PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The pitch is ours!
With PES 2015 the sheer drama, incredible skill, and big game moments are coming to your home! For the first time the PES series will debut on PlayStation 4 and Xbox One! Click on the link for more info: http://proevol.ly/PES2015announcement_EN
With PES 2015 the sheer drama, incredible skill, and big game moments are coming to your home! For the first time the PES series will debut on PlayStation 4 and Xbox One! Click on the link for more info: http://proevol.ly/PES2015announcement_EN
An epic first matchup! Phayton vs Ettorito! 2 World Champions face to face! Catch it streaming live NOW
http://www.twitch.tv/pesleague
http://www.twitch.tv/pesleague
nálam simán megy igaz minkor passzolok én már alapból nézem, hogy a következõ pasz kinek menjen ilyen a stílusom, de ilyet, hogy 3 másodpercel elõbb kéne nyomni egyáltalán nem tapasztaltam.
Kis túlzással 5-6 másodperc egy egész akció

Kis túlzással 5-6 másodperc egy egész akció

A pes 2014-ben a passzolási erõt nem lehet valahogy kikapcsolni? A 2013-al sem játszottam már emiatt, gondoltam itt már jobb lesz, de itt is ugyan az. Mintha 500-as pingel játszana az ember, képtelenség egy odapattanó labdát gyorsan továbbpasszolni. Már azt megszoktam hogy lövésnél lelopják általában a labdát a lábamról mielõtt el tudnám lõni, ez régen is így volt, de passznál ez olyan idegesítõ, hogy 2-3 mp-vel elõre kell nyomni. Vagy menjek vissza a 2012-re, ha jól emlékszem abban még nem volt ilyen, csak ahhoz meg nincs friss átigazolási patch... 😞
Nyilván nem a gémpléjre gondoltam mert nem gémpléj videjó, hanem a trailer minõségét kritizáltam, ami nagyon hajaz a 2014-re látványban, ettõl azért több kell marketing téren, még ha utólag más is lesz ami kijön, mondhatnám úgy is, hogy volt már ami jobban felcsigázott.
Értem én hogy a fociszimulátorra éhezõk rétegét megcélzó szériát vízionálnak ebben sokan, de már régen nem csak errõl szól, ha már a fifát felvetetted akkor inkább azt mondanám hogy egyfajta átmenet lett belõle.
Értem én hogy a fociszimulátorra éhezõk rétegét megcélzó szériát vízionálnak ebben sokan, de már régen nem csak errõl szól, ha már a fifát felvetetted akkor inkább azt mondanám hogy egyfajta átmenet lett belõle.
a cseleknél olyan finom bokamozdulatokat csinál amikor felugrik élethû ha ugyanezt megnézed játékban nem tudják ugyanezt a minõséget hozni, persze direkt olyan hatást akarnak elérni, hogy azt hidd de ez nincs így
de nekem mindegy a lényeg hogyha nem gameplay-es video nem sok mindent lehet levonni, mondjuk van mikor abból sem
de nekem mindegy a lényeg hogyha nem gameplay-es video nem sok mindent lehet levonni, mondjuk van mikor abból sem
Mert van ingame trailer.Fõleg azoknál a játékoknál amelyiknél biztosak a sikerbe illetve elismerik a munkájukat,tudják,hogy nem egy semmit érõ valami jön ki a kezük közül
Szerintem meg ingame videó az egyszemélyes kamera állásból most nem jut eszembe mi a neve annak a kamera állásnak.
Próbáld ki úgy Pes2014-et és nézd meg a videót mégegyszer utána.
Szerintem játékból kiemelt részek ezek
Próbáld ki úgy Pes2014-et és nézd meg a videót mégegyszer utána.
Szerintem játékból kiemelt részek ezek
pl mikor rosszul találja el és kicsit pattogva megy a labda nagyon élethû a videóban, de nem hiszem, hogy ilyen élethû lesz a játékban
ha mégis megemelem a kalapom elõttük, még egy focis játékban sem láttam ilyet
ha mégis megemelem a kalapom elõttük, még egy focis játékban sem láttam ilyet
azt aláírom, hogyha valakinek nem tetszik a trailer hangulata grafikája megalkotása egyben, de hogy ebbõl le lehetne vonni bármit fõleg azt hogy hasonlít a pes 2014-re nagyon nem
egyébként kinézetben szerintem nagyon fog hasonlítani
egyébként kinézetben szerintem nagyon fog hasonlítani
így hogy a labda öt centirõl van meg a játékosok közeliben nem játszol ezek általában jobb grafikájú animációk inkább olyan intró videók
Hedge mesélt még azt hiszem a fifánál errõl amikor az ember nézi ezeket a csilivili videókat azt hiszi ez a grafika és kinézet lesz a teljesben, de ezeket külön direkt felspécizve csinálják.
Hedge mesélt még azt hiszem a fifánál errõl amikor az ember nézi ezeket a csilivili videókat azt hiszi ez a grafika és kinézet lesz a teljesben, de ezeket külön direkt felspécizve csinálják.
az hogy nincs köze
amikor játszol nem ezt látod hanem ezt
https://www.youtube.com/watch?v=7qsAUHFp9Rk
amikor játszol nem ezt látod hanem ezt
https://www.youtube.com/watch?v=7qsAUHFp9Rk
Ez inkább ilyen elõzetes.
Csak olyan beharangozó féle, ebbõl az égadta világon semmit se lehet levonni. Majd ha gameplay-os elõzetes lesz abból talán.
Aki meg csilivili elõzetest akar ott a fifa 😛
Csak olyan beharangozó féle, ebbõl az égadta világon semmit se lehet levonni. Majd ha gameplay-os elõzetes lesz abból talán.
Aki meg csilivili elõzetest akar ott a fifa 😛
Én ezt erõsen ingame trailer-nek nézem de lehet én látom rosszul.Persze ez a jó mert tetszik!
De érted a trailer azt szolgálja hogy jó esetben többet mutat mint a játék maga. Namost ez nem történt itt meg, mivel ha ebbõl kéne levonni valamit is az nem túl bizalom gerjesztõ...
Licensz amúgy várható PES2015-re?Legalább egy EU-s jó lenne
Juve van a trailer-ben nice😊
Tényleg fura,hogy nem Messivel próbálják eladni a játékot-.-
Bemutattak pár arcot amik jónak tünnek,nézõk is és mezek is+maguk a karakterek/játékosok.
Remélem tényleg nagy változáson ment át a játék és nem csak a hype nagy.
Tényleg fura,hogy nem Messivel próbálják eladni a játékot-.-
Bemutattak pár arcot amik jónak tünnek,nézõk is és mezek is+maguk a karakterek/játékosok.
Remélem tényleg nagy változáson ment át a játék és nem csak a hype nagy.
sztem egy játékot nem lehet összehasonlítani egy trailerel aminek köze sincs a játékmotorhoz
jó lenne ha a 2014 játékmotor így nézne ki
jó lenne ha a 2014 játékmotor így nézne ki
Ezt komolyan gondolták? 😄
Egy az egyben 2014, cseppet finomítva, de egy trailer azért marketing célt szolgál, így legalább felturbózhatták volna "kicsit"...
Persze most biztosan a játékmenetre koncentráltak 100% ban.
Egy az egyben 2014, cseppet finomítva, de egy trailer azért marketing célt szolgál, így legalább felturbózhatták volna "kicsit"...
Persze most biztosan a játékmenetre koncentráltak 100% ban.
PES 2015 – Journey Starts Today !
There are few hours away from the pes 2015 reveal. The excitement is REAL!
Journey starts today! The Pitch Is Ours!
Már, aki ad is ki érte pénzt.
Pro.Evolution.Soccer.2014.World.Challenge-SKIDROW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pro.Evolution.Soccer.2014.World.Challenge-SKIDROW
Képesek 3500 forintot elkérni a DLC-ért. Elképsztõ. Egy olyan DLC-ért amit fel tudnak használni a 2015ös verzióban.
Lejjebb kell vinni nem figyeltem😊
Megvan most,köszi szépen!
Megvan most,köszi szépen!