81526
-
Nah, beregisztráltam, van kemény 3 szoba meg 11 ember összesen, de egyik szobába se tudott becsatlakozni -
Nekem be akar jelentkezni, azon hogy kell túllépni?
-
igen, igazából csak próbaképpen küldtem el azt hittem kiválasztanak pár szerencsés embert aztán kész, erre tegnap jött az email és simán működött
ma kipróbálom a kódot a teljes játékkal is nagy szám lenne ha menne
szerintem nincs ilyen határidő úgy nem sok értelme lenne a tesztnek -
Hétfőn délután írtad be a bétát, gondolom akkor regeltél is. Tegnap este kaptad meg az emailt 1 nappal később, több mint 1 napra kaptad meg. Azért kérdeztem hogy meddig tart még, mert tegnap este regisztráltam én is. -
hmmmmm???
nem teljesen értem -
1 nappal később -
na szval én vagy a pesedit patchet vagy a smoke patchet próbálnám ki, de azért fura hogy ezeket ajánlom aztán egyiket se használom, de félek, hogy a kész patchek összebarmolnák a dolgaimat így még a korábban írt két patchet használom -
fogalmam sincs
azt hol látod, hogy egy napra kaptam, remélem nem így van mert pont kezdtem már belejönni
pont azon gondolkoztam, hogy mi van akkor ha a teljes játékba is belépek ezzel a kóddal
igazából ez akkor tetszene ha ismerőssel lennénk együtt kettesben és játszanánk mások ellen, de nemcsak egy fix játékossal, hanem váltogatná
tegnap 50-en voltak kb ma remélem már többen lesznek -
gondolom a pesedit másik alapértelmezett könyvtárat használ
kitservernél vhogy úgy volt hogy egy txt-ben át lehetett írni vagy akár a most használtból átmásolni a file-kat a fileloader alapértelmezett könyvtárába -
Szerintem rakd újra a peseditet, de előtte töröld a régit! -
Ha nem akarsz nagyon belemerülni, akkor:
Pesedit Patch 1.0
File Loader legújabb
PES Fixer 1.1
nekem ezek vannak, teljesen elégedett vagyok, mindenkinek megvan a neve, meze, címere stb stb...és még a játékmenet is jobb, mint az eredeti. -
File loader és pesedit együtt másnál is okozott problémát? Nálam konkrétan eltűntek a pesedites mezek, címerek összevissza és hasonlók. A régebbi file loaderrel nincs gond, viszont abban még nincs benne semmilyen játékmenet javító dolog szóval az újat kéne használni... -
meddig van a beta? Mert látom te vagy több mint 1 napra kaptad meg a kódot
most regeltem, lehet mire megkapnám vége is
-
Poolfan #79130 oké megvárlak,köszönöm -
kicsit később most játszok online
ezt ajánlom mindenkinek
#79095 -
Poolfan #79128 breki! lécci:) -
ezt töltsd le kell majd hozzá
http://dl.pes2014demo.konamionline.com/pes2014demo/d30ec622c41d/PES2014WIN_Beta/PES2014_BetaTest.zip -
csak két csapat van -
na egész jó viszont csak két kamera van
egy wide és egy vertical
wide-ban csak egy részt látok és állítani nem tudom
viszont abszolút simán fut akadás nélkül -
regeltem, várom a mailt. -
-
-
hajrá ZErkoviiiiiiiiiiiiiiiiiiic :-)
-
és megy az online, méghozzá röccenés nélkül
aki tud jöjjön -
Poolfan #79119 breki! annyi kiegészítő jött már ki,hogy nem is tudom ki kivel van már:) most az alap játékot raktam fel,mit érdemes felrakni,hogy fasza legyen!? persze hogy ne is szaggasson,meg licencek stb.....! előre is köszi a választ! -
mgkp #79118 Köszi, most látom.
De itt meg felhasználónevet meg jelszót kér és orosz az egész.:D -
rutracker, kiis linkeltem
egyébként szerintem nem kell előfizetni, csak úgy lassú -
mgkp #79116 Nincs olyan oldal, ahol a Pesedit patch-et le lehet egyben tölteni?
Most ezért nem fogok előfizetni az uploaded.net-re, hogy letöltsek egy rajongói patchet. -
természetesen a kódot kicseréltem :-)
jön le a béta teszt -
és megkaptam a kódot :-)
11 vs 11 Online Beta
Claim your key
Thank you for participating in our 11 vs 11 online beta. Below is your exclusive one-use key:
NS31-4PM9-TERM-ESZMP-C0UF
To being using this code, follow these instructions:
Download and install the beta from this URL.
While this is downloading (the file is ~860MB), make sure you have a valid Konami ID. If you don't, you can register on this site.
After installing and running the beta, enter the code above when prompted.
Once in the game, you will find a single mode available: Match -> Team Play Lobby. After selecting the server on which you would like to play—the closest servers will probably be quicker—you can look for games or create your own lobbies.
After selecting your game settings and waiting for some users to join, you can begin playing. You can play 11 vs 11, 2 vs 2 or any combination you like.
We recommend you you look for games between 7PM and 9PM local time for the best opportunity to find other players.
Good luck and have fun!
-
"Dávid idén különösen boldog volt! A szebb napokat is látott PES sorozat ezúttal főnixmadárként röppent fel önnön poraiból ötletes és szórakoztató újításainak köszönhetően. Mi sem kellett Dávidnak, már szaladt is ki a játszótérre szanaszéjjel agyonrúgni Ödönke élete művét, az emeletes homokvárat erkéllyel és beépített komornyikkal. Ugye én megmondtam, hogy megmondtam? Hát nem így lett?
De a PES-ben a Céronáldó haja nem úgy van licencelve, még a tavalyi modell szerepel! Meg spanyol stadionok sincsenek és az angol nyolcad osztály sem szerepel, pedig az a kedvencem a Céronáldó után! Nem vagyok hajlandó olyat játszani, ahol nem tudok a Salford City-vel Balotelli öccsével az El Madrigalban kartondobozokon beadást gyakorolni! Kell a fa... – dörren a riposzt. Legalábbis Ödönke képzeletében, mivel Dávid a maga 160 centijével és 50 kilójával – melyből vagy hármat kitesznek harmincéves korára elmúlni nem akaró pattanásai – nagyon ijesztő ember benyomását kelti. Tajtékzik. Nem marad más opció – Ödönke kétségbeesetten uzsgyi szalad haza, ahol a FIFA 14-et elindítva…" -
igen, most nagyon kussba van a gyerek
csak arra céloztam, hogy minden frissítésnél új exe új no dvd új kiserver stb. kellett
nekem nem hiányzik ez a patchelgetés, kivéve ha gameplay vagy hasonló javítása -
Kamera még mindig nincs rendes, legalábbis a szerkesztett blimp-et én csak átmenetinek tekintem, túl távoli az nekem. Wide kellene de ugye az még nem megy -
igazából csak az arcok számítanak igazolások csak bekevernek
főleg ha jön új patch exe dlc, akkor megint kell kamera file loader, crack stb
arcok viszont kellenek -
Pro Evolution Soccer @officialpes 30 perc
@HarryKori All the latest transfers in #PES2014 will be updated very soon. Sorry for the delay.
Marketing duma, gondolom a very soon, talán még idén.. -
-
Azt nem lehet sajnos, van 8 vagy mennyi szám amit lehet vele. Én ki is cseréltem párat. -
vhogy biztos ki lehet
már ígértek be jó kis fifás zenéket -
most nézem, azt nem lehet kivenni
-
végre akkor nincs Nessun Dorma