7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Sanyicucu
    Így kívülállóként teljesen igaza van mind két félnek.Azért mert a két focis játék versenyében minden évbe ki kell adniuk valamit ezáltal a játék rovására megy.Élvezhetetlen lesz igaz próbálják toldozni foldozni kisebb nagyobb sikerrel.Mindegyik játékba van hiba ezáltal.
    Én sose játszottam a fifá-val de most inkább azt erőltetem mint a pest pedig a 2011 és a 2013 részt meg is vettem eredetibe.Mindig is voltak benne ilyen kapus kezén és az emberek testén átmenő labdák vagy testrészek de ezek voltak,hogy zavartak és voltak hogy nem.A fifánál is vannak furcsaságok de eddig ilyenekkel nem találkoztam.Igaz csak ezzel a résszel kezdtem el igazán játszani.A pes mostani részét nem igazán ismerem mert még az elején elment a kedvem tőle.Most próbálkozom az újra kezdéssel hátha megint megszeretem de az a crack hiány is felháborító.Annyira nehéz feltörni?
    Vannak mind két táborból elfogultak mivel ők is tudják,hogy mik a hibák de ezáltal még is szeretik és erőltetik a játékot.Ha már valaki csinál egy patch-et vagy játékmenet patch-et a saját ízlésük szerint abba is lesznek ellentmondások 100%.
    Van egy közösség ahol nagyon ment és pörgött az élet azért vettem meg eredetibe a játékokat mert jó volt közöttük játszani.Ott megtárgyaltunk minden hibáját a játéknak.Mára ott tartanak a pes-nek köszönhető,hogy 6-7 ember kezd el egy bajnokságot vagy ligát.Ez szomorú.Az előző részekkel még volt,hogy két részre volt bontva a csapat mert voltunk 30-35-en.
    Na most így lehet védeni vagy sem a játékot.Órákig lehetne róla beszélni de egy félkész játékról azt mondani hogy jó a grafika meg a játékmenet stb.. nem lehet.Nagyon sokat lehet köszönni a patch készítőknek de akkor se nekik kellene ezt helyrehozni vagyis próbálkozni vele.

Ez az én véleményem és köszönöm ha ezt az unalmas írásomat elolvastátok.