• [NST]Cifu
    #153
    Nézd meg a fentti ábrát: az emberek 97%-a a gázatomok tv-e szerint mozognak. Ez azt jelenti csak az emberek 3%-a veszi figyelembe komolyan a pénzügyi érdekeit, és jellemző rá egyfajta természetes kapzsiság.
    Az embernek nem a negatív ösztönök az alapjellemzői, hanem az izgés mozgás, a kreativitás stb, amit olyan formában valósít meg amilyen rendszer körülveszi!!!!!


    És mit szándékozol tenni ezzel a 3%-al? ;)

    Légiközlekedés: az a technológia ami egy fizikailag is ilyen mértékben mobil, és decentralizált társadalmat tenne lehetővé, még nem létezik. Ha viszont lesz akkor ez hasonlóan magával hozza a társadalom átalakulását, mint ahogy manapság a net kiépült, az emberek saját maguk építették ki, anyagi áldozatokat is vállalva!!!!!!

    ??????
    A netet elsöprő többségében nyereségorientált cégek "tartják mozgásban", ők a szolgáltatók, ők biztosítják a sávszélességet és a többi és a többi. Az, hogy egyes esetekben előfordul, hogy valakik a saját környezetükben kiépítenek egy mikrohullámú vagy hasonló rendszert, még nem jelent semmit. Akad egy-két elvakult ember, de ennyi.

    Mikor fognak az emberek a saját pénzükből optikai kábelt fektetni a tenger alatt? Vagy gerinchálózatot lefektetni? Esetleg műholdakat fellőni?

    Kis csoportok: ezek a jövőbeni kicsoportok alapvető jellemzője nem a zártság és elkülönültség, (bár lehet hogy egy szinten inkább jellemző lesz rájuk, mint egy mai családra)hanem sokkal inkább sajátos tulajdonság az IDENTIKUSSÁG!!! Saját azonosság és azonosság tudat! Ezt képzeld el úgy mintha, minden egyes család rendelkezne a mai államok szuverenitásával és függetlenségével.

    Az ilyen csoportok ma jellemzően vagy vallási, vagy erősen speciális beállítottságból jönnek létre. A vallási csoportok esetét hanyagoljuk (rossz ómen). A speciális csoportok viszont eléggé zárt rendszert képeznek...