Szilcsio77#80979
Én már írtam pár értékelést. De akkor itt van még egy.
Én ps3-on nyomom és ML-t játszok. Az új ML mód nagyon jól meg van csinálva bár vannak benne olyan dolgok, amik a 2015-ben benne voltak és itt nincs vagy csak én nem találom pl. az, hogy ellen erősségét kiírja a soron köv meccs előtt. De ez még nem akkora hiba. Viszont elég realisztikus bármilyen fokozaton és elég nehéz is ugyanakkor végre, ha valaki az ellenből vagy tőled világoskék vagy netán lila nyilas és játszik vagy a zöld és a sárga netán a piros nyilas emberkék közt is meglátszik a különbség a meccs alatt. Nem olyan sima meccseket nyomok és van mikor a kis csapat ellen is szenvedek meg reguralon is pedig én sem ma kezdtem. Összességében nagyon jó lett az a széria legalábbis nekem nagyon tetszik. Ja és az is érdekes, hogy nem te szabod meg az árat amikor játékost veszel, ez mondjuk nem tudom, hogy hiba -e vagy nem, mert engem úgy nagyon nem zavar, de mondjuk egy Ibrát 12 milláért vettem és egy Baccát meg 22 ért akarnak megvenni tőlem kicsit érdekes dolgok vannak. Hát kb. ennyit az MLről és a játékról konzolon. Utoljára szerkesztette: Szilcsio77, 2015.09.23. 08:08:51