7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• BalkanBeat1981
    Üdv kedves fórumtársak!

Hát valamikor nagyon nagyon régen, a messzi-messzi galaxisban aktv tagja voltam ennek a fórumnak, talán PESFAN néven...
    Sajnos akkori asztali PC-m már nem tudta futtatni az éppen aktuális PES részt, majd a későbbi laptopom integrált videokártyája sem volt erre képes, így a játék jó időre félbeszakadt.
    Maradt a havernál eltöltött Fifa és Xbox 360 páros, de mindig kedvesen gondoltam vissza a PES-es időimre.
    Elérkezett az idő és újra laptopvásárlásba ruháztam be, de ezúttal rászántam a pénzt és vettem egy gamer laptopot (persze nem Alienware-t)
    Windows 8.1 és szükséges programok feltelepítése után az első dolgom a PES 2014 installálása lett, amihez persze azonnal le is töltöttem a PES Edit 4.0 patchet.
    Felrakva a játékot izgalmam hamar alábbhagyott.
    Itt most ne a grafikára meg ilyenekre gondoljatok, hanem a patch, ami mindig is etalon volt a régi időkben silány és gyatra minősége.
    Arról most nem beszélek, hogy anno ebben mennyi labda, arc, stadion volt, itt a töredékét sem láttam.
    Ami a legjobban bántott, hogy kedvenc bajnokságom sem volt méltó arra, hogy normálisan megcsináljál.
    Ez pedig az angol Premier League.
    Se egy normális csapatnév, se egy normális mez.
    Mi történt?
    Rég nem követem a PES-t így nem tudom miért hiányzik a legnépszerűbb bajnokság.
    Továbbá kérdem, van olyan ami ezt pótolja?
    Válaszaitokat köszönöm.