Zoolee1976#81436
Xboxon kaptam ajándékba a játékot az asszonytól.A My clubba tavaly is már csak a pörgetés tetszett,na azt jól kivették.A minden bíró gyökér,ha a gép ellen játszol akkor meg csak mint tavaly.A MyC ba minden idióta 2 héttel a megjelenés után már Ronaldo Messi Maradona csatarsorral meg az összes 90+ játekossal áll fel ellenem.Ha valahogy kihúzom egy null nullal a 80 ik percig a két csillagos csapatommal (mer én nem fizettem még pluszba a terveknek)az tuti hogy a végén egyet bekotor gyömöszöl valahogy a csereként beállított PeléjévelNeymarjávalMessijével,Ronaldo jával.12 meccs,1 győzelem 3 döntetlen 12 vereség.16 meccsből 15 öt a világválogatott (Klopp volt az edzőjük 10x)ellen játszottam!!!Elmegy a picsába a konami meg az a sok gyökér aki pénzeli őket! Átmentem normál 1vs1 be, és láss csodát a Boca Juniorssal vettem a Barcát(közepesnél jobb player volt vele a statja alapján) több alkalommal is.A My Clubban idén nagyon tolják azokat akik fizetnek nekik,tavaly legalább volt esély gyengébb csapattal verni egy erősebbet, idén ez nem nagyon megy.Minden kapusról védőről kapufáról kipattanó labda lábra jön a 90+ csatárjaiknak ,10 tízszer az erősebb csapathoz pattan kétes szituációkban a labda.Pl ez 1vs1 Ben nincs így.Na befejeztem a szófosást!Üdv