7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• yamato41
    Az a baj, hogy fix bugok vannak. Ha a gép eldönti, hogy gól lesz, akkor nem tudsz semmit sem csinálni. Most éépen úgy lőttem gólt, hogy lassan szállt a 20 m-ről rálőtt labda, a kapus vetődött, majd a mellkasán át ment be a labda. Minden második meccsen van ilyen gól, sajnos. Vagy az a verzió, hogy nem mozdul meg a kapus a labdára.
    Csatárom 3 m-re az üres kaputól, szépen elé pattan a labda, erre a hülye a tőle 5 m-re álló védőnek akar beállni, ahelyett, hogy belerúgna a labdába egy nagyot.
    Valahogyan a szituációelemző rendszer gellert kapott, csak a töredékét ismeri fel a valós szituknak. Szerintem ettől van az is, hogy nem reagálnak a labdára. Nem tudom, hogy eleve rossz a rendszer, vagy csak finomhangolni kellene, vagy egyszerűen még nem eléggé feltöltött adatokkal, de ez így sajnos siralmas.
    Sajnos az irányítás késleltetése a védekezésbeli játékosváltást is érinti. Ezt is nagyon gyorsan kellene javítani, mert rettentően rontja a játékélményt. Ez az irányításkésleltetés kapcsolatban van a random "csapatformával" is, mert néhány meccsen nem akkora gond, valamikor meg egyszerűen kényszerzubbony érzését keltve öli meg a játékot.
    Valahogyan az sem stimmel, hogy verem 5:2-re a Barcát, majd kapok egy sima hármast a Sotontól.
    Itt is kipróbáltam, hogy kb. tízszer lejátszottam egy meccset. Volt olyan, hogy kilencszer kikaptam egy nálam sokkal gyengébb ellen otthon. Tehát valahol csalás van, ez nem kétséges, mert blokkolja az irányításomat. Különben nem tudnám verni pl. a Barcát ötből ötször.