PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ennek javítására nem sokat fordítottak sajnos, de mivel jobb a gameplay, annyira talán nem is zavaró.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
A reakcióidõk javultak? Mármint nálam eddig az volt a probléma, hogy gombnyomás után néhány ms al késõbb reagált a játékos, sokszor döntõ helyzetben, biztos vagyok benne hogy van aki érti mirõl beszélek, tapasztalta. Szóval ez észre vehetõ még mindig?
utoljára szólok
ez Pes kiegészítõs topikom,
az hogy a 80 képel teleszemeteled ugyanazzal innentõl nem tûröm
aztán meg jönnek a sértegetések
nyiss pes bug topikot ha ez a mániád
ez Pes kiegészítõs topikom,
az hogy a 80 képel teleszemeteled ugyanazzal innentõl nem tûröm
aztán meg jönnek a sértegetések
nyiss pes bug topikot ha ez a mániád
A 2.0-val sem mûködött.
Az a baj, hogy grafikai patch nélkül élvezhetetlen, mert ugye a licenszek... Nem akarok a North Londonnal játszani. De majd egyszer megpróbálom.
a file loader nekem nem mûködik a pesedit 2.1 patch-be.
A mocsok cenzor mûködött megint. Ha már az ON-t is törli, az már kib*tt szemétség. Méltatlan a házigazdaságra. Sokadszor meg kell állapítanom. Az ellenvéleményt nem tûri, cenzorkodik, szemétkedik. Abcúg.
a pesedites patch nélkül próbáld!a patchekbe nagyon sok mindent beleraknak és összetömörítenek ez is okozhat ilyen hibákat.sima játék a konami féle dlc és patchekel is csinál ilyet akkor ne játsz vele mert tényleg csak a hibát keresed benne.ez már tényleg sok.ez már tényleg nem érdekel senkit.
Pesedit 2.1, 1.06 hivatalos, tehát semmi nincsen rajta, ami miatt megzakkanna.
Viszont közben újabb két percnyi játékidõ múlva:
Viszont közben újabb két percnyi játékidõ múlva:
torrent
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4254238
most úgy próbáld ki,hogy csak sima játékkal játszol patch nélkül.találsz-e benne úgy is ilyeneket.
Jobb képet nem találtam:

Ramsey arca kifejezetten tetszik:

mondjuk feleslegesen futjátok egymás ellen a kõröket. 😊
döntsétek el egymás között a ti makacsságotokat. 😄
döntsétek el egymás között a ti makacsságotokat. 😄
na ez a helyes beszéd.
jól van na 😊 valaki megfér mellette, valakinek pedig teljesen illúzió romboló. 😄
nem mutatat nekem senki olyan játékot, amiben nincs semmi bug, vagy hiba.
nem mutatat nekem senki olyan játékot, amiben nincs semmi bug, vagy hiba.
manuálisan beírni, vagy ini -ini import- betöltése annál a kameránál
1.07
1.39 azt nem változtattam
1.07
1.39 azt nem változtattam
én is észre veszek néha ilyeneket, igazán javíthatnák.
én az 1.04 no dvd próbáltam
Hogyha 1.04-gyel játszól akkor mûködik a File Loader, 1.06-tal nem mûködik.
Ugyan így van a Fire Patchban is, csak ott nem így választod ki az exe.-t hanem eldöntöd melyiket nyitod meg.
Ugyan így van a Fire Patchban is, csak ott nem így választod ki az exe.-t hanem eldöntöd melyiket nyitod meg.
[/img]
nem értem most már az egészet.a pesedit 2.1 tartalmaz egy exe választót is.ezzel mûködni kellene valamelyiknek vagy csak dísznek van benne ez a lehetõség.
nem hiszem, mivel 1.06 exe. és nincs hozzá mûködõ loader, ezért várunk Jenkeyre.
régebbit bele lehet rakni szerintem.
Breki a kameráidat,hogy lehet berakni a file loaderbe?
File Loader full 1.0.2.1 ezt vagy a File Loader 1.0.2.3 New slider : Menu, cursor speed (fix)használod?
File Loader full 1.0.2.1 ezt vagy a File Loader 1.0.2.3 New slider : Menu, cursor speed (fix)használod?
megjelent a pesedit 2014 patch 2.1 csak valami jó gyors letöltésre kell várni.
igen, de én az 1.06-tal játszok és ott nem tudok állítani.
: File Loader v1.0.2.3 #1863 (New slider : Menu, cursor speed)
deleting edit.bin and put this pes2014.ini pesedit 2.0 works fine with the faces
enable.mod = 1
enable.log = 1
enable.fps.counter = 0
;For temporaly de-active , change it to 0
mod.folder = FileLoader
plugin.folder = FileLoader
;Change the folder's name as your liking
dll = KitLoader.dll
dll = Faceloader.dll
dll = Camera.dll
deleting edit.bin and put this pes2014.ini pesedit 2.0 works fine with the faces
enable.mod = 1
enable.log = 1
enable.fps.counter = 0
;For temporaly de-active , change it to 0
mod.folder = FileLoader
plugin.folder = FileLoader
;Change the folder's name as your liking
dll = KitLoader.dll
dll = Faceloader.dll
dll = Camera.dll
én mivel nem használom az újabb pesedit-et és file loadert
ebben nem vagyok kompetens, vmi olyasmit írt itt is valaki hogy a dllsound nem mûködik jól, de ettõl függetlenül lehet jó
ebben nem vagyok kompetens, vmi olyasmit írt itt is valaki hogy a dllsound nem mûködik jól, de ettõl függetlenül lehet jó
nekem a lövések erõssége még nem nagyon tetszik, de sokat javítottak és jó lett a játék nagyon.
oké persze hogy kell de ami a lényeg a gameplay és lövések erõssége,amit végre javítottak !kiegészítések végett majd szükség lesz loaderre de 1.04 nagyon nagyon bugos
dehogy nem kell
egyrészt a file loadernak csak egyik funkciója a gameplay-os dolgok javítása
másrészt akkor maradnak az alap kamerák, nincsenek kiegészítõk, nincsen gyorsabb indítás, jobb grafika
egyrészt a file loadernak csak egyik funkciója a gameplay-os dolgok javítása
másrészt akkor maradnak az alap kamerák, nincsenek kiegészítõk, nincsen gyorsabb indítás, jobb grafika
Érdemes elolvasni <#vigyor>#vigyor>
Nem peshez tartozik, de a 63-0 meg a 79-0 a komoly <#vigyor>#vigyor>
72 gólt 1 félidõ alatt nem tudom hogy lehet lõni még csalva se, ahhoz teljesítmény kell
Nem peshez tartozik, de a 63-0 meg a 79-0 a komoly <#vigyor>#vigyor>
72 gólt 1 félidõ alatt nem tudom hogy lehet lõni még csalva se, ahhoz teljesítmény kell
na végre !!!! 1.0.6 patch 3.00 dlc gameplay egy álom ezt vártuk volna szerintem kezdésnek,5-6 game után nincs bug, lövések szuper jó,közeli és távoli gólokat is rúgtam,a lövések erõssége is perfekt nem kell file loader
Breki!
Kipróbáltam úgy beállítani a dolgokat ahogy a taktikai csúszkáknál leírtad meg a combination play-t is beállítottam és teljesen más lett a játék.sajnos a loader nem mûködik de az még nagyobbat dobna rajta.
Kipróbáltam úgy beállítani a dolgokat ahogy a taktikai csúszkáknál leírtad meg a combination play-t is beállítottam és teljesen más lett a játék.sajnos a loader nem mûködik de az még nagyobbat dobna rajta.
ezek szerint addig amíg a pesedit új patch-e ki nem jön patch-et nem is érdemes felrakni mert a loader nem mûködik vele?
nem, csak az 1.4 file loader állítólag elég bugos
http://pesedit.com/forums/showthread.php?19377-File-Loader-Fix-For-Edit-Patch-2-0
pár nap és jön az újabb pesedit és remélem jó file loader
http://pesedit.com/forums/showthread.php?19377-File-Loader-Fix-For-Edit-Patch-2-0
pár nap és jön az újabb pesedit és remélem jó file loader
akkor pesedit felejtõs, ha használni akarom a kameráid? 😄
az lehetséges, hogy a pesedit 2.0 miatt nem mûködik a file loader?
nagyon szépen köszönöm a segítségeket mert ezek jól jönnek.
Breki még egy olyan patchet kellene találni amin mûködik a file loader a kameráid miatt.
Breki még egy olyan patchet kellene találni amin mûködik a file loader a kameráid miatt.
A combination play sztem nem taktika hanem elõre beállított kombinációs mozgások.
Itt jól látható, hogy kell
Itt jól látható, hogy kell
ezt a leírást nagyon köszönöm.
a combination play-be kiválasztok 3 taktikát és azt mindegy melyik számra rakom?
a combination play-be kiválasztok 3 taktikát és azt mindegy melyik számra rakom?
Ha olyan formátum mint az alap stadionoknak akkor a fû simán cserélhetõ
tehát pl akár ez a füvem is berakható bármelyik stadionba
tehát pl akár ez a füvem is berakható bármelyik stadionba
PES 2014 Taktikai Csúszkák
A Game Plan -ban megtaláljuk az 1-es 2-es 3-as taktikai felállásokat és itt lehet a csúszkákat is beállítani ha rányomunk valamelyikre.Az 1-es az alap ha meccs közben nem változtatunk akkor ezt adja be.Meccs közben a D-pad fel le nyomogatásával tudunk váltani.Öt alap taktika közül lehet választani amibe szintén állíthatod a csúszkákat ,de egy kicsit lekorlátozva ( Long Ball, Quick Counter, Possession Game, All-out Defence, All-out Attack). Ha ez nem felel meg akkor a Custom taktikánál szabadon beállíthatunk saját szájízünk szerint.
1.Player support (játékos támogatás)
-Ha magasabbra állítom akkor több támogató játékosunk lesz a labda környezetében.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor hátul maradnak védekezni.
0-6 oldalra és hátrafelé keresik a területet
7-13 közepes
14-20 gyors támadás a társak a labdafedezõ elé helyezkednek.
2.Support Range (támogatás távolsága)
-Ha magasabbra állítom akkor a mezõnyjátékosok jobban széthúzódnak távolabb kerülnek az én általam irányított játékosoktól (hosszú passz)
-ha alacsonyabbra állítom akkor a mezõnyjátékosok közelebb jönnek az én általam irányított játékoshoz (rövid passzos játék)
0-6 közel (barca,Arsenal)
7-13 közepes
14-20 hosszú (kontra játék)
3.Position Switch(pozíció váltás)
-Ha magasabbra állítom akkor a játékosok sûrûbben váltanak pozíciót ezzel megzavarják az ellenfél védelmét.Ha egy játékos nincs jelenleg a saját pozíciójában akkor felkeresi magának a legközelebbit és kisegíti azt aki nincs ott.
-Ha alacsonyabbra van állítva akkor gyakorlatilag soha nem cserélnek egymással pozíciót.Erõsen tartják a posztjukat.
0-6 nem cserélnek
7-13 hasonló poszton néha cserélnek
14-20 felkeresi magának a legközelebbit
4.Front Line Pressure (támadósor nyomása)
-Ha magasabbra állítom akkor magasabban,erõszakosabban letámadnak.Labdát próbálnak szerezni.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor visszább állnak és kevésbé erõszakosak.
0-6 nem támadják le az ellenfelet
7-13 közepesen támadnak
14-20 letámadják az ellenfelet.
5.Defensíve Line (védelmi vonal)
-Ha magasabbra állítom akkor fentebb lesz a védõ vonal .Lestaktikánál ajánlott.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor mélyebben lesz a védõ vonal.
0-6 mélyen lehúzódnak
7-13 közepes
14-20 magasabbra helyezkednek
6.Defensive Compatness (védelmi egységesség)
-Ha magasabbra állítom akkor védekezéskor jobban tömörülnek a védõk.Középen folyó támadások ellen jó.
-Ha alacsonyabbra állítom jobban széthúzódnak a védõk .Szélsõ játék levédekezésére ajánlott.
0-6 Széthúzódnak
7-13 közepes
14-20 összébb tömörülnek
7.Shifting to Attack (váltás támadásba)
-Ha magasabbra állítom akkor nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor a játékosok kisebb sebességgel mennek át támadásba és nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékosok a labda megtartására és pozicionálják magukat.
0-6 kisebb sebességgel
7-13 közepes sebességgel
14-20 nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
8.Attack/Defence level (támadás/védekezés szintje)
-Ha magasabbra állítjuk akkor több játékos hajlik arra,hogy elfoglalja a speciális haladó helyzetet .Ez függ a játékosok számától ki csatlakozik a támadáshoz a csapatrészekben.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor kevesebb játékos próbál csatlakozni a támadásokhoz
0-6 védekezõbb
7-13 közepes
14-20 támadóbb felfogás
A Game Plan -ban megtaláljuk az 1-es 2-es 3-as taktikai felállásokat és itt lehet a csúszkákat is beállítani ha rányomunk valamelyikre.Az 1-es az alap ha meccs közben nem változtatunk akkor ezt adja be.Meccs közben a D-pad fel le nyomogatásával tudunk váltani.Öt alap taktika közül lehet választani amibe szintén állíthatod a csúszkákat ,de egy kicsit lekorlátozva ( Long Ball, Quick Counter, Possession Game, All-out Defence, All-out Attack). Ha ez nem felel meg akkor a Custom taktikánál szabadon beállíthatunk saját szájízünk szerint.
1.Player support (játékos támogatás)
-Ha magasabbra állítom akkor több támogató játékosunk lesz a labda környezetében.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor hátul maradnak védekezni.
0-6 oldalra és hátrafelé keresik a területet
7-13 közepes
14-20 gyors támadás a társak a labdafedezõ elé helyezkednek.
2.Support Range (támogatás távolsága)
-Ha magasabbra állítom akkor a mezõnyjátékosok jobban széthúzódnak távolabb kerülnek az én általam irányított játékosoktól (hosszú passz)
-ha alacsonyabbra állítom akkor a mezõnyjátékosok közelebb jönnek az én általam irányított játékoshoz (rövid passzos játék)
0-6 közel (barca,Arsenal)
7-13 közepes
14-20 hosszú (kontra játék)
3.Position Switch(pozíció váltás)
-Ha magasabbra állítom akkor a játékosok sûrûbben váltanak pozíciót ezzel megzavarják az ellenfél védelmét.Ha egy játékos nincs jelenleg a saját pozíciójában akkor felkeresi magának a legközelebbit és kisegíti azt aki nincs ott.
-Ha alacsonyabbra van állítva akkor gyakorlatilag soha nem cserélnek egymással pozíciót.Erõsen tartják a posztjukat.
0-6 nem cserélnek
7-13 hasonló poszton néha cserélnek
14-20 felkeresi magának a legközelebbit
4.Front Line Pressure (támadósor nyomása)
-Ha magasabbra állítom akkor magasabban,erõszakosabban letámadnak.Labdát próbálnak szerezni.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor visszább állnak és kevésbé erõszakosak.
0-6 nem támadják le az ellenfelet
7-13 közepesen támadnak
14-20 letámadják az ellenfelet.
5.Defensíve Line (védelmi vonal)
-Ha magasabbra állítom akkor fentebb lesz a védõ vonal .Lestaktikánál ajánlott.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor mélyebben lesz a védõ vonal.
0-6 mélyen lehúzódnak
7-13 közepes
14-20 magasabbra helyezkednek
6.Defensive Compatness (védelmi egységesség)
-Ha magasabbra állítom akkor védekezéskor jobban tömörülnek a védõk.Középen folyó támadások ellen jó.
-Ha alacsonyabbra állítom jobban széthúzódnak a védõk .Szélsõ játék levédekezésére ajánlott.
0-6 Széthúzódnak
7-13 közepes
14-20 összébb tömörülnek
7.Shifting to Attack (váltás támadásba)
-Ha magasabbra állítom akkor nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor a játékosok kisebb sebességgel mennek át támadásba és nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékosok a labda megtartására és pozicionálják magukat.
0-6 kisebb sebességgel
7-13 közepes sebességgel
14-20 nagyobb sebességgel mennek át támadásba.
8.Attack/Defence level (támadás/védekezés szintje)
-Ha magasabbra állítjuk akkor több játékos hajlik arra,hogy elfoglalja a speciális haladó helyzetet .Ez függ a játékosok számától ki csatlakozik a támadáshoz a csapatrészekben.
-Ha alacsonyabbra állítom akkor kevesebb játékos próbál csatlakozni a támadásokhoz
0-6 védekezõbb
7-13 közepes
14-20 támadóbb felfogás