7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• S1M0N
    Nem úgy volt, hogy csak a tavalyi rész lesz PC-n amolyan hibrid?

Tehát idén már a "next-gen" verziót kellene kapnunk nekünk is?

Elég szemétség, amit a PC-sekkel művel már a Konami is, pedig mennyi remek modot csinálnak hozzá a rajongók, ha már ők olyan fatökűek, hogy nem tudnak licenceket szerezni, még úgy sem, hogy évente növekedne ezek száma... És a legtöbb mod azért PC-re jön ki.

Pár napja már gondolkozok rajta, hogy most 50%-os kedvezménnyel megvegyem-e a FIFA 15-öt, de minél több gameplay videót nézek róla, annál gagyibbnak tűnik a PES után. A mozgás, a játékosok kinézete (játék közben mindegyik ugyan olyan, vékony testalkatú), de maga a grafika is rosszabb szerintem, mint a PES 15-ben. Utóbbiban simán felismerem a játékosok mozgását, míg a FIFÁ-ban ilyet nem nagyon tapasztaltam.

Elsősorban a licencek miatt vettem volna meg a FIFÁ-t (anno a demót kipróbáltam, de különösebben nem ájultam el tőle), mert PES-nél mire kijön egy normális mod, ami mindent tartalmaz, ami nekem kell, addigra már megunom a játékot, vagy jön a következő rész.

Ettől függetlenül már vagy 10 éve csak a PES játékokkal játszok (bevallom, csak a 15-öt vettem meg eredetiben), de a licencek hiánya, és a PC-sekhez való hozzáállása a Konaminak nagyon nem tetszik.

Mi például miért nem kapunk demót?