81526
-
#80995 -
TomStorm #80994 Minden egyes támadása ellenfélnek gól.Eszméletlen komolyan meg irreális.Inkább visszaveszem Prof.-ra.Nehogy már WHU meg Swansea elpicsáz 5 góllal.. -
TomStorm #80993 Engem PS4-en Top Player egy West Ham kb.darabokra szed:O
Professional meg túl könnyű.Kellene v.mi jó felállás Manchesternek.Aki tud írhatná,köszi -
#80992 Valóban az! Én most kicsit megelégeltem a gép általi "mérgezett egér" effektust. Tehát csapattársak auto módban támogatnak(így komoly presszinget tudok csinálni ), lövés is basic-en. A szint meg Top Player, de így legalább szórakoztató. Amit tud a PES, azt rásegítéssel is érezni, legalább is nekem ennyi elég :) -
Fuji324 #80991 Egy biztos, nagyon szórakoztató és van kihívás is benne. Tetszik a játék! Örülök, hogy a 2015-ös után kicsit változtattak egy-két dolgon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#80990 -
#80989 Igazán arról folyhatna már a topic amiről kellene, a játékról. Amik elhangzottak elhangzottak kész vége. Annyira gyerekes ez a fafejezés oltogatás dolog.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.09.23. 21:42:22 -
torrent -
#80982 Az ilyen szokásos szubjektív másokat mocskoló dolgaidat ezentúl is fogom. Inkább ezekért nem kár. -
#80981 szokott -
Rdinho10 #80980 De jo nektek,h nehez a jatek(ps4)nekem pont forditva top player,superstaron altalaban nyerek:/ Persze az MS mas...egyebkent a valo eletben kb Ibranak ennyi az ara mostanaban...ugyhogy ez inkabb pozitiv mint negativ. -
Szilcsio77 #80979 Én már írtam pár értékelést. De akkor itt van még egy.
Én ps3-on nyomom és ML-t játszok. Az új ML mód nagyon jól meg van csinálva bár vannak benne olyan dolgok, amik a 2015-ben benne voltak és itt nincs vagy csak én nem találom pl. az, hogy ellen erősségét kiírja a soron köv meccs előtt. De ez még nem akkora hiba. Viszont elég realisztikus bármilyen fokozaton és elég nehéz is ugyanakkor végre, ha valaki az ellenből vagy tőled világoskék vagy netán lila nyilas és játszik vagy a zöld és a sárga netán a piros nyilas emberkék közt is meglátszik a különbség a meccs alatt. Nem olyan sima meccseket nyomok és van mikor a kis csapat ellen is szenvedek meg reguralon is pedig én sem ma kezdtem. Összességében nagyon jó lett az a széria legalábbis nekem nagyon tetszik. Ja és az is érdekes, hogy nem te szabod meg az árat amikor játékost veszel, ez mondjuk nem tudom, hogy hiba -e vagy nem, mert engem úgy nagyon nem zavar, de mondjuk egy Ibrát 12 milláért vettem és egy Baccát meg 22 ért akarnak megvenni tőlem kicsit érdekes dolgok vannak. Hát kb. ennyit az MLről és a játékról konzolon.
Utoljára szerkesztette: Szilcsio77, 2015.09.23. 08:08:51 -
yamato41 #80978 Nem sértődök meg a véleményedtől, mert lehet, hogy én vagyok béna... De a pest a 3-assal kezdtem, a focis játékokat meg még a Microprose Soccerrel. Amint azt leírtam, a 2016 előtt a legnehezebb fokozaton is simán bárkivel bárkit bármilyen meccsen, pontveszteség nélküli szezonok sorát produkáltam, nem volt kihívás. Az irányítás pedig nem változott annyit, hogy alapjaitól újra kéne tanulni. A trainingen minden irányítást elsőre simán aranyfokozaton toltam.
A 2016-ban az a durva, hogy bizonyos helyzetekben nem tudsz mit csinálni, mert a gép eldöntötte, hogy szerel (gólt lő stb.). Innentől kezdve nincs mese. Ismerem a játék minden csínját-bínját, elhiheted. Gyakoroltam kombókat, irányítást, mindent. Csakhogy ezek egy része meccsszituációban alapból nem működik, mert pl. hosszabb script esetén az irányítás megbénul, mire végigviszi a scriptet, teljesen más szitu van. A minden második meccsen irreálisan sok interception sem véletlen, mert bármit csinálsz, elveszi egy adott passznál, mert ha kell lefaltolja (megbillenti, fellöki) az emberemet, a script miatt irányíthatatlan lesz, a passzt meg lefülelik. Persze a bíró nem fúj. Azt sem lehet gyakorolni, ha becsúszásnál simán elérné a labdát, de szépen elkaszál fölötte, mindezt egy meccsen tízszer.
Lehet, hogy nem voltam elég világos, de nekem a jelentősen felerősített csalásfaktor a legnagyobb problémám. Ha ez alacsonyan van, akkor nincsen semmi probléma, nagyjából rendben van a játék (én is gurítom gond nélkül az ötösöket), de ha magasan van, akkor borzasztó. -
#80977 yamamoto41:
Az, hogy regularon játszva szétcselez az ellenfél...hát nem is tudom, biztos a játék hibája?
Becsúszásokat sem nagyon értem, miért panaszkodsz, ha látod, hogy jön a becsúszás egy sima irányváltással ki lehet védeni, nyilván nem mindig sikerül, a reakcióidőn múlik, de az azért túlzás, hogy mindig elviszi a védő előled...
Még amit szemet szúrt, hogy nem tudod átvenni a labdát, mert rögtön ott van az ellenfél...állva várva a labdát persze, hogy elveszi..van rengeteg kombó rá, hogy lehet lefordulni az ellenfélről, ha gurul feléd a labda és ott van már a védő a nyakadon.
Szerintem kicsit túlgondolod az egész dolgot, nyilván nem fog tetszeni az amit most írtam, dehát nem vagyunk egyformák, de amiket itt hátrányként írtál a játék kapcsán, szerintem azokkal semmilyen gond nincsen...vannak hibák, de ezek pont nem azok, itt egyszerűen (és most jön vszínű a sértődős rész) olyan dolgokról beszélünk, amiket tanulni lehet és kell, ha valaki jól szeretne szórakozni vele....bocs, de én ennek a hiányát látom jelenleg nálad. -
Balázs 17 #80976 nem azert kerdeztem :D
csak mar jo lenne vmi konzolos ertekeles is :)
mert itt minden hiba, problema pc jatekostol jon -
yamato41 #80975 A korábbi tapasztalataim azt mutatták, hogy van egy valamilyen (eléggé random) módon generált gecizőszint. Ha az magasan van, akkor a leggyengébbtől is simán kikap az ember. Olyan ötösöket kaptam ilyenkor a Leicester ellen otthon, hogy csak na. Ez a gecizőszint a mentéssel mentődik, de minden meccsbe belépéskor kicsit variálódik, tehát nem minden esetben annyira erős. Csináltam erre teszteket, ugyanazt a meccset tízszer-hússzor játszottam le, ugyanolyan módon játszottam, rúgtam kapura, szereltem, pressingeltem. Ami egyszer működött, az máskor nem. Értem én, hogy próbálnák szimulálni a pillanatnyi formát, de ezt roppant fafejűen és extrém mértékben teszik. Ezt felerősítve látom a 2016-ban. -
#80974 Én szupersztáron nyomom, régen is azon nyomtam. Csalást én nem látok, annyi bajom van még mindig, hogy ha szélről cselez be egy játékos azt még mindig nehéz leszerelni. Ezen azért annyit javítottak, hogy ilyenkor többször visszapasszol vagy bead és sokkal kevesebb cselezés van -
yamato41 #80973 Természetesen PC-n. Egyetlen játékért nem veszek konzolt, tehát ne írd, hogy játsszam konzolon. -
yamato41 #80972 Csak még annyit, hogy a korábbiak a legmagasabb fokozaton sem jelentettek kihívást, sima győzelem volt minden meccs. Ahelyett, hogy a gameplayen dolgoztak volna, csalásokkal oldják meg a nehezítést. Jó példa a pressing. Az én embereim soha, semmilyen beállításon. COM pressure-re nem a legközelebbi jön, hanem természetesen a mögötte messze lévő játékos, nem zárják le a passzsávokat, mint az AI az ellenfélnél, nem lehet megakadályozni, hogy a védő ne lépjen ki a vonalból és mögé ne tegyék be a labdát stb... Simán megcsinálja, hogy a saját térfelem kellős közepén egyszerűen nincsen kinek passzolni, mert mindenki az ellenfél játékos mögött van. -
Balázs 17 #80971 marmint pc v konzol -
yamato41 #80970 Próbáltam minden fokozaton.
A problémám az, hogy tapasztalatom szerint jobb ellenfél ellen nehezebb a lövés, tehát mindent ugyanúgy csinálva kevesebb a gólod. Azért írtam példának az Arsenal-dinamó (gyk. londoni kékek) meccset. Exhibitionben én is sima ötösöket gurítottam mindenkinek. Ugyanúgy ligát játszva az első meccsen a Community Shielden a kaput nem engedi eltalálni. Azt a meccset legalább hússzor próbáltam lejátszani, egyetlenegyszer sem engedett nyerni úgy, hogy előtte sima ötösök. gurultak a dinamónak is. Tehát csalás van a dologban, csak még durvábban, mint a korábbi verziókban, ahol ez szintén jelen volt. -
yamato41 #80969 Regularon. -
nasr #80968 Hali srácok.
Gondolkodom hogy melyik játékot vegyem meg PES-t vagy Fifát. Eddig csak fifával játszottam a 2004 el azóta nem de most valahogy kedvet kaptam.
xbox one kontrollerl tolnám . Miben jobb ez vagy az? Nem akarok flamet generálni csak gondlom sokan vannak itt akik mindkettőt szeretik/játszák. -
Balázs 17 #80967 nincs kedvem visszakeresni, biztos írtad min játszol vele? -
#80966 Akkor meg tedd át "Basic"-re a lövést.
Nálam alapból ezen volt, de Pro szinten túl könnyen lőttem gólt, úgyhogy mos advanced. Igaz sok a kapufa, de legalább nem 4-5 gólt pofozok be meccsenként, és a felét 16 on túlról... -
yamato41 #80965 Nagy-nagy gameplay patch kell a játszhatósághoz. Annyi a bug, csalás, egetverő szemétség az AI részéről, hogy sajnos ez így élvezhetetlen.
Arsenal-dinamó Charity Shield. Egyszerűen bármit csinálok, a legnagyobb helyzetben sem találja el a kaput, legfeljebb gyengén középre. Próbáltam minden beállítást. Simán megcsinálja, hogy öt sikeres becsúszás után minden alkalommal hozzá kerül a labda. A játékosai egyszerűen terminátorok. Oscarra rázuhan, Merte, meg se reccen a kis brazil, simán visz tovább. A labdát átvenni sem lehet, mert márt ott van és meglöki az emberemet. Persze nem falt, de a labda elgurul, amit a legritkábban tudok felszedni. Sorolhatnám, de minek. Ez így hatalmas kupac f*s. Nem a játékos játszik, hanem az van, amit az AI kidob. -
#80964 Nem 100 %, de használható...gondolom mindenki várja a hivatalos frissítést, nem akar senki belekezdeni nagyobb patchbe..:
http://www.proevopatch.com/edit/120/pesmix-2016-patch-v1-0/
Utoljára szerkesztette: daver88, 2015.09.22. 18:50:19 -
Sanyicucu #80963 Idáig melyik a legjobb patch ami 100% átigazolás és bundesligát is tartalmaz ? -
laca70 #80962 Az. Ez nekem sem tetszik. Irreális. A játékban mindenki Messi. -
laca70 #80961 Zene min, többi max. -
BAL ! Kezdetnek jó lesz ! -
#80959 Ilyen vállas gól a fifában nincs :D
SuperMario!!
-
yamato41 #80958 Rájöttem, de nettó hülyeség.
Sajnos egyre gyakrabb az Alt+F4-es kilépés.
Nevetséges, amikor négy emberemmel a nyakán simán kiviszi a bolyból a labdát. Illúzióromboló. -
yamato41 #80957 Mi az az Edit mode? Nálam Edit menu van, ott meg nincsen ilyen -
cvetok #80956 A hangok nálatok hogy vannak beállítva? Értem ezalatt a kommentár, közönség, stb... hangerejét. -
laca70 #80955 Megtaláltam: edit mode, enable Track back and The enforcer in the abilities section for the oppositions midfield and SB, when playing against the AI.
Itt pedig az eredménye: Thanks for the tip, changed it for United, and Blind got sent off with 2 yellow cards, Not happened once in the demo -
S1M0N #80954 Persze, az elképzelhető, hogy a nehézség változott a demóhoz képest, ahogy írtam, én a demók alapján hasonlítottam össze a játékokat.
Bár pl. a tavalyi PES-nél én nem érzékeltem ekkor eltérést ugyan azon nehézségi szintnél, de ki tudja, hogy hogyan változtattak az alapbeállításokon. -
laca70 #80953 Fifával nem játszom, két éve regularon nyomom, tehát nem ismeretlen a szint. A demóban én is szétvertem a brazil csapatokat, de a teljesben Milannal egy PSG ellen lehetetlen játszani, nem lehet szerelni, a kiugró játékost nem lehet utolérni, pedig ő labdával fut, én pedig anélkül.
Az Ewo-weben olvastam, hogy az ellen szerelése állítható valahol és akkor már ő is rendesen szabálytalankodik. Ha lesz időm, kikeresem. -
S1M0N #80952 Én is regularon játszok (a 2015-öt is ilyen szinten játszottam), én nem érzem ezt a "szuperrobot" dolgot, de persze ez attól is függ, hogy ki mennyire szokta meg az adott nehézségi szintet. Én pl. a FIFA16 demóját semi-pro szinten játszom, úgy van is sikerélményem. :D Bár Több évnyi PES után át kellett szokni az érzésre más játékra.
De vissza a nehézségre: a demóban megvertem mindenkit a Juventussal, az összes mérkőzést figyelembe véve csak 2 gólt kaptam, igaz, azt a kettőt egy meccsen, viszont 5-öt rúgtam is valamelyik brazil csapatnak, de átlagban 2-3 gólokat rúgtam.
Ami szembetűnő, az a távoli lövésekből szerezhető gólok gyakorisága, egyszerűsége. Ha nem is lett gól, akkor a kapufán/felső lécen csattant a labda, ritkán ment mellé/fölé. Szóval a kapufák száma is igencsak megnőtt.
Maga a gameplay érezhetően jobb, mint a 2015-ben. Sokkal jobban letámad az ellenfél, ez pedig életszerűbb, ahogy a játékosok mozgása, a passzok, ütközések, stb.
Szerintem óriásit hibázott a Konami, hogy PC-re nem adták ki a 20 éves sorozat "next-gen" változatát, mert összességében szerintem idén a FIFA16 legyőzi a PES 2016-ot, legalábbis PC-n. Szerintem.
Gameplay tekintetében nagyon jó mind a kettő, de én évek óta hiányolom a PES-ekből, hogy az ellenfél kb. 100 évente 1-2 alkalommal szabálytalankodik csak ellenem (lesen kívül), ami igen messze áll a valóságtól. A FIFÁ-ban viszont az ellenfél is szabálytalankodik annyit, mint én, ha nem többet. Kapja is a sárgákat (pirosat), a bíró befújja a 11-est, egy jó testcsellel ki lehet harcolni a büntetőt, még ha nem is arra megyünk, csak összejön.
Ha már szabálytalanság, akkor a szerelésekről és a bírókról: a PES 2016-ban sokkal élvezetesebb lett a szerelés, azon belül a becsúszás, és a bíró is sokkal jobban ítéli meg ezeket a helyzeteket. A 2015-ben igen sűrűn lehetett kapni a lapokat (sokszor jogtalanul), a 2016-ban viszont a lejátszott mérkőzések alapján sokkal jobb lett ez is.
Szerintem én idén a FIFA16-ot választom, de még gondolkozom, hogy melyik játékból kellene beszerezni a teljes verziót.
Amúgy mind a két játék nagyon jó a demók alapján, de a körítésben még van hová fejlődnie a PES-nek. Ha jövőre PC-re is a "next-gen" PES-t kapjuk, akkor még szorosabb lehet a két játék közötti verseny. -
#80951 Engem a PES-ben évek óta az agyonszkriptelt játékmenet és a béna irányítás idegesít. Az ideiben is. Valahogy a FIFA jobban kézreáll, de idén az sem tetszik, pedig a tavalyi szerintem jó volt.