SaGa#10097
Az az igazság, hogy némi szöszmötölés után leszedtem az egészet, majd újra felraktam, de nem az XTM-mel, hanem az XFP-vel...
Ez a rengeteg ajándékpénz valahogy elvette a kedvem a dologtól. Ha hozzá veszem azt, hogy tulajdonképpen az XTM küldetés sorozatok egyikét sem lehet véigcsinálni, mert befejeztlenek, plusz valamiért nekem a Bala Gi missziók sem indultak be, rendesen lelomboztak.
Az XFP-t nem ismerem, eddig igencsak az elején vegyok, de az sem tűnik roszabbnak, mint az XTM. Kezdve azon, hogy itt is van vagy 100 új szektor (az alap X3-hoz képest), 3 új faj, a Khaak szektorokba és a Terran rendszerekbe való bejutást is rendesen megcsavarták (spéci kapu egy bolygó felszínén). A Nexus faj hajói és állomása láthatóan gondos tervezés eredménye, mint a Terran hajóké is.
Egy halom hajót visszaraktak az X2-ből (a kalózok teljes, X2-es hajóállománya benne van).
Egy paranid pappal kezdtem új játékot. Érdekes feladat...
Argon, Boron ellenség, Gondolom a Terranok is. Paranid természetesen haver, Split és Teladi nagyjából semleges, vagy kicsit jobb annál. Yakik nem bántanak, Nexusokkal jóban vagyok, két megnevezetlen fajjal meg a "még nem szállhatsz le, de nem lövünk rád" állapot...
A hajóm neve: Holy One...