7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Szilcsio77
    Hát ez a fórum semmit nem változik és nem is változott. Sok okos tizenéves megmondja a frankót.
    Gondolkodjak el ? Igen tényleg komolyan. Nekem is van pc-m is, de kb. 2-3 éve nem is költöttem rá semmit. Még kb. ddr 2 ram van benne. Ugyan mond már el nekem - az aki így reagál az mondja meg - , hogy egy olyan gépen, ami kb. bontóba ér 20-30 ezret jó esetben hogy menne még medim módban is mondjuk egy pes 2016 pl. ha kb. a gép is éppen, hogy elindul. Persze van jobb laptopom, de azon dolgozom. Playstationt meg kb. legalább 5-10 évig simán el tudom használni gémre. Nem mellesleg netezni is lehet vele és eredeti dvd-t is elviszi + blu-ray. Ha összehasonlítod árfekvésben meg minden egyébben ezt a kettőt, akkor ps messze veri a pc-t, de te tudod okoska, ha neked ennyi pénzed van hajrá. Csak ezek a játékok soha meg sem közelítik a konzol szintet pc-n. Sokáig én sem akartam elhinni, de ez van.

Zoolee ne a videót nézd, hanem próbáld ki és meglátod, hogy nagyon is van különbség játékmenetben. Ennyi és az előzőhöz már többet nem kívánok hozzáfűzni. Ha neked jó a pc játssz azon csináld aztán majd rájössz, hogy a pénztárcád jobb lett volna egy valamire költeni. Ajánlom magamat. Pá.