Ace McCloud#10409
Hi !
Jól mondták, elvileg kapuhajókkal kell, bár még nem csináltam, de tervbe van véve.
Ashley modja nem csak XXL gyárakat rak a játékba hanem Kyongyárakat, és egyéb nyalánkságokat is. Felraktam, megnéztem és valóban vásárolhatóak benne, bár elég borsos az áruk. Az újabb sector takeover sript csinálja az adómanaggelést, már amennyire ezt lehet annak nevezni...
Nemolyan rég hisztiztem itt a shipinstallerért (a verzióját már nem vágom) sok hajót csak evvel tudtam beilleszteni a játékba. Mellesleg XTM et használok a 7.3 paccsal. Ezzel a shipinstallerrel mindent oda rakott be ahová akartam, és jól működött, a többi vagy nem rakta be, vagy texturahibák voltak. Az alapjátékból, ill az xtm ből a modmanagerrel ki tudod bontani a megfelelő fileket, és hozzáférhetsz bármelyik hajóhoz. Megszerkesztheted, és visszarakhatod a játékba őket, onnantól az a hajó műxik. Shipinstallerrel meg tudod határozni hogy melyik hajót, és melyik fajhoz rakja, a shipcreatorral bele tudsz nyúlni a hajók adataib, bár itt télleg elég csítesre tudod állítani őket, bár ez csak tőled függ. Én leginkább fegyvereket engedélyezek néhánynak, amit előtte nem használhatott, lásd gammakyon....