karmacoma#80884
Első benyomások:
Már tavaly is tetszett a játékmenet, így ez is rendben van. Nagyon nagy változást én nem éreztem. A fizika sokkal jobb, a mozdulatok és cselek finomabbak lettek. A mezőnyjáték teljesen okés.
A támadó harmadban viszont valami nagyon bugos. A belső védők nagyon rosszul helyezkednek, könnyű mögéjük kerülni még felállt védelemnél is. Beadni is könnyebb a labdát, tavaly jobban zárta a széleket az ai. Pro fokozat, szóval csak lehet másképp lett skálázva a nehézség mint tavaly.
A kapura lövés és a kapus teljesítmény sajnos totál el lett rontva. Tulajdonképpen minden 20 méteren belüli lövés kapufa vagy gól. Rúgtam 3 sarkazós/ollózós gólt minden erőfeszítés nélkül, míg a helyzeteknél most már a csavarást se kell lenyomni, csak beállítod a lövést valamerre és 100% gól. Tavaly nagyon oda kellett figyelni, mert sima lövéssel szinte mindig védett a kapus.
Első meccsem Juve-Inter 9-4 végeredmény pro fokozaton. Volt olyan gólom, hogy Lichsteiner ballal dropból kapásból középre bombázott, 23 méterről szélről, a kapus meg seggre esve bevédte. Mellé nem megy lövésem, csak kapufára(de oda nagyon sokszor). Mintha minden játékosnak maxra lenne rakva a weaker foot acc meg minden lövés tulajdonság. Remélem ez csak valami patchel javítható hiba nem design, mert így totál komolytalan a dolog.
Gondom volt még az fps droppokkal. Elvileg minden alkatrészt goodra értékel(GTX 750 VGA, 4 giga ram, de régebbi E 6700 proci), közepes felbontáson 1600*1050-ben szépen fut, de egyszer csak belassul(mint tavaly minden pontrúgásnál és replaynél egy bug miatt). Ezt egyenlőre nem írom a számlájára, mert a Winem is betegeskedik.
Összességében a tavalyihoz hasonlóan jó játék lesz, ha javítják az említett gondokat.