7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• unrealnoise
    Tavaly X1-em volt még, arra vettem meg a PES15-öt, de megvolt a FIFA 15 is. A PES mérföldekkel jobb volt gameplay tekintetében már akkor is, csak a béna UI, meg satöbbi kicsit illúzióromboló volt. Meg hát X1-en tavaly még csak 720p volt. (Idén már majdnem full HD ott is.)

Nah most már nincs X1-em, van egy elég jó PC-m. i3 4360 & GTX 960 OC

És vá, a FIFA teljesen szar. Gameplayje. Pár plusz mozgást, animációt, fizikai módosítást leszámítva egy az egyben FIFA 15.
    A PES 16 (PC-n!) viszont még a tavalyi konzolos verziókhoz képest is sokkal jobb.

Az UI is jobb kicsit.

Nah most kár, hogy nem egy az egyben a PS4-es grafikát kaptuk meg, amit nem is értek, mert steamen a háborgók 90 %-a ezért háborog, nem csoda, hogy csak vegyesen áll értékelésügyileg. Kicsit több munkát áldoznának rá, és egyből több bevétel lenne, meg pozitívabb visszajelzések is bőven többségbe kerülnének.

Még csak 2 órát toltam vele, ebben volt egy online meccs, amelyben szinte érthetetlen mód FPS Droppal találkoztam. Az egész meccs alatt. Pedig hát nem a gépemmel van gond, single playerben ilyen gondom nincs is...

Mindegy, hátha patchelik majd, viszont azt sem értem miért nincs achievements, meg trading cards, nem került volna semmi melóba...