81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• yamato41
    Miért fáj ez a téma, ha már a PES ennyire érdektelen mindenkinek?
  • yamato41
    Bocsi, de a konzol is PC, csak éppen adott hardver (amin nem engednek mást csak tartalmat fogyasztani, tehát lényegében egy ki nem használt PC hardver). Tehát ha a PC elavul, akkor a konzol még inkább. Tehát ha nem fejleszted öt évig a konzolod, akkor ugyanúgy jársz vele, mint a PC-vel. Persze, a konzol olcsóbb, mint a PC, mert használata jelentősen korlátozott, nem moduláris. A konzolt 8-10 éves vérpistikéknek találták fel, akik buták ahhoz, hogy az adott hardvert másra is használják, mint játékra (amihez később a médiafogyasztás jött még). Tehát nekik elég egy olcsóbb konzol is.
  • tobias88
    Topik neve PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők, szóval menjetek a pc vs konzol topikba, gondolom van ilyen.
  • [HUN]FaTaL
    5 év alatt költöttem rá 40 ezret (gpu csere) :D

Ha te évente 30-40 ezret költesz/költenél a PC-re akkor valamit nagyon szarul csinálsz.
  • Szilcsio77
    Hát nem verem a fejem a falba, mert azon a pénzen veszek kb. 5-6 prémium kategóriás ps játékot. De mondtam te tudod vagy aki tudja mire költ. Ha valaki azt mondja nekem, hogy éves szinten nem költ a pc-jére kb. 30-40ezret vagy még többet azt nem hiszem el. De mondom ennyi. És ez a fórum még mindig nem változott semmit sem... Ajánlom magam na tényleg ennyi :D Pá.
  • TomStorm
    "ps messze veri a pc-t,"
    Nem ver az semmit.Max te a fejedet a falba,hogy nincs 2K-s vagy 4K-s PC-d.
    Ha lenne akkor azonnal röhögnél ezen a hozzászólásodon mint én most:))

Mondjuk úgy,hogy elvan a konzol a maga kategóriájában de PC fölé emelni borzasztó naív dolog..

• DaemoonHunter
    Azért annak a konzolnak van egy nagy hátulütője is, mégpedig a hardver, ami fix. Márpedig a hardver 2-3 évente óriásit tud fejlődni. Nézd meg milyen hardverrel rendelkezik pl egy Xbox One vagy egy PS4. Ha csak a lényeges elemeket nézzük úgy 2-3 év távlatából, használtan lazán veszel egy többször jobb procit, vagy vga-t, mint ami azokban van. Az most más kérdés, hogy céleszközről van szó, optimalizálás jobban megoldható. Hamarosan kifutnak a mostani konzolok, és jön az új generáció. Sajnos nagy csodák nincsenek, nem tudsz annyit spórolni a konzollal sem, sőt. Ki van találva minden óramű pontossággal.
    Nekem most 3 éves cuccaim vannak a gépben (pl egy 280x), akkoriban azok jónak számítottak, most épphogy elég high-on 'majd full hd felbontásra az átlag játékokhoz, ami viszont még így is szebb, mint a konzolosé.

Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2016.08.31. 15:49:56
  • Szilcsio77
    Hát ez a fórum semmit nem változik és nem is változott. Sok okos tizenéves megmondja a frankót.
    Gondolkodjak el ? Igen tényleg komolyan. Nekem is van pc-m is, de kb. 2-3 éve nem is költöttem rá semmit. Még kb. ddr 2 ram van benne. Ugyan mond már el nekem - az aki így reagál az mondja meg - , hogy egy olyan gépen, ami kb. bontóba ér 20-30 ezret jó esetben hogy menne még medim módban is mondjuk egy pes 2016 pl. ha kb. a gép is éppen, hogy elindul. Persze van jobb laptopom, de azon dolgozom. Playstationt meg kb. legalább 5-10 évig simán el tudom használni gémre. Nem mellesleg netezni is lehet vele és eredeti dvd-t is elviszi + blu-ray. Ha összehasonlítod árfekvésben meg minden egyébben ezt a kettőt, akkor ps messze veri a pc-t, de te tudod okoska, ha neked ennyi pénzed van hajrá. Csak ezek a játékok soha meg sem közelítik a konzol szintet pc-n. Sokáig én sem akartam elhinni, de ez van.

Zoolee ne a videót nézd, hanem próbáld ki és meglátod, hogy nagyon is van különbség játékmenetben. Ennyi és az előzőhöz már többet nem kívánok hozzáfűzni. Ha neked jó a pc játssz azon csináld aztán majd rájössz, hogy a pénztárcád jobb lett volna egy valamire költeni. Ajánlom magamat. Pá.
  • Zoolee1976
    Na ha valaki észrevesz játékmenetben bármi újdonságot a 2016 hoz képest kérem jelezze itt a fórumon!
    https://www.youtube.com/watch?v=VL_5hBqiFQg

Fizika ugyanaz.
    A körítés ugyanaz.
    A grafika kicsit jobb,de az meg egy szimulátornál keveseket érdekel.
  • Sanyicucu
    Van már magyarítás a játékhoz?
  • Matte
    inkább gondold át mit írtál :D
  • Balázs 17
    megint egy agymosott ember...
    miért kéne 3-6 havonta fejleszteni egy gépet? akik ezt csinálják azok megszállott fps fetisben élnek + streamelnek ezerrel... de egy normális embert aki szeret játszani szerintem qrvára nem fogja érdekelni, hogy 30 v 60 fps egy játék

amúgy meg PC-n ezerszer szebb lenne minden játék és pont a konzolok miatt kell a fejlesztőknek korlátozni a grafikát...
    nekem van ps4 is és csak azért játszok ott a PES-el mert a Konami szarik a játékosokra és nem képes egy normális védelmet szerezni a játékra (megjelenés előtt feltörve) + a sok csaló... vicc
    Nem baj majd megint kiadják az ingyenes MyClubot és el lesznek hallgattatva az emberek
  • yamato41
    Az neked tényleg nem jön le, hogy pont a PC hardver olyan ágazat, ahol jelentősen lassul a fejlődés? Bő két éves, akkori középkategóriás gépemen bőven meg a PES maxon. Bocs, de nagyon nagy butaságot írtál, erre reagált az előző két kolléga.
  • Szilcsio77
    No comment ! :-)
  • Matte
    az uncharted tényleg rondább PC-n, ezt aláírom.

Gyógyszereket majd ne felejtsd el bevenni.
  • tobias88
    Ezzel felesleges vitatkozni, mert nagyon el vagy tájolva
    Annyi igaz belőle, hogy konzolon szebb a pes, mert a konami nem foglalkozik vele
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.24. 10:20:32
  • Szilcsio77
    Valóban szar, de már készül az első option file legalábbis konzolra.
    KOnzolon sokkal, de sokkal szebb és jobb lesz a játék pc már hanyatlóban van, minden új gémet konzolra 100x szebb és jobb pl. nézd meg uncharted 4 nagyon ott van én már vagy 3 éve nem is játszom pes-el sem pc-n nincs is hozzá megfelelő gép. KOnzolt veszel 4-5 évre pcmeg 3-6 havonta vehetsz bele új vasat ha azt akarod, hogy menjen is valami rajta és szépen. De ki hogy érzi. Ez van.
  • DaemoonHunter
    Konzolra is vannak modok?
    Remélem idén nem sok fogy belőle, inkább a riválisból, hátha észhez téríti ezt a batti kölyköt...
  • Breki33
  • tobias88
    + ha így sincs licenc egyáltalán a portugál bajnokságra, akkor a németet miért nem lehet ugyan így betenni évek óta?
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.22. 10:23:35
  • tobias88
    Mi a retkes fenét csinál a Konami?
    https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/license/

Az szép és jó, hogy a Barcával kötnek szerződést, de közben az egész Spanyol és Portugál bajnokságnak nem lesz licese és a Juvénak sem

Szerk:
    Lol, most nézem, a Bayern nem lesz a játékban egyáltalán elérhető
    Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.08.22. 10:21:04
  • DaemoonHunter
    Animációk, fizika ugyan az kb mint a PS4 verzió, ebben is fejlődtek tavalyhoz képest. Minden esetre én idén a Fifa mellé teszem a voksom, mivel ahogy látom egyre jobban rámennek ott is a szabadabb, realisztikusabb focira. Pingpong passz is eltűnőben végre, középpályás játék is van már nem csak támadás meg védekezés. A grafikáról nem is beszélve. Meg is érdemli a Konami, hogy PC-n a riválist vigyék jobban (no meg remélem konzolokon is ez lesz a helyzet).
  • tobias88
    Korábban voltak akkor úgy mondom, de most már látom, hogy ugyan az lesz mint tavaly. Persze lecserélik az egész menüt hogy újnak tűnjön, de ennyi.
  • DaemoonHunter
    Nincsenek ellentmondó hírek csak pletykák. DX 11 a Fifa 17-nek kell, amin látszik is hogy szebb lett. Pes 2017 már jó ideje hivatalosan is DX9 mivel semmit sem változott a grafikus motor.
  • tobias88
    Ellentmondó hírek vannak. Egyfelől Directx 11-re emelkedik a minimum gépigény, másfelől több cikk is lehozta, hogy a konzolos verzió továbbra is fejlettebb lesz
  • [HUN]FaTaL
    Jah, vissza :D
  • Rudee
    A 2016-ban is fejlődtek a kapusok állítólag.
  • yamato41
    Engem nem is annyira a csili-vili része érdekel, hanem azon apróság, ha a muksó fejel, akkor azt ne a fején kívül 20 centire lévő levegővel, de ne is a feje térbeli közepével tegye, hanem a fejével. De úgy látszik konamiéknál ez nagy kérés. Ezért lennék kíváncsi egy másik grafikus motorra.
  • [HUN]FaTaL
    Ez röhej. Gondolom a teljes árat azért elkérnék érte, vicc :) Pedig emlékeim szerint már tavaly is a grafika miatt volt lehúzva a játék a steamen, nem lesz másképp idén sem. Úgy rémlik, hogy tavaly mintha lett volna olyan nyilatkozat hogy idén megkapja az új enginet a PC verzió is...
  • yamato41
    "ne nevezzük már primitívnek aki nem tanult idegen nyelveket"
    Senki nem is tett ilyet. Én annyit mondtam, hogy primitív felfogás, hogy ne tanuljon meg mindenki legalább egy idegen nyelvet.
    Tanulni viszont sohasem késő.
  • yamato41
    Szerintem meg egyszerű lustaság kérdése. Tanulni lehet, akár játékból is nagyon sokat. Ki lehet nyitni a szótárat és megnézni. Uram bocsá' akár netes szótárban is, ha az könnyebb. Azért nem bonyolult szövegekről van szó. A fifát, amit nyilván tömegével használják a 12 éves vérpistikék, akik a négybetűsön kívül nem ismernek más szót angolul, azt le kell fordítani.
    (NB. Idegen nyelvű szöveget kijegyzetelni is azon a nyelven célszerű, mert veszít a tartalmából a fordítás által.)
  • DaemoonHunter
    Valóban elég szélsőségesen fogalmazott. Felnőtt, korosodó korosztálytól pl egyáltalán nem várható el ez. Egy alapszintű nyelvtudás azért nem árt, ha van, de azért ne nevezzük már primitívnek aki nem tanult idegen nyelveket és monitor elé akar ülni.

Aki pedig látni akarja a különbséget a PC és a PS4 közt:

Szerintem a játékmenet kb ugyanaz lesz ez jól látszik. A fizikai motor nem változhatott, a grafikus motor viszont nem kicsit részletesebb, meg jó pár csilivili effekttel szebb. 0:26-nál a PS4 Neymar bejátszásról azt gondoltam valóság :D
    Egyébként ez a Bhatti nevű srác (a sorozat producere?) annyira unszimpatikus valamiért, és most nem csupán a PC letojása miatt.
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2016.08.19. 22:01:59
  • Zozzancs
    Szerinted mindenki akit érdekelnek a játékok ott tart, hogy "folyékonyan beszélje az angolt" ? :D legyen szó pl egy gyerekről vagy akár egy tini srácról/lányról? ne viccelj már... másrészről, meg elég sok ember attól függetlenül, hogy tud angolul szereti meghallgatni a saját anyanyelvén az infókat, ha van rá lehetősége...
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.08.19. 21:27:45
  • yamato41
    Mi? Az, hogy legalább egy idegen nyelvet megtanuljon valaki, mondjuk a legfontosabbat? Szerintem ennek az ellenkezője a primitív felfogás. No, de ízlések és ugye...
  • yamato41
    Még mit nem! Mit képzelsz? Azzal dolgozni kéne!
  • Zozzancs
    Hát ez elég primitív felfogás...
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.08.19. 21:19:09
  • yamato41
    Hát, ha így nézzük...
    (Azért szerintem aki nem tud angolul a mai világban ne nagyon üljön monitor mögé.)
  • [HUN]FaTaL
    Az idei PC verzió megkapja az új grafmotort?
  • Zozzancs
    legalább van aki veszi a fáradtságot, hogy információkat adjon a játékról magyarul :) am meg, nemsokára úgy is kiderül , hogy mi sült ki az egészből
    Utoljára szerkesztette: Zozzancs, 2016.08.19. 20:44:29
  • tobias88
    teljesen új kapus mozgás van a 2017es játékban, persze hogy ez pc-re is igaz e, az jó kérdés