81526
-
Na talán ezzel jó lesz
http://adf.ly/j65LU
PES2014 File Loader 1.0.2.7 full version + noDVD 1.07
Change log version 1.0.2.7 : full version
Updated plugin :
Speeder.dll
Speed module now works on lastest patch
Kitloader.dll
New addition option to use Nvidia CUDA for speed-up kit loading
Apkloader.dll :
Improve speed : loading edited apk file is about 10% faster
Gameplay.dll :
Updated some values fit with lastest game version
Gameplay slider works properly now
Fixed some bugs
Faceloader.dll :
Fixed bug when using with DLC 3.00
Available plugin :
APKloader : allow to use modified texture in APK crypted file
KitLoader.dll : Manage kits with GDB system, supports PNG kit
FaceLoader.dll : Assign face & hair for player, manage with GDB system, support custom skin texture
Lodmixer.dll : Misc visual tweaks, change screen resolution, enforce picture quality...
SongLoader.dll : Allow to add & playback hca file ingame
VideoLoader.dll : Addition feature for fileloader can load video file (.usm)
Gameplay.dll : Included many options & slider allow to adjust gameplay's values with opinion
Speeder.dll : Increase or decrease gameplay speed, improve performance, fix some system's bugs
How to enable Nvidia CUDA acceleration (for Nvidia graphic card only)
Add these line to "GDBunimap.txt"
[setting]
Nvidia.Cuda = 1
-
abból hol van nodvd-s? -
klinsmann #80215 jenkey forumon ? -
klinsmann #80214 próba 1.07-es !! nálam ezzel hibátlan -
leszedtem újra máshonnan de ugyanaz -
másnál jó az 1.06-os nodvd-vel a lövés? -
nem, átneveztem a fileloader könyvtárat és a lövés maradt ilyen, mintha az 1.06-os exe csinálná -
Ez egy életerős lövés, nem értem mit panaszkodsz
Lehet elfelejtett yenkei programozni a fél év alatt?
-
ilyen gagyi lett a lövés, de miért?
-
1.07-es exe? -
klinsmann #80207 elvileg 1.06-al megy de nekem 1.07 van és eddig minden tuti -
klinsmann #80206 shot:100
chip:99
ball:99
al:3
pass:70
gameplay észrevehetően változott jó irányba,lövések nekem minden ok ?? -
Ez érdekes kiszedtem és úgy is ilyen maradt a lövés lehet, hogy az 1.6-os exe miatt van? -
nekem ettől gyenge ívelt lett a lövés és nincs benne minden kiegészítő -
klinsmann #80203 jenkey fileloader 1.0.2.6 -
PES 2014 SMoKE Patch GOLD v6.1 (Full) by SMoKE Team
Corrected the bug of DUMMY Players
- Corrected the major bug of default faces while changing accessories
- Fixed kits and added a wide range of national kits
- World Cup adjustments made(adboards,lineups,squads etc)
- Added Chants for some teams(fcbarcelona,juventus and real madrid)
- Revised stats and Starting XI for many teams
- Updated cam carpets for every leagues and CUPS(world cup)
- Added UCL 2014 digital adboards (knockout stages)
- Added Configurations of fans by Firas Zinou
NEW Teams...
http://www.pes-patch.com/2014/04/pes-2014-smoke-patch-gold-v6-1-full.html -
-
BalkanBeat1981 #80200 Na megvagyok!
Szuper!
Van minden!
Köszönöm még egyszer!
Boldogság van!
Hála nektek. -
yamato41 #80199 Rosszul írtam, nem a data, hanem a download mappába kell betenni, de ezt az instrukció megmondja. -
BalkanBeat1981 #80198 Nagyon szépen köszönöm! -
-
Itt megtalálod egyben mindkettőt
torrent -
BalkanBeat1981 #80195 Összegezve!
Kell az a 800 megás patch amit már leszedtem és kell a PES 2014 Data Packs amit előtte a data mappába kell betenni? -
yamato41 #80194 A Pesedit patch telepítőjének két változata van. A kisebbikben (kb. 8-900 MB) csak a Pesedit patch van. Gondolom ezt raktad fel. De van egy olyan is, amiben a DLC 2 is benne van. Ezt a Pesedit patch felrakása előtt be kell másolni a játék Data mappájába. De a Pesedit patch telepítési útmutatújában benne van minden.
Itt megtalálod külön is:
http://www.pesedit.com/patch/2014/overview/#installation -
BalkanBeat1981 #80193 Továbbá milyen data packot kellene letöltenem?
Verziószám stb??? -
BalkanBeat1981 #80192 Szia!
Nem raktam fel semmi ilyet csak a PES EDIT-et!
Mit tegyek ha felrakom a Data Pack-ot?
Az is csak egy telepítő? -
yamato41 #80191 Üdv!
Biztosan jól raktad fel a Peseditet? Felraktad hozzá a Data Packet (akár játékon belül, akár kívülről?
Szerintem az utóbbi a gond. -
BalkanBeat1981 #80190 Üdv kedves fórumtársak!
Hát valamikor nagyon nagyon régen, a messzi-messzi galaxisban aktv tagja voltam ennek a fórumnak, talán PESFAN néven...
Sajnos akkori asztali PC-m már nem tudta futtatni az éppen aktuális PES részt, majd a későbbi laptopom integrált videokártyája sem volt erre képes, így a játék jó időre félbeszakadt.
Maradt a havernál eltöltött Fifa és Xbox 360 páros, de mindig kedvesen gondoltam vissza a PES-es időimre.
Elérkezett az idő és újra laptopvásárlásba ruháztam be, de ezúttal rászántam a pénzt és vettem egy gamer laptopot (persze nem Alienware-t)
Windows 8.1 és szükséges programok feltelepítése után az első dolgom a PES 2014 installálása lett, amihez persze azonnal le is töltöttem a PES Edit 4.0 patchet.
Felrakva a játékot izgalmam hamar alábbhagyott.
Itt most ne a grafikára meg ilyenekre gondoljatok, hanem a patch, ami mindig is etalon volt a régi időkben silány és gyatra minősége.
Arról most nem beszélek, hogy anno ebben mennyi labda, arc, stadion volt, itt a töredékét sem láttam.
Ami a legjobban bántott, hogy kedvenc bajnokságom sem volt méltó arra, hogy normálisan megcsináljál.
Ez pedig az angol Premier League.
Se egy normális csapatnév, se egy normális mez.
Mi történt?
Rég nem követem a PES-t így nem tudom miért hiányzik a legnépszerűbb bajnokság.
Továbbá kérdem, van olyan ami ezt pótolja?
Válaszaitokat köszönöm. -
-
-
yamato41 #80187 Még annyit, hogy nem minden hardveren van ez a probléma, valahol nincs az irányításnak ilyen késlekedése. -
yamato41 #80186 Nem arról szól a dolog, hogy a v-sync és a triple buffer késlelteti a megjelenítést? Tehát nem az irányítás késik, hanem a megjelenítés? Valahol 200 ms-os késleltetést olvastam. -
bunddog #80185 Nem hiszem, sys_.str fájlok 18 nyelven, kétlem hogy köze lenne az irányításhoz, megnézem ezt a vsync és buffer kikapcsolást -
yamato41 #80184 Részletesebben itt a 6. pontban:
evo-web
Itt megoldásként a v-sync és a triple buffer driveres kikapcsolását írják.
(Azért az (is) durva baki, ha valóban ilyen egyszerű a probléma. Talán illett volna rendesen megírni a progit?) -
yamato41 #80183 Lehet, hogy nagyon amatőr dolgot írok, de nem értek hozzá. Mint ismeretes, roppantul zavar az irányítás késleltetése. Neten keresgélve azt találtam, hogy az nem a gameplay hibája, nem beépített dolog, hanem a v-sync miatt van. Nem értek hozzá, nem tudom, hogy igaz-e. Megoldásnak a dt17.cpk fájl törlését írják.
Pl.: "honestly i moved to fifa 14 this year after being 10 years with pes , i agree that pes 2014 suck but i found a way around it worked fine for me so i delete file in data folder named dt17.cpk"
Mi van a dt17.cpk-ban? Tényleg javíthat a dolgon? -
balazsb1987 #80182 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne h a PES 6-ot meg lehet venni még vhol?
Találtam hozzá aktuális frissítést, sokan játszanak vele online is. Vagy esetleg online kodot vki? Használtat is vennék. -
bunddog #80181 Köszi, tényleg jobb, de nekem azért kell a 2es support, vagy már csak megszoktam lehet már menne jól 1esen is :) -
bunddog #80180 Elmegy ez olcsóbb gépen is maxon. -
-
Újonnan ha 80ezer egy olyan amin 1080p-ben maxon megy. Nem sok új játék mondhatja el magáról (konkrétan 1 se), szóval szerintem téma lezárva. Ghost-nál pl ez olyan 300k környékén van