mindero#10082
IGEEEN! Végre megvettem a kis olymposomat
30 mp alatt szétkapott egy khaak destroyert, még szinte lőtávolba se ért, pedig még csak az ágyúk harmadát tudtam felszerelni.
Innentől kezdve Xenon, khaak
A leírás nagyon jó lett, el is gondolkoztam hogy össze kéne szedni a netről ezeket, és befűzni egy kézikönyvbe, megtűzdelve csillagtérképpel, űrhajó leírásokkal, ábrákkal, táblázatokkal stb... úgy mint a hivatalost. Aztán ki lehetne nyomtatni, beköttetni meg minden
Volt már ilyen ötlet? Vagy valaki elkezdte már?
Ha megunom az x3-at lehet hogy nekiállok szabadidőmben (vagy elkezdem), természetesen az illetékesek engedelmével.
Aztán elkezdek hajókat hegeszteni.
Van még pár dolog amiket csak most vettem észre, ezeket még megosztom:
1. hiányoltam a Beam-fegyvereket eddig (freespace/nexus), aztán most láttam hogy a kyon emitterek képesek folyamatosan is lőni, teljesen ledöbbentem - kár hogy semmire nem lehet rekni a gammákat.
2. a drágább cuccokat manuálisan/távolról érdemes eladni, mert még ha nem is ad el minden EQ dokk ilyeneket, viszont végtelen mennyiségben veszik meg
3. nagyot néztem mikor megvettem az olympost, gondoltam megnézem hogy dokkol ki az állomásról (mégis csak az első nagy hajóm) erre szétrobbant. Hosszas próbálgatás után úgy sikerült kihozni, hogy egy másik szektorból távírányítással kiugrattam. Így már semmi gond nem volt, fél óráig csak repkedtem körülötte