81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
  • Breki33
    Javították a textúrákat, szerintem egész jó lett

http://adf.ly/uXgXz
  • Breki33
    Köszi az infót.

Úgy látszik nekem nagyobb a tűréshatárom :-)
  • Roland10
    Pl. 1:05-nél a kamera még a bal térfél középkörének a tetejére öszpontosít, de a labda már itt van lent a játékos térkép mellett!

Most csak bele pörgettem és megakadt a szemem, ez zavar.
    A Blimp az már nagyon messze van, mert benne van az összes játékos.

A Fifa kameraállásai viszont nagyon bejönnek!
  • Breki33
    ilyet nemis mondok biztos énnekem nem tűnik fel azért szeretnék ilyet látni

itt van egy kamera fórum itt Blimp és Wide közötti kamerát akarnak, és több variálási lehetőséget akarnak ezt alá is írom

http://winningelevenblog.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=22705
  • Breki33
    Egyébként hátha valakit érdekel én csak lestem

• tobias88
    előfordul néha, hogy nekem sem követi azonnal, szóval nem csak nála van a hiba
  • Breki33
    És a Blimp miért nem jó az már túl távoli?
  • Breki33
    elfogadom, hogy nem tetszik, csak szeretném érteni

az alap kamerához képest szerintem nincs közelebb persze az általam módosított távolabbi volt

#80656-ben tudsz mondani olyat ahol ilyen érzésed van?
  • Roland10
    Én elhiszem és megértem, hogy neked jó és tetszik, de te is fogadd el, hogy nekünk nem tetszik, mert közel(ebb) van, mint a korábbi verzióhoz képest, hiába állítom a wide-t a legmesszebbre, ráadásul minimálisan késleltetve is van a kamera. Nem maradok le semmi érdekességről, de zavaró. Talán olyan ez mint a tv-ben, amikor játékost követ a kamera és passzól akkor kicsit késik a kamera is, mert ugye nem a játékos fejével gondolkodik a kamerás. :)
  • Breki33
    De akkor nézzünk konkrétan egy Close kamerát itt mondj egy időpontot ahol úgy látod, hogy nem követi.

• Breki33
    Erre válaszoltam azt, hogy ezt kamera patch nem fogja megváltoztatni és hogy én ezt egyáltalán nem érzem, pedig direkt figyeltem.

• Pethy23
    Nem a közelséggel van baj, de leírom harmadjára is. Az a baj hogy a kamera marhára nem követi a játékosodat ha a labda hozzád kerül.
  • Breki33
    Olasz kommentár !

Download “PES 2015 Language Pack Italian” PES_2015
    Language_Pack_Italian.rar – 217-mal heruntergeladen – 176 MB

http://adf.ly/uTpAl
  • Breki33
    nincs

szerintem ti elfelejtettétek milyen közeli kamerák voltak a korábbi verziókban

• wright
    Sziasztok.Van valami progi amivel lehetne piszkálni a kamerát?Nekem sem tetszenek az idei verzióban...
  • Breki33
    Jók ezek a távoli surranós csavarodós? lepattanós megcsúszós lövések

• Breki33
    Ez a távoli

És ez amivel játszok most

• Breki33
    na mindjárt megnézem
  • Breki33
    Az írt könyvtárat adtad meg neki?

Azután, hogy nincs Pesedit patch most a PTE-t tartják legjobbak
  • tobias88
    Semmi sem működött abból amit ígért. Se mez, se logó, semmi. Amit én linkeltem, az ugyan azt tudja és tényleg tudja
  • Roland10
    nekem közel van, vagyis pontosan nem tudom, mert most nincs előttem, de az eddigiek kamerái meg a tiéd is tetszett, de ez most nekem konkrétan zavaró.
  • Breki33
    Mi a gond vele?

• tobias88
    Ebben van mez, logó, nevek. Működik is:
    link
  • tobias88
    Nálam amúgy ez nem megy sajnos.
  • tobias88
    Azt nem is, de kicsit távolabbi jó lenne mint tavaly is volt.
  • Breki33
    Hm ezt nem érzékeltem eddig de majd megfigyelem.

Mondjuk ezt kamera patch nem hiszem hogy változtatja

Mármint a követés sebességét.
    Na majd megnézem nekem konkrétan milyen kamera van.
  • Pethy23
    Az a gond, ha labdát szerzel marha sok idő mire a kamera követ és látod pl az induló játékosaidat.
  • Breki33
    Mi a gond a kamerával?

Ugye én imádok kamerát állítani több ilyen patchem is volt már, de most az alap kamera nagyon is tetszik, nem is állítottam csak nagyobb zoom-ot.

Mondjuk azt se tudom melyiken van alapból annyira nem néztem lehet ez nem a wide ami alapból van szerintem egész jó.
  • yamato41
    Kétségtelen, hogy:
    - gyakran furán reagál az irányításra, nem abba az irányba mozdul, mint amerre húzom
    - az új fizikai harc modell sok alkalmat ad a csalásra, amit használ is a gép rendesen
    - védekezni lényegében lehetetlen, gyakoriak a vízilabdás eredmények pron
    - a védők továbbra sem figyelnek a védővonalra, simán kiugrálnak, mögéjük beindítva pedig nem segítenek be egymásnak
    - a legtetűbb vén csatár lehagyja a legfürgébb bekket (éppen a ló túloldala a tavalyihoz képest)
    - továbbra sem mozognak eleget a játékosok, az ellenfél beáll a passzsávba, azok meg nem lépnek oldalra
    - kondíciós gond van

de:
    - élethűbb a passzrendszer, élvezetesebb, hangulatosabb
    - végre lehet jól használni a kiugratást, vannak beindulások
    - kevesebb az egybefolyás, eddig ebből adódó csalással nem találkoztam
    - jobb a lövésrendszer
    - a fizikai harcok jobban szimuláltak
    - visszavettek az RB jelentőségéből.
    - több taktikai lehetőség (kick off, poss, off poss.)

Összességében - kövezzetek meg - tetszik. Végre elmozdulást látok a hároméves egyre mélyebb lejtmenetből. Remélem a hibákon dolgoznak, mert tényleg nem sok kellene ahhoz, hogy ismét jó legyen a pes.
  • Roland10
    Addig nem erőltetem. :)
  • tobias88
    arra azért még várni kell egy kicsit
  • Roland10
    Van már valami normális javított kamera állás, mert a mostani wide az katasztrófa!?
  • Matte
    passz nem sokat változott rásegítéssel, a manual lövés viszont sokkal élethűbb (más kérdés hogy most még több kapufát lövök, de majd leszokok arról, hogy felső kapufát célozzam)

Egy dologra viszont nem jöttem rá: hogy lehet kapáslövést véghezvinni? Mert manual lövésnél még igazít rajta minimum kettőt, borzalmas. Kapásból egyszerűen képtelenség ellőni (trainingeztem most egy fél órát, egyszer se lőtte el, mindig levesz, még igazít, majd nagy kegyesen lő)
  • tobias88
    Nincsenek átvezető videók sem sajnos, például meccsek előtt. Nem értem miért vették ki őket
  • daver88
    vannak dolgok amik igazak, vannak amikben nem értek egyet: (én prof-on játszok)

Passzok: én is dicsértem, szerintem mérföldekkel jobb, mint a tavalyi, simán lehet játszani egyérintőt, hosszú átadásokra is lehet számítani sok esetben,
    Sárga/piros lap: az elején is is rengeteg lapot kaptam, de szép lassan ráérez az ember, hogy mikor kell nyomni, mikor lehet becsúszni.
    Az is igaz, hogy ellenem is nagyon ritkán szabálytalankodnak, persze lehet, ha még feljebb tolnám a szintet, jönnének a becsúszások nagyobb számban az ellentől.
    Stamina: teljesen egyétertek, azt elba****ták...
    Én még szinte nem is rúgtam kapufát, talán 1, max 2 rémlik olyan 25-30 meccs után...

Online részben a kontroller reagálása pontosan megegyezik a tavalyi single player reagálásával, úgyhogy aki játszott tavaly, annak ismerős a helyzet...

Nekem még mindig jobban tetszik, mint a tavalyi.....
  • balazsb1987
    Ne köcsögöljél te kecseg. Mindenki úgy boldogul ahogy tud, ha már ilyen pénzéhes világot élünk.
  • Pethy23
    Ha nem tudsz passzolni állíts rásegítést, ha mindig kapufát lősz akkor állítsd át manualra a lövést.
  • Matte
    látom nem nézel Torrentét. Biztos el vagy foglalva az ingyen törések pénzzé tételében te kis buzi.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lenyomtam egy évet a bajnokságban, nem akartam elhamarkodottan írni/értékelni, hagytam magamban érni a történetet. Mindig is PES-es voltam, bár voltak évek, amikor a Fifa is előtérbe került. A tavalyi PES (lehet hajigálni a kavicsokat) a kedvencem volt, mert bár látszott rajta, hogy nem volt idő befejezni, baromira elkapták a hangulatot. Szóval naná, hogy vártam az ideit, újabb egy évük volt, a motor kész, csak finomhangolni kellett. Szóval túl 50 meccsen (azaz 10+ óra színtiszta játékidőn), Regular szinten (hogy ne az én bénázásom legyen a befolyásoló tényező) eljött a pillanat, hogy kiírjam magamból a tapasztalataimat.

- focis játék így még nem hasonlított élő mérkőzésre, mint a PES15. Azoknak, akik ezt az élményt hiányolták, maga lesz a mennyei manna az egész
    - sajnálatos módon a játék alapja egy megye 3 meccs, nem a PL. Ennélfogva ha milliárdos lennék, már rég belebasztam volna a kontrollert a gépbe, azt a tévébe, a tévét meg a Konami fejlesztőgárda vezetőjének az arcába
    - a passzrendszer... valaki (lehet nem itt) agyondicsérte. Szerintem istenverte egy nagy rakás szar lett. Labdatartásra játszva a Barcával 70% körüli passzpontosság már sikernek elkönyvelhető. A passzok negyede még az irányt sem találja el.
    - az idei verzió (legalábbis érzésre) fossá lett scriptelve. Már másodpercekre előre simán megmondom, hogy mi fog történni, az adott szituáció akkor sem kivitelezhető, ha vért pisálok, mert a gép egész egyszerűen pofátlanul csal.
    - a gép egész egyszerűen pofátlanul csal. Messit lefutja a féllábú lisztes krisztián hátrafelé galoppozva, szerelni csak akkor lehet, ha viszel előtte virágot. Kevésbé virágnyelven: ez már nem ki-ki történet, hanem a script dönt helyetted. Hányadék.
    - az ötven meccs alatt több kapufát lőttem, mint gólt. (nem, nem túlzás. nem.) Hányadék.
    - az ötven meccsen lőttem 1, írd és mondd EGY szabadrúgást és kettő tizenegyest (az egyiket egy bugnak köszönhetem). Hát HÁNYADÉK.
    - több pirosat kaptam, mint sárgát.
    - stamina. Ha még tudnék őszintén nevetni, itt most megtenném. Bármit csinálsz, a második félidőre elfogy a picsába. Neked. A gépnek persze nem, de messi alig bír egy félidőt. Nem úgy lisztes. Ő lefutja a maraton gázálarcban.
    - na de mindez kit érdekel, hisz a játék lelke az online. Majd józsit leverjük mint vak a poharat. Így van, leszámítva, hogy az online egy nagy rakás híg fos szintje alatt lebeg: nem lagos, simán csak 2 másodperccel később reagál arra amit nyomsz. Ez csak azért nem zavaró, mert az online sebességét nem lehet állítani, szóval a lassított felvételnél csak egy kicsivel lassabb az egész. Azon kívül, hogy játszhatatlan, nincs is vele más gond.

Azt hiszem ennyi. Kurva anyád Konami.
  • Breki33
    viszont azt jól látom, hogy a gyakorlásban kivették azt hogy a gyakorlatot el is mutogatják?

illetve, meg lehetett nézni mit kell csinálni, most pedig csak szöveges leírást látok és azt sem hol tartok