nekem nagyon tetszik, lehet túltolták a messziről lövés pontosságát, de nagyon élvezetes, hogy megint van értelme messziről próbálkozni. a sok béna "na most ezzel mit akart" rúgást is eltörölték szerencsére, nyilván lehet megint mellé rúgni, de nincsenek azok a fogalmatlan lövések. kapusok tényleg bakiznak, de ezzel nincs akkora baj sztem a valóságban is potyáznak néha, mondjuk kicsit vicces volt hogy védőnek meg kapusnak is adtam kötényt :D ütközések jók, egymásra ráugrások fizika egyre jobb. sztem a játékmenettel nincs baj, bíró is jól alkalmazza az előnyszabályt, mondjuk sokszor van olyan hogy felvágom nem kapok sárgát, máskor meg olyanért ha rámegyek a labdára nincs ugye előnyszabály és nem csak szabadrúgást ad nekik hanem nekem is sárgát :D
legnagyobb baj, hogy sztem megint gyorsan unalmassá válik, become a legendet játszok csak, azt szeretem leginkább. és megint az van, hogy mire eljutok majd a kedvenc csapatig, el is unom a játékot, mert nem tettek bele jócskán meccsen kívüli tartalmat...
az meg ugye nem új, hogy rossz billel játszani, a traininget sem tudtam végigcsinálni mert a speciális cselezéseket egyszerűen nem tudom mert nem vagyok polip :D Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.09.18. 19:27:07