81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    nálam nem indul :(
  • Sanyicucu
    játszottam pár meccset és működik tökéletesen.

no dvd 1.04 crack
  • daver88
    hátha a rutracker mehet, akkor gondolom ez is :D
  • Sanyicucu
    kirakhatom ide a linket?
  • daver88
    hivatalos (vagy inkább hihető) oldalakon még nincs...
    vagy hol láttad??
  • Sanyicucu
    van már crack!
  • Breki33
    én úgy értelmezem, hogy marad az updatelt erdeti exe és a mini imageval betölti mint eredetit

• daver88
    Lehet, hogy csak én nem értem, de ha visszamásolod az eredeti exe-t, akkor hogy lesz abból 1.4-es?? mert ugyebár a azt kicseréli a konamis patch telepítő az újra. és ha azt indítod el a minidvd-imageval akkor nem csinál semmit....

de lehet csak én bénázok.
  • Breki33
    nem, file loader kell most nekem, mindjárt kiadom a Juve fine day gyep-et majd ha Jenkey frissíti akkor
  • tobias88
    próbáltad is? (nincs kedvem most meg időm se próbálgatni)
  • Breki33
    "use original game exe and minidvd-image/daemon tool , I use that it works as well with dlc2.0 + new gameplay"
  • Sanyicucu
    az új konamis cuccokkal milyen lett a játék?változott valami a játékmeneten?Nem tudom még kipróbálni mert cracket még nem találtam.
  • daver88
    még nincs
  • Sanyicucu
    az új konami patch és a dlc-hez crack van már?
  • [HUN]FaTaL
    Pro Evolution Soccer
    Our new PES 2014 Patch and Data Pack are now available for all platforms! Including 800 new faces, 11v11 mode, Online Competitions, new Boots, myPES and more!
    Please remember to install the Patch before installing the Data Pack.
  • bunddog
    Jaja, szerintem is inkább csak hamarabb fárad.
  • yamato41
    15 perces félidővel játszok pron.
    Az ellenfél interception akkor sokkal több, amikor ilyen "szerencsés" a gép, kb. 5-6 meccsenként, de lehet, hogy ritkábban. Egyébként általában egyenlő körüli.
    A nyilak állásának leginkább kézzelfogható jele, hogy mennyire hamar fárad el. Ugyanaz az ember totál lefelé akár a 35. percben is lehet piros fáradt, totál felfelé csak a 85 körül, vagy még akkor sem. A játékát tapasztalatom szerint nem nagyon befolyásolja, simán rúgtam mesterhármast totál lefele nyilassal is.
  • bunddog
    Az az aktuális forma, a motiváltság az a kis "emberke" színe. Majd én is kipróbálom ugyanazt a meccset 5* vagy 10* de amúgy hány perces meccseket tolsz? Néztem amúgy az interception-öket, nagy átlagban több nálam mint a gépnél, szóval ott már megdőlt azért a dolog.
  • yamato41
    Meg az is, hogy 7:2-es összesítéssel a Barca ellen bejutok a BL döntőbe, a következő meccs előtt a csapat 80%-ának lefele nyilas a morálja. Tényleg nem értem, hogy ezt a pitiáner bonyolultságú dolgot miért nem javítják éveken át.
  • yamato41
    Az a baj, hogy fix bugok vannak. Ha a gép eldönti, hogy gól lesz, akkor nem tudsz semmit sem csinálni. Most éépen úgy lőttem gólt, hogy lassan szállt a 20 m-ről rálőtt labda, a kapus vetődött, majd a mellkasán át ment be a labda. Minden második meccsen van ilyen gól, sajnos. Vagy az a verzió, hogy nem mozdul meg a kapus a labdára.
    Csatárom 3 m-re az üres kaputól, szépen elé pattan a labda, erre a hülye a tőle 5 m-re álló védőnek akar beállni, ahelyett, hogy belerúgna a labdába egy nagyot.
    Valahogyan a szituációelemző rendszer gellert kapott, csak a töredékét ismeri fel a valós szituknak. Szerintem ettől van az is, hogy nem reagálnak a labdára. Nem tudom, hogy eleve rossz a rendszer, vagy csak finomhangolni kellene, vagy egyszerűen még nem eléggé feltöltött adatokkal, de ez így sajnos siralmas.
    Sajnos az irányítás késleltetése a védekezésbeli játékosváltást is érinti. Ezt is nagyon gyorsan kellene javítani, mert rettentően rontja a játékélményt. Ez az irányításkésleltetés kapcsolatban van a random "csapatformával" is, mert néhány meccsen nem akkora gond, valamikor meg egyszerűen kényszerzubbony érzését keltve öli meg a játékot.
    Valahogyan az sem stimmel, hogy verem 5:2-re a Barcát, majd kapok egy sima hármast a Sotontól.
    Itt is kipróbáltam, hogy kb. tízszer lejátszottam egy meccset. Volt olyan, hogy kilencszer kikaptam egy nálam sokkal gyengébb ellen otthon. Tehát valahol csalás van, ez nem kétséges, mert blokkolja az irányításomat. Különben nem tudnám verni pl. a Barcát ötből ötször.
  • bunddog
    Hát érdekesek ezek a "bug összefoglalók" mint a tied is. Az eddigi legjobb pes rész, ezzel az új motorral, gondolok itt a mozgásra, passzra, szerelésre. Nem mondom hogy nem tapasztaltam semmit azokból amit leírtál de mintha nálam meccsről meccsre kevesebb bug jönne elő. Ha ráérzel a védőkkel a mozgásra, könnyen szerelheted a csatárokat sőt egyre kevesebb olyan lesz hogy nem éred utol a csatárt...Nekem olyan 50+ meccs kellett hozzá hogy mostmár úgymond "jó legyek" top playeren a gép ellen.
  • yamato41
    Egyre többet játszva nagy sajnálattal azt tapasztalom, hogy túlságosan sok rosszat emeltek át az előző rész gameplay hibáiból. A tankeffektus ugyanúgy megvan. Az ellenfél csatára megindul, aztán nem lehet megállítani. Sehogyan sem. A közismerten villámgyors Crouch lefutja Walcottot. Az én embereim nem futnak olyan gyorsan, mint az ellenfél. Emberváltáskor megszakad a folyamatos mozgás. Van egy kvázi random mázlifaktor, ami ellen a beleszakad, akkor sem lehet tenni semmit, mert egyszerűen nem engedi lereagálni a helyzetet. Középpályán viszem a labdát, körülöttem senki, nyomom a passzt. Hármat lép a játékosom, nem rúgja el a labdát, ezalatt odaér az ellenfél pontosan abba a passzsávba, amerre passzolok, természetesen intercept. Egyik legjellemzőbb paramétere ennek az ócska csalásnak az interception száma. Gyakran háromszor annyi az ellenfélnek, mint nekem. A scriptek száma sem igazán csökken. A játékosok passzivitása is elég nagy.
  • yamato41
    Igen, ezt olvastam én is, de nincs benne, hogyasszonygya: "Terrible response bug fixed", vagy legalább: "Refined control", "Quicker response", "Refined reaction" etc.
  • daver88
    Azt hiszem Breki írta itt korábban még, hogyha távoli lövés közben az erő megváltoztatása után nyomsz még egyszer gyorsan egy lövés gombot, akkor jobban lövi el a labdát. ez tényleg így van, pár napja kezdtem el így lőni, és a legtöbb lövés így kapura megy, vagy annak közvetlen közelébe...egy kis válogatás:

• daver88
    Lesz bizony gameplay patch, meglátjuk...:

Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar
    Goalkeepers: Better reactions to initial save
    L1 Lob Shot Fix
    Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible
    Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact
    Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed
    BAL player stats decline fixed
    x2 speed implemented when substituted in BAL
    Gameplan cursor speed made faster
    User online block list increased
    3 player on same team controller bug fixed
  • yamato41
    Mai hír szerint lesz gameplay patch is, de a response javítását nem olvastam a listában. A kapusok reagálását írták, de az sajnos édeskevés.
    Most pl. a lánctalpas Huth támadásban simán lefutotta Monrealt. Nevetséges. Előtte meg A Tevez-Gionvinco csatásduóval felálló Juve ívelgette előre a lbdát a Mertesacker-Koscielny védőpáros ellen. Mondanom sem kell tízből nyolcat fejeltek el a törpék. De az még jobb, amikor szépen leveszi, megfordul, csinál egy cselt és megindul. Mindezt tetű lassan. Közben a bekk áll, áll, áll, áll és néz, néz, néz... Illúzióromboló. Sajnos.
    Nekem most jött meg az új gamepadom, egy hétig nem játszottam. Örömmel vettem elő, de sajna örömöm a harmadik meccsig tartott.
  • Sanyicucu
    Én éppen ezért a bosszantó dolgok miatt váltottam a fifára addig amíg ezeket nem javítják ki.Ma újra felraktam a pest azért mert vártam az új javítást de hiába.Le is töröltem megint.
  • yamato41
    Egyre inkább nem értem a KONAMIt. Csinálnak egy jó játékot, aztán elrontják azzal, hogy a játékosok nem reagálják le a játékhelyzeteket, a bíró szinte teljesen random fúj, a vezérlés pedig irgalmatlanul késik. Mintha autóvezetés közben csukott szemmel kellene menni. Nem értem, miért csinálják. Így ez sajnos még alfa sem. De miért nem javítják?
    Most pl. egy lagymatag beadást a kapus vagy 20 m-en keresztül nézett, majd 2 cm-re a vállától elment, ő meg nem mozdult.
    A DLC-ben lesz gameplay javítás? Bugfixet olvastam, de az nekem inkább grafikainak tűnt.
  • tobias88
    animation shop
  • bunddog
    mivel csináljátok ezeket a gif-eket? :)
  • Sanyicucu
    de szoktam frissíteni mindent de erre nem gondoltam volna.amúgy aaz ati vga beállításomra is lenne ötleted?alap beállításon vagyok.ati radeon hd 6670 1Gb vga ram és ddr5.
  • tobias88
    link
  • tobias88
    Gondolom nem szoktatok frissíteni, [http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35]itt a link[/URL]
  • klinsmann
    Sanyicucu nekem is ez a gondom már vagy 3 hete !
  • Sanyicucu
    újra raktam a játékot és nincs hangja.ez mitől lehet és van rá megoldás?

amúgy mindennek van hangja csak a pes-nek nincs.csak a a sima játék van fent semmi más.
  • Roland10
    Ma jön a DLC.
  • Breki33
    Juventus arena fine day and "rainy" night (not ready)

• daver88
    Két szép gól egy meccsen:

• Breki33
    kamera állításnál figyelni kell, hogy az angle a height a height pedig ilyen abszolút kamera magasság

pl ugyanaz növelve

• klinsmann
    sides: freely select sides in cup and league competition