Én végeztem a játékkal, majd a 2015-el folytatom. Legújabb patch, de még mindig benne vannak azok a hibák, amik eddig nem voltak a játékban benne 2014es verzió előtt.
Sokszor a super cancel-el sem lehet mozgatni a játékost és előre eldönti a gép, hogy kié lesz a labda, ha kell akkor belassítja kocogásig a játékosodat. Ezzel mondjuk még tudnék élni, nem zavarna, de ennél nagyobb hibák is vannak amik eddig nem is voltak.
Távolról egyszerűen nem lehet gólt lőni szabadrúgáson kívül, belsővel meg már a 16osról is reménytelen (előző verzióba meg pont túlzásba estek, a 16os sarkáról belsővel minden bement a hosszúba), teljesen életszerűtlen. Linkelhettek gifet hogy egyszer milyen jól sikerült belőni, de én meg 100 olyat tudok linkelni, hogy a kapus reakció ideje a lövésnél 0.0 milisec és úgy repül mint egy vadászgép.
Ráadásként a kapus még mindig nem mozdul és csak áll olyan labdára, ami mellé megy az esetek 95%-ban, ami számomra elviselhetetlen. Már az 1.04nél mondták hogy javítják, de azóta sem sikerült...
Az új indítási rendszer is tetszik meg alapjában véve a játék is, jó az irány, de a fenti 2 hiba miatt nekem ez ennyi volt.