7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    "Dávid idén különösen boldog volt! A szebb napokat is látott PES sorozat ezúttal főnixmadárként röppent fel önnön poraiból ötletes és szórakoztató újításainak köszönhetően. Mi sem kellett Dávidnak, már szaladt is ki a játszótérre szanaszéjjel agyonrúgni Ödönke élete művét, az emeletes homokvárat erkéllyel és beépített komornyikkal. Ugye én megmondtam, hogy megmondtam? Hát nem így lett?
    De a PES-ben a Céronáldó haja nem úgy van licencelve, még a tavalyi modell szerepel! Meg spanyol stadionok sincsenek és az angol nyolcad osztály sem szerepel, pedig az a kedvencem a Céronáldó után! Nem vagyok hajlandó olyat játszani, ahol nem tudok a Salford City-vel Balotelli öccsével az El Madrigalban kartondobozokon beadást gyakorolni! Kell a fa... – dörren a riposzt. Legalábbis Ödönke képzeletében, mivel Dávid a maga 160 centijével és 50 kilójával – melyből vagy hármat kitesznek harmincéves korára elmúlni nem akaró pattanásai – nagyon ijesztő ember benyomását kelti. Tajtékzik. Nem marad más opció – Ödönke kétségbeesetten uzsgyi szalad haza, ahol a FIFA 14-et elindítva…"