81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33

• Breki33
    itt azért várunk a no dvd-re hogy legyen működő fileloader
  • [HUN]FaTaL
    Azt nem szokás változtatni, mivel az eredeti lemezt emulálja.
  • tobias88
    És az működik a legújabb patchel? Mert azt is változtatni kell általában
  • [HUN]FaTaL
    Mini Image régóta van, a legelső releaseből (reloaded előtti).
  • tobias88
    Breki, van már az új patchez crack vagy mini-image?
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    jó kamerával ilyen kis finom körömpasszokat is lehet adni kiugró ember felé manuálisan, cáfolva a #79700-et

• Breki33
  • Breki33
    ja pont az nézem, nem értem miért, a gépen a gif jó
  • daver88
    kicsit húzza a "csíkot"...amúgy szép
  • Breki33
  • tobias88
    Tavaly volt ilyen a Pesnél is, igaz ott a 16os szélénél lehetett ilyent a hosszúba és nem is védte rendesen a kapus, sokszor volt gól. Idén nálam az ellenfél próbálkozik ilyen belsőzésekkel a hosszúba, de sokkal jobb a kapus és mindig állva fogja meg már a labdát, olyan mintha elfelejtették volna hogy jobb kapust csináltak és a gépet támadásnál nem állították volna át
  • Breki33
    ja igen kiugratásra akartam még írni

jól beállított távoli kamerával ilyen labdákat lehet adni, egyáltalán nem random, éppen ellenkezőleg nagyon finoman kell szabályozni.

http://s14.directupload.net/images/131109/2mx8cls3.gif

de akinek ez túl nehéz visszarakja basic-re és visszakapja a régebbi könnyebb kiugratást
  • Breki33
    Nekem például ilyenek is kellenek

rárúgom aztán látom a játékosom elkezd fetrengeni az ágyékát fogva, nézem a visszajátszást mi történt miért kaptam szabadot erre ezt látom :P

• Breki33
    Ez a PC topik !

konzolra biztos nem venném meg a pest

nem lehet kamerát állítani - egyik legfontosabb, grafikát cserélni
    jenkey patchét felrakni amiben ugye külön lehet állítani a lövéserősséget stb

A játékban egyébként lehet távolról lőni ahogy az ide is berakott gif-ek mutatják, csak meg kell tanulni, pont realisztikusabb így.

persze ha neked ilyen kell egy meccsen három :-)

• [HUN]FaTaL
    Mini Imageről hallottál már? :D

#7901: Lehet lőni, mielőtt végigír a csík, nyomd meg mégegyszer a lövést és akkor pontosabb.
  • Pethy23
    MiniIMG-el simán játszhatsz, és valóban ugyanolyan borzadály maradt a patch után mint előtte...
  • gabe paul logan
    PS3
  • tobias88
    Megvetted a pest? Mert működő crack még nincs a patch-hez
  • yamato41
    Nekem a 2011 és a 2012 volt nagyon ilyen. A 2013 határozottan jobb, de még mindig félkész bughalmaz, ebben egyetértek, ráadásul messze nincs alapjaitól újraírva a gameplay, a korábbi bugok egy része továbbra is él (pl. messze elpattanó labdaátvétel, amiért senki nem indul el; ha x játékosnak ment a passz, akkor y akkor sem indul érte, ha x nem érné el és elveszne a labda; rossz emberváltások védekezésben; sok script, csalások stb.) Sajnos.
    Az évközbeni patchelés sosem volt a konami erőssége totál érthetetlen módon. Pedif nem egy félkészen kiadott játékot raktak már helyre normális patcheléssel. Nekem olyan érzésem van, mintha nem lenne elég fejlesztő(developers, developers, developers, hogy klasszikust idézzek), vagy tesztelő a konaminál annyira nyilvánvaló bugokat hagynak benne éveken keresztül.
    Mindemellett számomra a 2013 élvezhető játék.
  • gabe paul logan
    EZ A JÁTÉK BORZADÁLY!

- 3 hónapot várni egy javításra
    - a javítás nem igen javít sokat
    - reakció idő jobb, védelem jobb ok
    - még mindig simán bárkivel, 10-ből 10x be lehet lobbolni a labdát a kapus felett
    - ELBASZTÁK a kiugratást, olyan random hogy ihaj, ereje, iránya, választott játékosa....?????miért???
    - superstar nehézségi szint még mindig nem működik rendesen, sokkal könnyebb mint a többi.....???
    - a LÖVÉS...az a kurva LÖVÉS...nem lehet lőni a játékban???!!!! miééért??? így tudták csak fejleszteni a kapusokat, hogy még gyengébb a lövés ereje? 16-on kívűlről, de 20-30 ról soha nem lehet lőni gólt....
    - hab a tortán, hogy legkorábban decemberig ne is számítsunk javításra...

Nagyon szerettem a PES-t, de valami nagyon rossz irányba fordult a Konaminál itt...eltűnt a PES érzés, a változatosság, az izgalom, egy lélektelen, bughalmazzal, ami csilivili meg nem fogok játszani, nem hogy pénzt adjak ki. 1999 óta játszom PES-sel, amióta van fizum, minden részt megvettem a 2008-at kivéve, 2012-ig. De ennyi elég volt és sose voltam a FIFA híve épp a változatlansága és egyhangúsága miatt.
    Eddigi statisztikám viszont idén:

PES-sel játszott meccsek: max 20-30
    Fifával játszott meccsek: több mint 200

Valahogy az utóbbi játék a régi PES6 és korábbi PES játékok élményeit, élvezetességét idézi, azok se voltak full szimulátorok, de megvolt az egyensúly a szimuláció és a játék között. Viszlát PES, jól elkurvultál és szarsz a fogyasztókra!
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Sanyicucu
    ezek szerint még nincs normális crack?
  • Breki33
    i know its off-topic but stop sharing fake crack, it was changed only 1byte for fake to game and installing new dlc 2.0 but [COLOR=red]there is no new gameplay codes and some extras in fake crack!![/COLOR]

STOP THAT OFF-TOPIC PLS :OT:

if you change it to '5' you have updated to 1.05 but its bullshit LOL :D

some added new features into edit mode (import/export team data) you can see them + new gameplay with original game exe, not with fake crack!!

• Breki33
    És tényleg az

legyetek már kicsit figyelmesebbek :-)

tehát, hogy a kiugratás ás kapus kihívás placebo, ennyit számít, ha valaki elhiszi
  • Breki33
    Ezt a cracket fakenak mondják

• tobias88
    Viszont a kapus továbbra is látnok, ha mellé megy a lövés akkor az esetek 90%ban nem vetődik továbbra sem sajnos, nagyon zavaró. Vallecanoval most 5-1re vertem a Madridot szupersztáron szóval valamit az AI-val is csináltak (nem előnyére)
  • tobias88
    Nálam tökéletesen működik a kapus kihívás és a kiugratás meg pont olyan amilyen volt, azon nem változtattak.

Viszont így 2 meccs alapján a kapus ezerszer jobb lett. Most már inkább a rövidre helyezkedik és a rövidre is ugyan olyan a reakció ideje mint a hosszúra, ezt tényleg megoldották végre
  • tobias88
    Nah, most 44%nál állt le. Szégyen hogy ezek programozóknak merik magukat nevezni...
  • tobias88
    data packot valahonnan le lehet szedni? Mert a 2. része leállt 39%nál...
  • daver88
    Na kipróbáltam a játékmenetet is ezzel, de remélem ez nem így marad majd, mert borzalom...
    1. kapust nem tudom a kapuból kihívni (Vagy átrakták volna más gombra??)
    2. Lapos és a magas kiugratás teljes homály

Egy meccs alatt csak ez zavart, úgyhogy még várok a játékkal, biztos kiadnak valamit erre még...
  • daver88
    Jaja, ezzel megy, kösz..bár a data packot még nem ismeri fel, hova kell másolni azokat a fájlokat pontosan?
  • Sanyicucu
    mi a helyzet? megy már?
  • Breki33
    Mivel nem megy most az EVO-WEB kivételesen ide rakom ki először

Juventus Day fine pack ami a következőket tartalmazza

New BUMP

wide_n1.DDS

summer day (more variations):

wide_s_c1.DDS
    wide_s_c1_another.dds
    wide_s_c1_another1.DDS
    wide_s_c1_another2.DDS
    wide_s_c1_dirty.dds
    wide_s_c1_dirty2.dds
    wide_s_c1_flat.DDS
    wide_s_c1_great.dds
    wide_s_c1new.dds
    wide_s_c1verygreen.dds

wide_s_c2.DDS

winter day:
    wide_w_c1.DDS

wide_w_c2.dds

http://adf.ly/ZZjVI

tehát mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt és azt használhatja 9-10 verzió közül

én amit most használok ezek

• Sanyicucu
    Download NO-DVD 1.04 http://www16.zippyshare.com/v/2357834/file.html

ezt töltötted le?

tökéletesen megy semmi gond vele.