem a FAQ-t 😄
dimre
Ez se piskóta:
Centaur mkIII

dimre
Ért egy kis meglepetés a Gonerek részérõl, olyan viszonyban vagyok velük, mint te.Ennek ellenére elhülve lestem mikor a kereskedöjük leszállt az SPP-en, és vett egy raklap energy cellt.
Elötte két percel kitessékeltem egy Gonert a hajójából, mindezt Paranid szektorban.Ezeket a csuhásokat mindenki védi? A hinárzabálók M1-e erre megtáltosodott, jött nekem.
Terranokkal még nem volt szerencsém kezetrázni.😊)
Legújjabb szerzeményem:
Goner Shilch

Lockheed
Jó kis hajónak tûnik! Most találkoztam a Terran M6 -al! 😊 Atyavilág! 5*125MJMilitary! 😄 10 front és 3*2 turret.. 😊

dimre
System owerride software,nem minden szektorban illegális (pirate).
Az mkII változata legális mindenhol.

Azonnal vedd meg!!!

Ha el akarsz foglalni egy hajót (claim) akkor ugye ki kell szállni a hajóból és odaszambázni ûrruhában. Van egy szoftver, amivel nem kell kiszállni (most nem jut eszembe a neve, de majd a többiek megmondják). Csakhogy az illegális. Ha kiszúrják el kell dobnod, vagy megkergetnek. Most ez a software signature scrambler elrejti ezt az illegális progit a scannerek elõl, nem fogják látni. Megéri az árát.
dimre
Két kép, remélem sikerült.

Hello!Tudjatok miért van hogy amikor a xenon core 05 -be akorok menni belépésnél mindig felrobban a hajóm?kösziMire jó a software signature scrambler?
Lockheed
Képfeltöltés.hu új címe : Link

Vagy van a Kep.tar.hu ahol egy ingyenes reggel ( nem, nem kora reggel 😄 ) kapsz 1Gb tárhelyet amin akárhábny galériát nyithatsz és ftp -n keresztül is tölthetsz föl: KépTár

erdos
No a kufárkodás sem a régi ám, bármelyik core szektorban is elvérezhet az UT, annyi az ellenség, és nem ám max M3-mal jönnek... <#violent>
Éppen most takarítottunk közösen egy elég szép Xenon flottát ki az Argon One-val <#hehe>
Szal a kereskedés fõ elemei a gyárak lesznek mert az UT-k igen gyorsan hullanak. Viszont Elenas Fortune-ban van egy Merchant shipyard, lehet benne venni Warehouse complex-et vagy mit, szerintem be lehet építeni a komplexbe és lesz raktered. Nomeg olyan teherhajókat lehet venni (cca 48-50 milla között) hogy ennél szebbet még nem láttatok. 5 féle van de az M6-tal simán úgy repkedek át a nyitott részein mintha M5 lenne, óriási a mérete. Ha tudnám hogy kell ide képet berakni már látnátok is... <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Lockheed
Jaja, a térkép az eléggé ottvan... 😊

<#worship><#worship><#worship>

Hálás köszönet mindenkinek a tanácsokért! A térkép elképesztõen szuper, és a hajók átvizsgálása során talátam egy vadászt, amin van SETA! :-)

<#eljen>
Lockheed
Megpróbálom. 😊 Komolyan, ha nemlennének ennyire "pusziban" az Argonokkal eltakarítanám õket, az útból, hisz amúgy sincsenek sokan... Ami jobban zavar, hogy a Terranok meg szó nélkül lõnek ám rám... Pedig nekik nagyon szép és jó cuccaik vannak ám! 😊 Viszont amint bemegyek hozzájuk rántják ki a kardot.

dimre
Próbáld meg egy kereskedõhajójukat kisérni, védeni,mindezt önszorgalomból, hátha összejön.

Lockheed
Öööö nemtok dokkolni. 😊

kereskedés a szektoraikban?
Lockheed
Jaja, próbáltam de a repum az nem moccan... :S