X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Pedig ez még nem is a legerõsebb gép. Valami eszméltlen, über atom brutális!!! Xenon szektor takarítása közben betettem aláfestõ zenének egy kis Slayert, hogy legyen némi hangulat...<#smile>#smile> Eszméletlen nagy zúzás.<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Már az Alfa Flak is tök brutális!... Eleve úgy kellett volna, hogy a korvett és a hordozó között valmami átmeneti méretû / erõsségû hajóosztály is legyen!!!Meg hogy ne lehessen rögtön felrakni a legjobb fegyvereket, elsõ szinten max. csak egy darabot a Béta Flakból, meg a GPPC-bõl!!!
Meg sajnos a Xeno csatahajóük is tök bambák, még falkába sem képesek tömörülni!!!A vadászbombázók is alig használtak igazán nagyot sebzõ torpedót!!! De lehet, hogy simán csak a torpedó túl gyenge???
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
The Matrix has you...
M6,M3,M4,M5
Õszinte legyek, nem tudom, mikor lesz készen, de ha kész vagyok egy osztállyal,akkor berakom ide.
A Raptorom elsõdleges funkciója szépen is nézne ki, ha nem lenne más, mint egy túlméretezett kajaszállító!...<#smile>#smile>
Pl: az egy mekkora elõnyük, hogy a mûködésükhöz nem kell majd kaja!!!Mert hát az elektromos energia ellátása gondolom az azért relatíve könnyebb lenne, asszem'...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
De ahogyan önmagunkat ismerjük, a katonai felhasználás az elsõ.
Mire megjelenik az elsõ robot a polgári lakosság otthonában, addigra réges régen meglesznek a katonai megfelelõk.És ez egy borzalmas jövõképet jósol.
Bármennyire is fikciónak tûnik ez ma a filmeken/könyvekben,stb. nagyon is valóságos.
A robotrepülõk csak az egyik fokozat vagy a kezdet.Na, majd ebbõl lesznek késõbb a Xenon-ok...<#vigyor>#vigyor>
Már a mai hétköznapokban is rálelhetünk robotikára (nem a konyhai "robotgépre" gondolok), akár a Sony cég "kutyája" vagy a Mitsubishi cég embermérettel azonos robotjára, ami már-már önálló gondolkodásrai s képes.
Annak idején Jules Verne a Nemo kapitánnyal is megjósolta, hogy lesz tengeralattjáró és repülõgép is.Anno az is egy sci-fi volt.
Isaac Asimov sci-fi könyveibõl pedig tisztán látszik a robotika eljövetele, ami persze ha normálisan van kitalálva HASZNOS célokat kell hogy szolgáljon.
Ma még manuálisan mûködõ gépeket használunk földmûveléshez, építkezéshez,nyersanyag elõállításra,stb, de mi lesz ha mindezeket a feladatokat teljesen automata gépek veszik át, amik nem kívánják az emberi felügyeletet?
Nem azt mondom, hogy a konyhai robotgép vagy a kombájn fog ránk támadni, de elõbb lesz meg szerintem az automatizált életünk, mint egy komolyabb ûrutazás.
Ha van kedved részletezni, akkor kifejtenéd bõvebben?
Ami a legvalószínûbb, hogy a kiborgok és a robotika elõbb jelen lesz társadalmunkban, mint egy komolyabb ûrutazás.
Nézzétek meg az újonnan felfedezett bolygót, ami hasonló a Földhöz.De hogyan jutunk el oda?
A mai csúcsszuper technikával is évszázadok alatt jutnánk el.20 fényév?Hogyan?Miként?"
Hmm... Kíváncsi vagyok, szerinted mondjuk a Terminatorban látott intelligens gyilkológépeket vajon csak a filmben látott dolgokra lehetne felhasználni?
Miféle bonyodalmakat okoz a félmûvelt(se) angoltudás.... 😊
Az játékkal most ismerkedõknek (mint pl az, akinek válaszolt) ajánlja, hogy kezdjenek az alapjátékkal, és egyben üdvözli õket az X-Univerzumban. Moggy egyébként is túl diplomatikus az ilyen iróniához. (legalábbis a moderálása alá tartozó fórumon <#vigyor>#vigyor> )
Összegezve, a 0.7 jön, mikor útjára indítják, rémhíreket pedig ne terjesszünk, még figyelmetlen olvasás okán sem.
Nem kompatibilis az x3 2.0x es verzióval! (ezért is halasztották el ETÁT)
Így hát azt tanácsolja, hogy nyugodtan üljünk csak vissza az alapjáték elé, ugyanis a mod-ra várni felesleges még egy ideig!
Utólag pedig még beszúr egy vicces megjegyzést:
"Welcome the X_Universe"
Úgyértem az alábbi linken szereplõ szövegbõl, hogy az xtm.7 nek kompatibilitási problémái vannak az x3 2.0x es verzióval.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117990&postdays=0&postorder=asc&start=6165&sid=04da1c2aeb576c6ec22934d420d7536b
http://www.a-astra.com/index.htm
UFF
Gyártásához EC, Ore, Computer Romponents és Rastar Oil kell, szóval még üzletnek sem rossz... 😊
Idézetet adtunk közre Ace McCloud X3 sztori leírásából, a teljes mû visszakereshetõ itt a fórumon, vagy letölthetõ/nyomtatható a portálról, melynek címe még mindig itt van a hozzászólás lábjegyzetében, és mellesleg a gyárak összehasonlító táblázata is megtalálható rajta, de errõl a témáról is hosszasan fórumoztunk itt nem is oly régen.
1. Elakadtam abban a küldetésben amikor ore Belt-be kell mennem (nem vagyok túl jó angolos) mit kell ott csinálni?
2. Van 3.000.000 creditem és szeretnék venni egy gyárat csak nemtudom hogy milyet, melyik lenne jó?
"Thereshallbewings" a hangsúly a nagy "t" és igen a dupla "l" is szivatós, de az látszik
mégsem müködik, 100%-ra tudom hogy valami furmány volt benne, de nem emlékszem hogy mi ...
Ugyanis átirja a nevem és nem unlockol ...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
hogyan is kell unlockolni a scripteket?
nekem a "thereshallbewings" varázsszó rémlik, de nem emlékszem rá hogy hova kell beirni, ha tudja valaki a megoldást megköszönném
Ebbõl már ki lett hozva a legtöbb, amit lehetett.
Nem is tudom miért gondoltuk hogy ezen a hétvégén letölthetjük!
De legalább itt már nem írtak konkrét idõpontot! <#schmoll2>#schmoll2>
Nem baj! Az Egosoft hamarosan úgyis kiadja a 3.0 patch-et!
Azzal biztos nem lesz kompatibilis a 0.7-es mod!
Majd a 0.8-as!
Addigra majd biztos kijön a 4.0 patch!
És ez így megy majd az idõk végezetéig.... (illetve az X4 megjelenéséig)
Akkor majd kezdõdik az egész elölrõl!
És ne bomoljon meg az ember elméje!!!
Hogy ennek mi értelme van?
De legalább iszonyat nagy az oldaluk látogatottsága!
Már megint feleslegesen izgattak fel!<#zavart1>#zavart1>