SaGa#10028
Vettem egy Boron Orca-t. Tettem rá jumpdrive-ot, szükséges szoftvereket meg egy Superfreightert. Meg 4 Alpha FLAK-ot és 4 Beta HEPT-et, így elvan jól.
Jött egy Boron Rapid Response M1-es, és valamiért ellenséges volt. Gondolom valami múltbeli rossz emlék. Megtámadta az Orca-mat. Odarongyoltam hozzá a Vidarral, szóltam az M1-esnek, hogy bocsi. Szépen kikékült, de az Orca-m változatlnaul harci állapotban maradt. Bedokkoltattam a helyi Eq Dock-ba, elmúlt a harci láza. Szépen jön-megy, csinálja amit kell, de ha beleülök, azonnal minden boron hajó és állomás elpirul, ellenség lesz. Addig, amíg nem szállok be az orkába, se mmi bajuk, sem velem, sem vele. Érdekes...
Megyek a Yakiknál reputációt növelni. Pár cluster leamortizálása a -6900-as elfogadottságonmat -2000 környékére javította (clusterenként kb 800 pontot javult), de nem jön több. Berakok egy Cahoona Bakery-t valamelyik Yaki szektorba, ezzel az ugrálós Orca-val már nem lesz lehetetlen, és a kereskedés majd feljebb viszi. Engem még nem engednek leszállni a yaki állomásokra így majd nekik kell nálam dokkolni...