Zoolee1976#80691
Szia Yamaoto!
Amúgy a legnehezebben játszom master ligában az Almeriával.
Rájöttem a széli be passzokra csak egy megoldás van,kb hasonló képességű szélső védőt kicsit visszavonva és emberfogásra állítva működik a dolog!
Akkor viszont a letámadást(counter attack) nem nagyon szabad művelni,max elől kb 3 emberrel,de azokat simán kijátssza egy jobb csapat teljes erősségen!
A flexible taktikai parancsot is el lehet felejteni,mindenki maradjon a posztján és legyen minimum közepes a támadáskor való támogatás de inkább kevés(few),mert ha akkor jön egy labdavesztés mikor mindenki kitámad,akkor azt egy jó csapat kíméletlenül góllal fejezi be szinte minden alkalommal!
A Reall Madridot így egy góllal 1-0 le tudtam győzni,mert megfogtam a szélen Balet és Ronaldot de ehhez kellett szerencse is,mert ugye az Almeria szélső védőihez képest kb 2x nagyobb a tudásuk.
Amúgy mondhatjuk hogy reális,ha nem lennének ezek a testeken át "folyások" és a kapuson és a bírón tudnának kicsit még csiszolni.
Viszont ha kiadnák a tökéleteset akkor ki venné meg minden évben az újat ugye?Összességében ha szórakozni akarok akkor profin játszom,ha meg kell a taktikai szöszmötölés és a kihívás akkor felnyomom teljesre az erősséget,maximum egyszer belebaszom a kontrollert a képernyőbe!:)