-
Matte #80628 látom nem nézel Torrentét. Biztos el vagy foglalva az ingyen törések pénzzé tételében te kis buzi.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lenyomtam egy évet a bajnokságban, nem akartam elhamarkodottan írni/értékelni, hagytam magamban érni a történetet. Mindig is PES-es voltam, bár voltak évek, amikor a Fifa is előtérbe került. A tavalyi PES (lehet hajigálni a kavicsokat) a kedvencem volt, mert bár látszott rajta, hogy nem volt idő befejezni, baromira elkapták a hangulatot. Szóval naná, hogy vártam az ideit, újabb egy évük volt, a motor kész, csak finomhangolni kellett. Szóval túl 50 meccsen (azaz 10+ óra színtiszta játékidőn), Regular szinten (hogy ne az én bénázásom legyen a befolyásoló tényező) eljött a pillanat, hogy kiírjam magamból a tapasztalataimat.
- focis játék így még nem hasonlított élő mérkőzésre, mint a PES15. Azoknak, akik ezt az élményt hiányolták, maga lesz a mennyei manna az egész
- sajnálatos módon a játék alapja egy megye 3 meccs, nem a PL. Ennélfogva ha milliárdos lennék, már rég belebasztam volna a kontrollert a gépbe, azt a tévébe, a tévét meg a Konami fejlesztőgárda vezetőjének az arcába
- a passzrendszer... valaki (lehet nem itt) agyondicsérte. Szerintem istenverte egy nagy rakás szar lett. Labdatartásra játszva a Barcával 70% körüli passzpontosság már sikernek elkönyvelhető. A passzok negyede még az irányt sem találja el.
- az idei verzió (legalábbis érzésre) fossá lett scriptelve. Már másodpercekre előre simán megmondom, hogy mi fog történni, az adott szituáció akkor sem kivitelezhető, ha vért pisálok, mert a gép egész egyszerűen pofátlanul csal.
- a gép egész egyszerűen pofátlanul csal. Messit lefutja a féllábú lisztes krisztián hátrafelé galoppozva, szerelni csak akkor lehet, ha viszel előtte virágot. Kevésbé virágnyelven: ez már nem ki-ki történet, hanem a script dönt helyetted. Hányadék.
- az ötven meccs alatt több kapufát lőttem, mint gólt. (nem, nem túlzás. nem.) Hányadék.
- az ötven meccsen lőttem 1, írd és mondd EGY szabadrúgást és kettő tizenegyest (az egyiket egy bugnak köszönhetem). Hát HÁNYADÉK.
- több pirosat kaptam, mint sárgát.
- stamina. Ha még tudnék őszintén nevetni, itt most megtenném. Bármit csinálsz, a második félidőre elfogy a picsába. Neked. A gépnek persze nem, de messi alig bír egy félidőt. Nem úgy lisztes. Ő lefutja a maraton gázálarcban.
- na de mindez kit érdekel, hisz a játék lelke az online. Majd józsit leverjük mint vak a poharat. Így van, leszámítva, hogy az online egy nagy rakás híg fos szintje alatt lebeg: nem lagos, simán csak 2 másodperccel később reagál arra amit nyomsz. Ez csak azért nem zavaró, mert az online sebességét nem lehet állítani, szóval a lassított felvételnél csak egy kicsivel lassabb az egész. Azon kívül, hogy játszhatatlan, nincs is vele más gond.
Azt hiszem ennyi. Kurva anyád Konami.