81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    ezt a fórumot nem fogod telepakolni, meg ilyen hülyeséget akkor tanulj meg angolul és írj a Konaminak ne ide szemetelj

és akár unod akár nem ez a kiegészítős fórum és pont azért nyílott, hogy erről szóljon

amúgy egyik gólom sem zsánergól, sőt általában pont egész akciókat rakok be
    tőled speciel egy gólt sem láttunk eddig
  • Breki33
    nem kell beírni feltöltöttem az ini-t
  • yamato41
    Van egy random "szerencsefaktor", valamilyen script. Ez okozza a hullámzást, sajnos. Évek óta.
  • yamato41
    Csak azokat a dolgokat nézem meg lassítva, amik szabad szemmel is látványosak, láthatóak. Egyszerűen érdekel, mit hibáztam, hogyan tudom legközelebb kikerülni azt a hibát. De legtöbbször bugba akadok.
  • Sanyicucu
    Most én offolom szét a fórumot.
  • Sanyicucu
    Játszottam most 2 meccset top player szinten.Chelsea-Arzenal az első meccsen 3-1 vertem az Arzenalt a másodikon 6-1 kikaptam ugyanazzal a beállításokkal.
    Ez miért van?Arra kellene gyúrnia a Konaminak is,hogy ilyen ne legyen.Ne a gép irányítson hanem olyan legyen a játék amilyen az én tudás szintem.Ha mind a két meccsen kikapok kikapok ha nyerek nyerek és nem tudok kirúgni vagy kihozni egy labdát úgy hogy még a félpályáig se jutok.Még egyszer mondom minden ugyan olyan beállításokkal ment mind a két meccsen.
  • Sanyicucu
    Én 39 éves vagyok de lehet csatlakozok a "12-16" éves korosztályhoz.
    De abba meg Brekinek van igaza,hogy ezeket a bugokat nem kell feltölteni mert ők is látják ezt vagy csak nem "akarják látni" inkább.Kikockázva látványosak de amúgy nem igazán lehet észrevenni vagy nem annyira észrevehető.
  • yamato41
    A részemről köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. Erre mondtam én, hogy a konaminak szívós (férc)munkával sikerült lerombolnia azt a nimbuszt, ami fanatizálta a rajongókat, köztük engem is. Elveszett a játék varázsa leginkább azért, mert a legnyilvánvalóbb, legnevetségesebb hibákat is képtelenek javítani. Én féltem a PESt, mert ez az irány rövid úton csődöt jelent, aztán marad a 12-16 éves korosztályt célközönségnek kitűző fifa árkádja. De ne legyen igazam. A PES 2014 jó alap. De úgy tűnik, hogy nem hajlandóak normálisan fejleszteni, tehát a trend maradt. Ez nagyon elszomorít.
  • Sanyicucu
    Így kívülállóként teljesen igaza van mind két félnek.Azért mert a két focis játék versenyében minden évbe ki kell adniuk valamit ezáltal a játék rovására megy.Élvezhetetlen lesz igaz próbálják toldozni foldozni kisebb nagyobb sikerrel.Mindegyik játékba van hiba ezáltal.
    Én sose játszottam a fifá-val de most inkább azt erőltetem mint a pest pedig a 2011 és a 2013 részt meg is vettem eredetibe.Mindig is voltak benne ilyen kapus kezén és az emberek testén átmenő labdák vagy testrészek de ezek voltak,hogy zavartak és voltak hogy nem.A fifánál is vannak furcsaságok de eddig ilyenekkel nem találkoztam.Igaz csak ezzel a résszel kezdtem el igazán játszani.A pes mostani részét nem igazán ismerem mert még az elején elment a kedvem tőle.Most próbálkozom az újra kezdéssel hátha megint megszeretem de az a crack hiány is felháborító.Annyira nehéz feltörni?
    Vannak mind két táborból elfogultak mivel ők is tudják,hogy mik a hibák de ezáltal még is szeretik és erőltetik a játékot.Ha már valaki csinál egy patch-et vagy játékmenet patch-et a saját ízlésük szerint abba is lesznek ellentmondások 100%.
    Van egy közösség ahol nagyon ment és pörgött az élet azért vettem meg eredetibe a játékokat mert jó volt közöttük játszani.Ott megtárgyaltunk minden hibáját a játéknak.Mára ott tartanak a pes-nek köszönhető,hogy 6-7 ember kezd el egy bajnokságot vagy ligát.Ez szomorú.Az előző részekkel még volt,hogy két részre volt bontva a csapat mert voltunk 30-35-en.
    Na most így lehet védeni vagy sem a játékot.Órákig lehetne róla beszélni de egy félkész játékról azt mondani hogy jó a grafika meg a játékmenet stb.. nem lehet.Nagyon sokat lehet köszönni a patch készítőknek de akkor se nekik kellene ezt helyrehozni vagyis próbálkozni vele.

Ez az én véleményem és köszönöm ha ezt az unalmas írásomat elolvastátok.
  • yamato41
    Sőt, tovább megyek. Ezer fórumot napi ezer képpel, animgiffel és videóval tele kellene pakolni a bugokról, hogy végre a konami felébredjen Csipkerózsika-álmából és végre valahára csinálja már meg rendesen ezt a kib. játékot, ne pedig egy félkész, toldozott-foldozott vackot adjon ki. Nem pedig opálos szemmel "mindenki tudja, hogy nincsen teljesen kész, de így is jó azért" középszert erőltetni. Úgy látom, hogy ki kell kényszeríteni a változást, mert maguktól erre nem hajlandóak.

Én is írhatnám, hogy unom az ugyanolyan távoli, telirüsztös zsánergólokat animgifben. Meg az ezredik fűvariációt. De nem teszem, mert tiszteletben tartom, hogy valakinek ezek fontosak. (Magam részéről inkább szeretem a fineszes gólokat, mint Bergkamp Dabizas és a Newcastle ellen, vagy Wilshere a Norwich ellen, de kinek a pap...) Nekem az a fontos, hogy az ilyen látványos bugok végre ne legyenek benne. Erőmből, energiámból, érdeklődésemből erre telik. Ha valaki ezt képtelen tolerálni, azt sajnálom, de nem érdekel.
  • Roland10
    így van.

az mds-t kell!
  • Sanyicucu
    Akkor az 3.0 dlc-t és a 1.0.6 patchet rakjam fel?

A mini imege-ből az mdf vagy az mds fájlt kell beraknom a daemon tools-ba?

Köszönöm srácok a segítséget.
  • Roland10
    az 1.0.6-ba nem lehet, 1.0.4 + alattiakba igen.

a Fire Patchben ami van loader az az 1.0.6-ra nem vonatkozik, szóval azzal az exe.-vel nem látja a játék.
  • Sanyicucu
    Breki akkor ezeket az új kameráidat betudom importálni a fire patch-be vagy be kell írnom a loaderbe?
  • Roland10
    Mini imageval kell indítani az 1.0.6-ot és tetszeni fog a játék! :)

Amúgy én is így voltam, sokáig nem játszottam, mert amíg nincs rendben akár egy arc, akár egy cipő, addig nincs is kedvem játszani.

Most jó lesz, csak jöjjön mielőbb a 1.0.6-hoz a loader!
  • Breki33
    szerintem Jenkey jobb javításokat csinál mint a hivatalos javítások
    ugye van fóruma ott várja a visszajelzéseket mit szeretnénk mi a gond, Konami ezekkel nem annyira foglalkozik

ha régebbi exe-t raksz be az részben tényleg olyan mintha nem raknád fel a hivatalos patchet

de a letöltött patchet igen és csak ideiglenesen javasoltam
  • Sanyicucu
    Fire patcet használtam mindig is de amikor kijött a pes 2014 és még az elején voltak benne furcsaságok és hiányosságok elment a kedvem tőle.Jöttek a konamitól a javítások sorra de nem volt hozzájuk crack sokáig így nem foglalkoztatott a gondolat,hogy kipróbáljam újra.Írtátok ezt a mini image-t hogy mit hogyan de ehhez nem értek igazán.Most hogy van 1.04 crack így kipróbálnám újra.
    Breki írta ezt a régebbi crack cserét a fire patchez de akkor meg olyan mint ha fel se telepítettem volna ezt az új patchet.Vagy igen?Kreál a patch 2 indító exe-t./1.0.1-1.0.6./Ezek szerint akkor az 1.0.1 kell indítani vagy mini imageval lehet az 1.0.6 is?Annyira nem értem ezeket most össze vissza kuszállodtam pedig nem hiszem,hogy bonyolult lenne.
  • Roland10
    nem is rossz, de van jobb :D
  • Breki33
    nem kell megijedned én tényeket mondtam van erre script

te nem válaszolsz
    senkit se érdekel amiket beraksz 80*, de leszarod hiába szóltak már többen is

és már elmondtam nem azt mondjuk, hogy nincs benne hiba csak rohadt uncsi, hogy neked ez itt az egyetlen örömöd hogy erre élvezel újra meg újra

• yamato41
    Ha bármelyik képről bárkinek az a véleménye, hogy nem bug, az egyéni szocprobléma. Persze ilyen nincsen, mert nem is lehet, akkora bugok. Legfeljebb valaki azt mondja, hogy nem érdekli. De ez meg igényesség kérdése. Egyéb vélemény a topik szempontjából irreleváns. Ha valaki nem akarja megnézni a hozzászólásaimat, szíve joga. Senkit nem kényszerítettem arra, hogy megnézze ezeket.
    (A kardcsörtetéstől nem ijedek meg. Azt az érvek hiányának tudom be. Ismert módszer.)
  • Breki33
    a pestn se tűnik egyébként rossznak
  • Breki33
    és miért nem érdekel?
    mert le se szarod mások véleményét?

a könyörgés annak szólt, hogy ne légy fafej

el tudlak vagyis tudnálak hallgattatni elárulom csak így legalább mások is látják mit művelsz

csak hangosan jelzem meg a topik nevét én változtattam meg kérésre, korábban szerepelt benne a kiegészítők szócska is és bármikor szerepelhet benne újra
  • Roland10
    Ha jó és összetett patchet akarsz akkor a Fire Patchet rakd fel, annyi baj van vele csak, hogy nincs még loader az 1.06-hoz és te nem tudsz bele rakni grafikai cuccot magadnak.
  • Breki33
    ez a Pestn ezt próbálja a kolléga

de azt írta nem file loaderes
  • yamato41
    Engem meg az nem érdekel, hogy senkit sem érdekel. Nem tudsz elhallgattatni (még könyörgéssel sem). A történelem, vagy éppen a számítástechnika története tele van olyan sztorikkal, hogy egy kinevetett, lesajnált, vagy meg nem értett ember nevetett a végén.
    (Csak halkan jegyzem meg, hogy a topik címe jelenleg: "PRO EVOLUTION SOCCER sorozat", tehát ennél általánosabb nem is lehetne, tehát a kiegészítők, szerkesztés ugyanúgy benne van, mint a gameplay, bugok, grafika, hozsannázás stb.)
  • Sanyicucu
    találtam egy ilyet is.szépnek és jónak tűnik de ki tudja. :)

http://pestn-patch.blogspot.hu/2013/12/pestn-2014-patch-12-released_7048.html
  • Breki33
    szerintem a Fire patch tökéletes lehet csak várni kell a no DVD-re, addig be lehet rakni egy régebbi exe-t
  • Sanyicucu
    ez a patch tartalmazza szerinted az angol 2. osztályt?

mini imageval is működnek a dolgok rendesen?Letöltöttem a Fire patch 2.2 de ha nem tökéletes akkor keresek mást.

a te kameráidat is kiszeretném próbálni.
  • Breki33
    én kipróbálnám ezt ha lenne türelmem leszedni

http://blackoewhite.blogspot.hu/2013/12/pes-italy-v04.html
  • Breki33
    pedig ez az én kiegészítős fórumom amit a sorozat kiegészítőinek nyitottam

ha nem érdekel akkor talán nyiss általános Pes 2014-es fórumot vagy pes bugok fórumot aztán ott élvezkedhetsz

egyébként nem hoztam semmit nyilvánosságra ez újfent öngól
    engem meg érdekel mivel itt én vagyok a házigazda és már többen szóltak, hogy sok vagy

véleményedet leírhattad, de könyörgöm elég volt 79* 80adszorra senkit se érdekel
  • Sanyicucu
    Segítségre lenne szükségem!

Feltelepítettem az alapjátékot a 2.0 dlc-t és a 1.04 patchet és a hozzá tartozó crack-et is.Erre melyik patchet ajánljátok?
  • yamato41
    Mint írtam a véleményed nem érdekel. Csak úgy általában: ha valamilyen ökörséget sokan mondanak, attól az még nem lesz igaz. Csordaszellem rulez
    Ha én valamit neked privben írok, te meg nyilvánosságra hozod, az nem éppen etikus dolog. Hogy egyéb jelzőt ne írjak rá... (Talán már ezt is leírtam, van olyan játék, ami szinte hibamentes, legalábbis nagyobb probléma nincsen vele: War in the Pacific: Admiral's Edition, de írhatnám a HPS, John Tiller cuccokat is.) De a fórumban bármiféle IRL szmeélyre vonatkozó utalás is etikátlan. No de mindegy, ismerjük az "esgédemokráciát".
    Nem érdekel, hogy ki mit un. Tudtommal ez egy nyilvános fórum, ahol nekem is jogom van leírni a véleményemet még akkor is, ha ez nem mindenkinek tetszik.
    Sokadszor ismétlem: nem tudsz elhallgattatni semmilyen módszerrel. Akkor is bemutatom a bugokat, amikbe akadok.
    (Én nem tudnék a fifás fórumban bugokat mutatni, mert egy rövid próba után uninstall, annyira gyenge.)
  • Breki33
    Na más is változtatja a kamerákat, egész jónak tűnik

Ha jól értem a kirúgás, szabadrúgás szöglet kameráit is lehet variálni

I thought it would be a nice idea to share here our favorite settings of the cameras ...
    I start with the dead ball:)

• Breki33
    személyeskedés:

"fanatikus vakok"
    "szemellenzős"

Nem azt mondtam, hogy nem reagáltam azt mondtam, hogy te kezdted megint miután egyszer kitiltottak emiatt.

772 mindenki ugye........
    817 általános megállapítás
    824 válasz a személyeskedésedre

nincs olyan játék ami neked jó lenne és ne találnál benne hibát

de tudok tenni ellene, eddig is csak azért hagytam, hogy mások lássák miket takarítok utánad

Azt hogy ilyen vagy az életben te magad írtad nekem, ne lőj már ekkora öngólokat.

Én is tudnék pl a fifáról kritikákat írni mégse megyek be a fórumába teleszemetelni állandóan a szarjaimmal, hogy mi nem tetszik benne.

Tényleg nem tűnik fel, hogy rajtad kívül senki se csinálja ezt?
    Az se, hogy mindenki unja már hogy ugyanazt hajtogatod állandóan?
    Tényleg ennyire nem látod vagy nem akarod látni?

Még egyszer elmondom hátha most megérted, senki se tartja hibátlan játéknak a pes-t, ellenkezőleg leírtam korábban, hogy az új motor miatt mire nem volt idő és miket csaptak össze bevallottan. De más megpróbálja élvezni a játékot esetleg javítani ami nem tetszik és nem nyolcvanszor elmondani ugyanazt ami senkit se érdekel mert más is látja.

• yamato41
    Egy kapott gól:
    1. A beadást a kapusom kesztyűjén átfolyva, valahol a sípcsontja fölött 30 cm-re lévő levegővel levette:

2. A labda akadálytalanul lepattant:

Majd belőtte.
    Ez nem bug, ez a hiperrealisztikus fociszimulátor.
  • yamato41
    "ilyen vagy az életben is"
    Ilyeneket hagyd már el! Nem bírsz nem személyeskedni? Miért jó ez neked?
    A nem reagálásodra: #79772, 79817, 79824. Ezekben tényleg nem reagáltál...

Egyszerűen ne olvasd el, amiket írok. Ennyire egyszerű. Én nagyon ritkán olvasom el azt, amit te írsz. Egyrészt mert nem érdekel a szerkesztés (kész játékot szeretnék, nem olyat, amit nekem kell buzerálnom, hogy használható legyen), másrészt meg a véleményed sem. Miért érdekel téged, hogy milyen gólokat lövök, vagy bármi más, amit csinálok?
    A véleményemet akkor is le fogom írni, ha neked nem tetszik. Ezerszer is. Nem tudsz tenni ellene. Minden más flém. Eddig az volt a baj, hogy csak leírom, most meg az, hogy illusztrálom is a hibákat? Nem érdekel a véleményed, akkor is bemutatom a bugokat.
  • Breki33
    itt te kezded a flame-t
    te reagáltál, nem én ez nem tűnt fel? :P

és senkise nézi rózsaszín szemüvegen keresztül, de úgyse mint te, hogy csakis a hibákra élvezel, én elhiszem, hogy ilyen vagy az életben is, de ez itt már kicsit uncsi

a nagyos sok mind te vagy, te nyomod tele a fórumot, de semmi mást nem csinálsz itt, mutass már egy gólt amit lősz vagy vmit
  • yamato41
    Látom nem bírod megemészteni, hogy nem mindenki rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a PESt. Megint kezded a flémet? Mi értelme van ennek megint?
    A PES még a patchek ellenére is rendkívül félkész, bugoktól hemzsegő játék. Én ezekből mutatok néhányat, ami csodák csodájára másnak is feltűnt. Ennek ellenére élvezhető és határozottan jobb, mint a 2013. Ennyi. Ha nem tetszik, ami írok, akkor vagy ne reagáljál rá, vagy cáfold meg. Az ilyen "crop-ot nem ismered, gólt még nem nagyon lőttél" személyeskedést, meg a csípkelődést hagyjad, kérlek, nincsen semmi értelme. Bármit csinálsz, akkor sem tudsz kitenni innen. Ha a mai világban 300k-s kép nagy, akkor szerintem beszéljünk a PES3-ról, vagy a 486-osokról...
  • Roland10
    a Wide az az új loaderrel is jó volt, ezt most nem tudom kipróbálni, mert nézegetem az új PESTN patchet, ez meg nem is loaderes. :/
  • Breki33
    ja igen kameráknál nálam úgy működik, hogy alapból ilyen, de ha akarom változtatni játékon belül akkor a custom már teljesen más lesz