-
kisviku #10085 No,azt hiszem elmondhatom első gondolataimat végre én is az XTM-el kapcsolatban.Huzamosabb játék után a következőket tapasztalom.
Abszolút semmi rosszat nem mondhatunk el eme játékról.Sőt!Kifejezetten jól sikerült darab, tekintettel arra, hogy a fejlesztők nem pénzért csinálták, hanem ingyenesen letölthető.
Ezzel tulajdonképpen egy "X3:Reunion Bővített Extra változatot" kaptunk.Nagyon szép munka.Leszámítva az apróbb hibákat, fantasztikus lett.Igényesen van kidolgozva, ez észrevehető a hajókon is és az
állomásokon is.Kifejezetten tetszik az ágyúlövegek kidolgozottsága, melyek mozgásai és fizikai megvalósításuk is jó lett.
A hozzá készített rövidke kézikönyv mindent szépen elmagyaráz nekünk, picit az installációs részén lehetett volna egyszerűsíteni.Tekintettel arra, hogy számos ingyenes installáló program készítő van, egy kultúrált és egyszerű install program azért jól esne még.
Tegnap sikerült vételeznem egy Argon Cerberus-t, mely ugyan M1-nek van fémjelzeve,de ha jól sejtem ez valami fregatt osztályú hajó.Nem is tudom, hogy mit szeressek jobban, a Centaurt vagy ezt.Méretéhez képest kiváló irányítása van és tiszteletre méltó a fegyverezete, meg a hangárja.
Sajnos a Kalózok nem változtak.Egyetlen egyet sem bántottam még,de tegnap este belém kötöttek, így asszem maradok az eredeti felállásnál, azaz bosszút esküdtem ellenük és kiírtom az összeset hamarosan, nem érdekelvén, hogy van M2-es hajóik is.
De visszatérve a játékra.Kiváló lett.De tényleg.Nagyon sok újdonságot talál a játékos benne,ez örömteli úgyszintén.A mobil gyárak rendkívül ötletesek, csak kicsit drágák.Ezek működéséről remélem hamarosan írhatok bővebben is.
Elkezdtem a jegyzetelést, hamarosan megírom az első hajóteszteket is.
A katonai transzportok jelentőségét még nem látom,de korábbi kedvenc játékaimból (Freespace 1-2,Tie Fighter,stb) hajóelfoglalásra voltak alkalmasak.Nem tudom, itt is arra szánták-e őket.
Most befejezem, folytatnom kell a játék elemzését.