81526
-
komlow #80297 hali volna egy kérdésem, jó a játék minden megy csak eltűnt a közönség ez mitől lehet ? :D -
PES 2014 Patch 1.13 available to the new PC and a new DLC is coming
A few minutes ago, through the site pes.konami.com Official Konami releases a new patch for the PC users and announced a new DLC
Some PC users have encountered after the release of the latest updates, congestion and sudden freeze of the game in the online mode of the game, Konami has gathered feedback from fans about these issues and has released the new Patch 1.13 (for the DVD version of the game) and the Patch 1:09 (for the downloadable version of the game)
Click here http://pes14web.winning-eleven.net/p...patch_deliver/ to download the new patch!
The note issued Official PES Team, Konami also announced a new DLC coming May 22, the Data Pack 6.00 for the PC version of PES 2014 follows the note Gazette
05/09/2014 Update Information
The new update has been made available the 05/09/2014! The novelties are included in the update include:
* Updates Updates <Generali> preparatory to make the game compatible with the data package 6.0 (published on 22.05.2014 in turn).
Corrections <Generali> * Block the game reported by some users in Online mode just before the start of a game.
were made other changes and adjustments to improve the game experience as a whole. -
pes2014_1.13 nodvd
http://adf.ly/mXYq5 -
federer880402 #80294 Sziasztok!
PS3-as Pro Evolution Soccer 2014-hez keresek online hozzáférést. A játék UK-s, Store-ról letöltött. Előre is köszönöm!
-
Az a rész tetszik, ezért írtam hogy alapjaiban jó. Csak az a néhány hiba teljesen elveszi a kedvem. -
akkor nem likele,k én általában elég sok gólt lövök távolabbról
eddig az volt a baj, hogy a kapus reakcióideje késik, most az, hogy túl gyors :P
nekem peddig pont most tetszik újra a játék, hogy végre van működő fifaloader az új patchel rendesen beállítva frankó lett, kétségtelen az, hogy nehezebb lett pl szerelni, labdabirtoklásért azért rendesen küzdeni kell, dehát ilyen az igazi foci. -
Én végeztem a játékkal, majd a 2015-el folytatom. Legújabb patch, de még mindig benne vannak azok a hibák, amik eddig nem voltak a játékban benne 2014es verzió előtt.
Sokszor a super cancel-el sem lehet mozgatni a játékost és előre eldönti a gép, hogy kié lesz a labda, ha kell akkor belassítja kocogásig a játékosodat. Ezzel mondjuk még tudnék élni, nem zavarna, de ennél nagyobb hibák is vannak amik eddig nem is voltak.
Távolról egyszerűen nem lehet gólt lőni szabadrúgáson kívül, belsővel meg már a 16osról is reménytelen (előző verzióba meg pont túlzásba estek, a 16os sarkáról belsővel minden bement a hosszúba), teljesen életszerűtlen. Linkelhettek gifet hogy egyszer milyen jól sikerült belőni, de én meg 100 olyat tudok linkelni, hogy a kapus reakció ideje a lövésnél 0.0 milisec és úgy repül mint egy vadászgép.
Ráadásként a kapus még mindig nem mozdul és csak áll olyan labdára, ami mellé megy az esetek 95%-ban, ami számomra elviselhetetlen. Már az 1.04nél mondták hogy javítják, de azóta sem sikerült...
Az új indítási rendszer is tetszik meg alapjában véve a játék is, jó az irány, de a fenti 2 hiba miatt nekem ez ennyi volt. -
A hivatalod patchet felraktad?
1.12-esre gondolok + 5 data packra gondolok
a 4.2 nem tudom milyen patch gondolom pesedit lehet -
DLC 0.5
http://adf.ly/lkqwO -
nem volt még elég a nyavajgásából? :)
őis tudja, hogy senkit se érdekel csak imád nyavajogni -
Matte #80287 mesélj még a hibákról, mindenkit érdekel 
-
yamato41 #80286 A játékvezetést kihagytam a koncepcionális hibák közül, no meg a rosszul kódolt lesszabályt. -
yamato41 #80285 Nem ismerem a fifát, kb. két órát élt meg a gépemen. A legminimálisabb pozitív benyomást sem gyakorolta rám.
Nem az a baj, ha becsúszik egy-két hiba. A pesben alapvető, koncepcionális hibák vannak a fizikai motortól a gameplayen át a grafikai megjelenítésig. Mindehhez nincsen normálisan szimulált bajnokság, a manager rész értékelhetetlen, a BAL pedig a nevetséges osztályozás miatt élvezhetetlen.
Mindezeket tulajdonképpen már a konami is elismerte. A legelvakultabbakon kívül ezt már szinte minden peses látja. Az ősrégi pesesek is tömegével fordulnak el a sorozattól - olvasgatva a fórumokat.
Nem ismerem a sorozat eladási statisztikáit (nyilván nem véletlenül nem adnak ki hivatalos infókat), de attól tartok, ha a 2015 nem robbant tényleg nagyot, akkor lehúzhatják a rolót. Mondjuk ha a színvonal nem emelkedik drasztikusan, nem is lesz kár érte. -
yamato41 #80284 Ismételt önarcképedet szívesen olvastam. -
Nem volt olyan játék, ami ne tartalmazna hibát. Fifában is van elég, az összképet kell nézni -
Matte #80282 fogd már be a pofád bazmeg 

-
osimandias #80281 Üdv uraim!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Most telepítettem fel a játékot és tanácsra lenne szükségem. Melyik patchet ajánlanátok?
Sokat olvastam a 4.2 -es patchről, de felrakni nem sikerült. Szóval tudna valaki segíteni néhány hasznos tippel?
Köszönöm! -
yamato41 #80280 Érdekes olvasgatni az evo-web PES2014 fórumát. Nem szól másról, mint bugokról, rossz scriptekről, hibákról és az ezek miatti háborgásról/hőbörgésről. Én még nagyon finom vagyok az ottani arcokhoz képest. -
yamato41 #80279 http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=2900019&postcount=4298
"The most annoying thing for me is when CPU players jog alongside your player who has the ball and suddenly they take the ball from your player without tackling him.
And then they can jog with the ball but you can't get it from them even though you are tackling!
What's that all about?"
Yeah, that's f*cking konami as usual. -
yamato41 #80278 Meg tudja valaki mondani miért van az, ha az én emberem közelébe megy az ellenfél (nem ér hozz, csak közel van hozzá), akkor már elpattan a labda tőlem, de ha nekem két emberem szorítja az ellenfelet (persze RS-sel rásegítve), az mégis röhögve kihozza onnan a labdát 100-ból 99-szer?
Miért nem arra megy a játékos, amerre húzom a LS-t? Számtalan esetben van olyan, hogy nem meg közel az ellenfélhez, hiába húzom neki. Kb. 5-6 méternél nem akar közelebb menni. Nem ugrik fel fejelni akkor sem, ha 2 centire meg el a feje fölött.
Az iszonyatos késleltetett irányítás miatt az egész olyan, mint ha úgy kellene sakkozni, hogy én nem tudom az ellenfél utolsó lépését. Borzasztó. Égbekiáltó. Irtózat. NEM LÁTJA EZT a KONAMI? MI A F*SZÉRT NEM JAVÍTJÁK MÁR? Arcpirító dolog pénzt kérni ezért a félkész vacakért. -
yamato41 #80277 Nagyon tanulságos megnézni ezt is (bár minden egyes meccsen két-három hasonló nagyságrendű bug van):
https://www.youtube.com/watch?v=g9HY1kQ_0n0
-
yamato41 #80276 Ez jó (külön ajánlom a konami reklámszlogen-beszopóknak):
"What are you guys tallking about? We've already had the usual great Konami info: They know that this yrs game is a sham + a mess, they know why it is, Pes15 will pull down your pants and suck you off, but they can't tell you how.
It's the same old stuff, ajd it will continue. So I don't understand the desperate need to hear things from Konami. I swear Pes fans have memories like a goldfish." -
yamato41 #80275 "I personally don't think PES 2014 is that bad, but it has so many amateurish problems it's unbelievable."
"Yes their are some good things in their, but they are lost within the mess. I stand by what I said that barring graphics, animations and all that shit pes 5 is a better video game than pes 2014. Konami have lost identity on what used to make their product stand above the rest.
Pes 5 has variety, randomness in it's play and makes it fun experience plus better offline modes"
"Something is catastrophically wrong with PES regarding Konami and the fan base. The result is a horrible annual groundhog day nightmare." -
yamato41 #80274 Ze az 1.12 ultraszar lett. Nem is értem. Az indítás totál lehetetlen, a csalásokat meg nemhogy visszaszoríraná, hanem még jobban kiterjeszti. A nehézségi fokozat nem más, mint a saját csapatom lebutítása, most méginkább. Erre jön rá az a már tárgyalt random bénasági faktor, ami együtt az 1.12-t messze a legszarabbá teszi. -
Tegnap felraktam ezt a patchet kipróbálni.
DLC-t még nem + Jenkey NODVD + 1.12-essel műkódő loader bekapcsolva a gameplay-es dolgokat.
Kamerákat beállítottam nagyjából
Három barátságos meccset játszottam a BM ellen, szerintem ők a legerősebb csapat jelenleg a játékban.
Első 1-1 lett úgy szerezték góljukat, hogy a kamerát próbálgattam és a távoli kamerával véletlen becsúsztam a 16-oson belül.
Volt két kapufa is mindegyik oldalon.
Második meccs sima 2-0 oda itt elég erős volt a labdabirtoklás oda.
Harmadik 1-0 ide elején vezetést szereztem aztán ezt simán tartottam, talán itt is volt kapufa.
Nem éreztem, hogy nehezebb lett volna a meccs, de nem alapjátékkal nyomtam hanem a jenkey gameplayos dolgok be voltak állítva és a lövéserősség is felemelve.
Talán a második meccsen a 75%-os labdabirtoklás tűnt soknak hasonlóra nem igazán emlékszem. -
yamato41 #80272 jajjajjajj, ezt a vécén székellő indúllatokat
két és fél hónap múlva megszólalva ennyit bírtál kipréselni magadból?
tisztelet, megbecsülés a teljesítményed előtt, komoly intellektuális eredményed megsüvegelendő, szókincsed meg egyenesen fenomenális, Kazinczy is sírva fakadna, ha olvashatna
most tényleg ez életed nagy problémája? irigyellek, komolyan -
hm én most érdekes dolgot tapasztaltam az új patchel a kapusom kirúgása átszállt a középpályán és a másik kapusnál kötött ki, ilyen eddig nem volt, pedig mindig szerettem volna.
Ez tetszik feltéve ha nem mindegyik kirúgás lesz ilyen. -
Matte #80270 jól bizony. a téged érintő tényeken azonban ez mit sem változtat, tekintve, hogy rajtad kívül nincs még egy hónapokon át hisztiző picsa itt.
de amúgy nem tagadom, jól. az ilyen rinyapinákat, mint te, lendületből szoktam nyakonbaszni. -
yamato41 #80269 Az 1.12 + Jenkey 1.0.2.9 kombó borzasztóan rossz, valahol a kiadás körüli szörnyűségekre emlékeztet. -
yamato41 #80268 finom a modorod, bizonyára jól jellemzi személyiséged -
Matte #80267 még mindig balfasz vagy, ennyi az egész. -
yamato41 #80266 Tulajdonképpen eszméletlen, hogy itt van a 12-es verziószámú patch és a gameplay iszonyú hibáinak tömkelege közül semmit sem javítottak. Mondjuk nem meglepő, mert mindig ezt csinálták. Rettenetesen késik az irányítás továbbra is, fejelni nem lehet, beadások teljesen használhatatlanok, a passzivitás halálos, a helyezkedések, labdakezelési bugok halmaza... Ehhh... -
Zs0olt #80265 Hello és Üdv!
Nekem olyan kérdésem lenne csak hátha valaki tud rá választ adni. Hogy lehetne elérni azt a PES 2013 BaL módban, hogy CFet játszok, de kiszeretnék fejleszteni más posztot is... ha valaki tudna rá válaszolni azt megköszönném! :)
(lehet volt már ilyen problémára válasz, ha volt, akkor bocsi hogy nem böngésztem végig a fórumot) -
yamato41 #80264 Sajnos ebben nem tudok segíteni. -
komlow #80263 köszi azért :) Stadion patcek közül melyiket ajánlanád? Igazából a St. James' park érdekelne de nem nagyon találtam, Newcastle nem akkora csapat hogy foglalkozzanak vele úgy néz ki :D -
yamato41 #80262 Éppen ezt akartam javasolni. Mindent törölni, be a Data pack 1, 2, majd a Pesedit, végül File loader 1.2.0.8. -
komlow #80261 Megoldódott teljesen újra raktam megint az egész játékot mindenhonnan minden kiszedtem most jó lett :) -
komlow #80260 2.0 -ast tettem utána meg az újat amit innen szedtem, de egyikkel se jó. -
komlow #80259 Leírás alapján betettem a download mappába ahogy írta. -
yamato41 #80258 Az első két Data packet beraktad, ahova kell?