-
Zoolee1976 #80907 Szóval túl vagyok hát immáron úgy 25 meccsen,véleményem pro,kontra lesz a 2015 höz képest.
Pro:
-Olajozottabb passz játék (nem kell 1 másodperccel előbb nyomni a gombot az egy másodperccel későbbi történésekhez)
-felismerhetőbbek az arcok (kit érdekel?)
-az alap Angol kommentátor végre jobb egy fokkal (ezt nem volt túl nehéz megcsinálni,mégis évtizedig kellett várni rá)
-a gépigény kb ugyanolyan mint az előző részben,viszont a grafika sem lett jobb:) (kit érdekel?)
-a bíró nem ad minden hátulról labdát találó becsúszásért sárgát vagy rögtön pirosat
-a test test elleni játék élethűbb ütközéseket eredményez
-plusz új animációk (nem túl sok)
-a hangok jobbak lettek(a zenéről nem beszélek mert ez valakinek vagy tetszik vagy nem)
-a menü és a beállítások jobbak lettek
kontra:
-a bírók nem lettek jobbak csak "mások" (remélem ezen majd folt formájában segítenek)
-a kapusok katasztrófálisabbak mint voltak ( ha nem a kapu közepére megy a lövés akkor 10-ből 8-gól
-a távoli lövések az előző részben nem nagyon mentek be,most átestek a ló túloldalára a Konaminál (super star-on egy közepes kapus ellen egy top csapat tizenhatoson kívülről vagy a vonaláról 8 lövésből 8 gól,NO COMMENT)
-a nézők még mindig majdnem három D sek és 4 fajta színben pompáznak és 3 fajta mozgást mutatnak be gólörömnél 40000 en,ez elég viccesen tud kinézni (de amúgy ez nem érdekel annyira senkit:))
-minden játékos egyforma deréktól lefelé,ugyanolyan lábak Ibránál mint Coutinhonál viccesen néznek ki.
-az egy vonal még mindig les (grrrrrrr)
-szabályosan szereled a gépet és elesik de a fekvő játékosától nem jutsz a labdához,aki közben felpattan és tovább vezeti a labdát az mondjuk idegesítő lesz hosszú távon
40 és 50 között ingadozó fps-nél mikro laggok,ez lehet csak az amd driver hibája vagy az én kártyámnál jött elő(Ati hd 5770 1gb vapor )
Hirtelen ennyi,kérlek igazítsatok ki ha valamit elnéztem,várom a többiek tapasztalatait is ide!
Jön egy patch ami orvosolja a bírókat és a kapusokat jobb lesz minta 2015,addig csak más!