7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabe paul logan
    EZ A JÁTÉK BORZADÁLY!

- 3 hónapot várni egy javításra
    - a javítás nem igen javít sokat
    - reakció idő jobb, védelem jobb ok
    - még mindig simán bárkivel, 10-ből 10x be lehet lobbolni a labdát a kapus felett
    - ELBASZTÁK a kiugratást, olyan random hogy ihaj, ereje, iránya, választott játékosa....?????miért???
    - superstar nehézségi szint még mindig nem működik rendesen, sokkal könnyebb mint a többi.....???
    - a LÖVÉS...az a kurva LÖVÉS...nem lehet lőni a játékban???!!!! miééért??? így tudták csak fejleszteni a kapusokat, hogy még gyengébb a lövés ereje? 16-on kívűlről, de 20-30 ról soha nem lehet lőni gólt....
    - hab a tortán, hogy legkorábban decemberig ne is számítsunk javításra...

Nagyon szerettem a PES-t, de valami nagyon rossz irányba fordult a Konaminál itt...eltűnt a PES érzés, a változatosság, az izgalom, egy lélektelen, bughalmazzal, ami csilivili meg nem fogok játszani, nem hogy pénzt adjak ki. 1999 óta játszom PES-sel, amióta van fizum, minden részt megvettem a 2008-at kivéve, 2012-ig. De ennyi elég volt és sose voltam a FIFA híve épp a változatlansága és egyhangúsága miatt.
    Eddigi statisztikám viszont idén:

PES-sel játszott meccsek: max 20-30
    Fifával játszott meccsek: több mint 200

Valahogy az utóbbi játék a régi PES6 és korábbi PES játékok élményeit, élvezetességét idézi, azok se voltak full szimulátorok, de megvolt az egyensúly a szimuláció és a játék között. Viszlát PES, jól elkurvultál és szarsz a fogyasztókra!