PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy nagyon jó hír!
Nekem meg van a múlt hét elõtt kiszivárgott nagyon korai PES14 demo PS3-ra, azt kell mondjam (néhány hiányosság és csiszolatlanság ellenére) MEGJÖTT a változás! Remélem a jó úton haladnak a végleges verzió felé és nem térnek le errõl az ösvényrõl, mert egyszerûen isteni a játék, a tempó, a fizika, a változatosság, a védelem, a kapusok, az összetettsége, 6 évnyi korábbi "nextgen" hányadék után és a PES6 után újra egy élvezhetõ játékot kaphatunk, legalábbis IDÁIG úgy tûnik. Persze akik a korábbi pesek undorító, rohangálós, árkádos bájait imádták, ezt valszeg gyûlõlni fogják.
Ha a játék sokban nem változik és a scriptelést jól megoldják a heart-al, akkor tényleg visszatért a PES számomra.
Na de majd holnap v holnap után a hivatalos(80-90%-os) demó után többet tudhatok majd. 😊
Ha a játék sokban nem változik és a scriptelést jól megoldják a heart-al, akkor tényleg visszatért a PES számomra.
Na de majd holnap v holnap után a hivatalos(80-90%-os) demó után többet tudhatok majd. 😊
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
😊
Köszi szépen!<#papakacsint>#papakacsint><#pias>#pias>
Ezek szerint Te sem hiszel a cenzúrában és a neked nem tetszõ vélemények rágalmazásában és elhallgattatásában?
(n. b. Még egy nyamvadt IP-cím szûrõt sem képesek rakni a regekre?)
Csak hogy ON is legyen:
Nagyon remélem, hogy tényleg minõségi ugrás lesz a 2014. Mint kiderült a Konaminál sok-sok fej hullott az utóbbi idõben. Ez remélem visszarakja arra vágányra a sorozatot, amit a jelenlegi motor fejlesztésével elhagytak.
(n. b. Még egy nyamvadt IP-cím szûrõt sem képesek rakni a regekre?)
Csak hogy ON is legyen:
Nagyon remélem, hogy tényleg minõségi ugrás lesz a 2014. Mint kiderült a Konaminál sok-sok fej hullott az utóbbi idõben. Ez remélem visszarakja arra vágányra a sorozatot, amit a jelenlegi motor fejlesztésével elhagytak.
"A licencek nem a Konamitól függenek
Általános kritika a Pro Evolution Soccerrel szemben a licencek hiánya, noha az utóbbi idõben rengeteget fejlõdött ezen a területen a sorozat. A helyzet sejthetõ: az EA Sports a pénzével mindent elhappol, számtalan megállapodása van, amivel a Konami anyagi szempontból nem tudja felvenni a versenyt. A japánok csak reménykedni tudnak, hogy a jogtulajdonosok gondolnak egyet, és az exkluzivitás ellen döntenek, de addig is a játékosoknak is meg kell érteniük: ez egyáltalán nem a Konami hibája."
http://www.gamekapocs.hu/hir/29671/konami_kontra_ea_a_fifa_masolja_a_pes_t
Általános kritika a Pro Evolution Soccerrel szemben a licencek hiánya, noha az utóbbi idõben rengeteget fejlõdött ezen a területen a sorozat. A helyzet sejthetõ: az EA Sports a pénzével mindent elhappol, számtalan megállapodása van, amivel a Konami anyagi szempontból nem tudja felvenni a versenyt. A japánok csak reménykedni tudnak, hogy a jogtulajdonosok gondolnak egyet, és az exkluzivitás ellen döntenek, de addig is a játékosoknak is meg kell érteniük: ez egyáltalán nem a Konami hibája."
http://www.gamekapocs.hu/hir/29671/konami_kontra_ea_a_fifa_masolja_a_pes_t
Van ilyen góljuk, de nem lõnek így meccsenként 10x. Na de majd meglátjuk, ha megjelenik a gém. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Sztem sincs ezzel probléma persze feltéve ha nem annyiszor lesz mint egypár éve! De ezt nem tartom valószínûnek mert jópár videót láttam a demóbol és eddig talán ez az egy ollózás volt. Reménykedjünk :-)
Rúninak és Ibrának is van hasonló gólja szerintem nagyon jól megcsinálták a mozdulatot és lehet pont a svédek angol mecsbõl vették a mozdulatot.
Ez egy játékos által készített rajongói videó, ja ó onnan ollózni akart lelke rajta, fifában félpályáról is szoktak 😛
Rúninak és Ibrának is van hasonló gólja szerintem nagyon jól megcsinálták a mozdulatot és lehet pont a svédek angol mecsbõl vették a mozdulatot.
Ez egy játékos által készített rajongói videó, ja ó onnan ollózni akart lelke rajta, fifában félpályáról is szoktak 😛
pes13-nál nem lehet megoldani BaL-ban hogy lehessen kapussal tolni? Ha jól emlékszem valamelyik korábbi részben volt valami hack rá
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
0:53-nál már megint mi ez az ollózós baromság? 😞 Csak nem akarnak leszokni errõl.
http://goo.gl/gd6Zi5
PES 2014 PC SYSTEM REQUIREMENTS UNVEILED

Hát a videókat elnézve engem lassan az sem érdekelne, ha a napsütést se tudták volna "lemodellezni", szerintem (ránézésre úgy tûnik) BRUTÁLISAN jó lesz. Eszméletlen a gameplay, így külsõ szemmel. De jó lenne 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kivi leszek az új nickname-re. 😊
NE RÁGALMAZZÁL!
Kikérem magamnak! Ezt egyszer és mindenkorra visszautasítom. Már megint méltatlan voltál a topikgazdasághoz. Nagyon sajnálom, de ez az igazság. Szégyelld magad!
Kikérem magamnak! Ezt egyszer és mindenkorra visszautasítom. Már megint méltatlan voltál a topikgazdasághoz. Nagyon sajnálom, de ez az igazság. Szégyelld magad!
Semmi etikatlan nincs ebben az az etikatlan ha, olyan jatek keszitoit szdod folyamatosan amit meg sem vettel,de monndom zarjuk le ertelmetlen.
Igen, azt, hogy SEMMI közöd sincs hozzá. Maga a kérdés is etikátlan. Miért nem kérdezed meg, hogy mennyi a fizetésem, vagy mennyi van a bankszámlámon? Vagy bárki mástól ezen a fórumon? Vagy csak az zavar, hogy kimondom a véleményemet õszintén a PES-rõl? Kérlek gondolkozz, mielõtt a privátumot érintenéd!
Még annyit: nagyon kevés olyan ember van, akinek érdekel a véleménye. Amit sokan mondanak, az igaz? Orwelli, az biztos. Tömegpszichózis. Haha.
Miért, létezik hibátlan játék? Az már más kérdés, hogy az a hiba milyen jelentõségû. A "War in the Pacific: Admiral's Edition" pl. olyan játék, amiben már tényleg csak jelentéktelen hibák maradtak. Azt nagyon tudom élvezni.
A PES ellenben - sajnos - hemzseg a hibáktól, amelyek öt meccsbõl átlag egyet, vagy kettõt tönkretesznek. A bajnokságról és menedzseri részrõl nem is szólva, mert azok egyenesen katasztrofálisak.
A PES ellenben - sajnos - hemzseg a hibáktól, amelyek öt meccsbõl átlag egyet, vagy kettõt tönkretesznek. A bajnokságról és menedzseri részrõl nem is szólva, mert azok egyenesen katasztrofálisak.
neked nem létezik olyan játék ami hibátlan mindenben találnál hibát
gondolom ilyen a szemléleted, de ezt itt már más is megjegyezte neked õrá se hellgattál
és az én világképem az érdekes :-)))
én látom a hibákat de tudom élvezni a játékot és az életet
te csak a hibákat nézed mindenben
gondolom ilyen a szemléleted, de ezt itt már más is megjegyezte neked õrá se hellgattál
és az én világképem az érdekes :-)))
én látom a hibákat de tudom élvezni a játékot és az életet
te csak a hibákat nézed mindenben
Mert semmi közöd hozzá. És a kérdést ITT zárjuk le.
"oké hidd ezt"
Vicces vagy. Bocs, de szerintem Te élsz álomvilágban a PESt illetõleg.
"oké hidd ezt"
Vicces vagy. Bocs, de szerintem Te élsz álomvilágban a PESt illetõleg.
Látom, továbbra sem érted meg, hogy mit jelent a maximalizmus, hogynemondjam igényesség. Nem az lenne a cél, hogy a hibák ki legyenek javítva? Vagy a Konami programozónak napi hét órát veregetnie kellene egymás vállát, hogy milyen sok pozitívum van a játékban, a maradék egy órában meg dolgozni a hibákon? Érdekes a világképed, már megbocsáss. Nekik sem a "húdefaszapesmercsak" típusú vélemények az érdekesek, hanem a hibák.
Nahát pont ez az. Hosszabbított. Nincsen olyan szerzõdés, amelyben még az is ki van kötve, hogy nem tárgyalhatnak harmadik féllel a kérdésrõl. Legalábbis normális üzletfél ilyet nem köt saját érdekénél fogva. (Mégmielõtt: a játékosok szerzõdése más tészta, ott általános átigazolási szabályok az érvényesek.) Ráafásul ez szerintem a FIFA névre és az általa rendezett versenyekre vonatkozik, az egyes nemzeti bajnokságokra nem.
Persze, hogy a EA a jog tulaja, mert a Konami nem volt hajlandó pénzt tenni az asztalra. Hol van az megírva, hogy a FIFA exkluzívan adja el a jogot? Azért tett így, mert ez volt számára üzletileg a legjobb. A Konaminak nem is a FIFA név kell, hanem a bajnokságok, kupák liszenszei. Feltehetõen a Konami le sem ült komolyan tárgyalni velük. A PL viszont nem a FIFA, az is külön ügy. A lényeg, hogy a Konami nem hajlandó áldozni erre.
"De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg."
Nem, én nem ezt mondom, ne magyarázd bele. Én azt mondom, hogy a Konami nem áldoz erre, inkább a userekre dobja át a dolgot. Persze az sem kizárt, hogy a moddereket valamilyen formában támogatja.
Persze, hogy a EA a jog tulaja, mert a Konami nem volt hajlandó pénzt tenni az asztalra. Hol van az megírva, hogy a FIFA exkluzívan adja el a jogot? Azért tett így, mert ez volt számára üzletileg a legjobb. A Konaminak nem is a FIFA név kell, hanem a bajnokságok, kupák liszenszei. Feltehetõen a Konami le sem ült komolyan tárgyalni velük. A PL viszont nem a FIFA, az is külön ügy. A lényeg, hogy a Konami nem hajlandó áldozni erre.
"De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg."
Nem, én nem ezt mondom, ne magyarázd bele. Én azt mondom, hogy a Konami nem áldoz erre, inkább a userekre dobja át a dolgot. Persze az sem kizárt, hogy a moddereket valamilyen formában támogatja.
na mindegy én szeptember 22-ig Görögben leszek
Közben kijön a játék, és elõre le merem fogadni mikor hazajövök tõled egy jó lehúzos kritika fog várni a játékról.
Részletsen kifejted, hogy mi nem jó benne és csak negatív dolgok lesznek kiemelve gondolom.
Remélem számíthatok rád :-)
Addig egy kérdés, melyik Pes is van meg neked eredetibe?
Közben kijön a játék, és elõre le merem fogadni mikor hazajövök tõled egy jó lehúzos kritika fog várni a játékról.
Részletsen kifejted, hogy mi nem jó benne és csak negatív dolgok lesznek kiemelve gondolom.
Remélem számíthatok rád :-)
Addig egy kérdés, melyik Pes is van meg neked eredetibe?
dehogynem igaz a fifa jogokat EA birtokolja
ezeket nem a kisujjamból szopom
de akkor újra
"2022. december 31-ig hosszabbított egymással a FIFA és az EA Sports.
A megállapodás alapvetõ része, hogy az EA Sports birtokolja továbbra is a FIFA franchise exclusive jogait a menedzser és szimulációs játékokban"
tehát 2022 nem veheti meg más ezeket a jogokat. Nem tárgyalhatnak a licensz már az EA-é. Ezt nem a Konamis csapat mondja meguk az EA-sok nyilatkozták le, kint is van a hivatalos oldalon
Persze, hogy fizet érte de már az övé.
Azért szerzi meg a Konami a chilei és argentin licenszeket mert az még nem foglalt.
De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg.
Pes 3 ban egyébként sokkal kevesebb licensz volt.
A gameplay videók alapján én nem elájulva vagyok, látok hibákat és jó dolgokat, de alapvetõen nagyon tetszik a játék engedtessék meg hogy ne ilyen kritikamanó legyek és aki kicsit ért hozzá lát tök jó dolgokat, hogy pl kommentáról, dinamikus kameráról, grafikáról, labdakezelésrõl vagy akár gameplay-ról legyen szó.
Egyébként nem vagyok egyedül ezzel érdemes elolvasni a videók alatt a hozzászólásokat a többség hasonló véleménnyel van és a demot kipróbálók is pozitívan nyilatkoztak.
ezeket nem a kisujjamból szopom
de akkor újra
"2022. december 31-ig hosszabbított egymással a FIFA és az EA Sports.
A megállapodás alapvetõ része, hogy az EA Sports birtokolja továbbra is a FIFA franchise exclusive jogait a menedzser és szimulációs játékokban"
tehát 2022 nem veheti meg más ezeket a jogokat. Nem tárgyalhatnak a licensz már az EA-é. Ezt nem a Konamis csapat mondja meguk az EA-sok nyilatkozták le, kint is van a hivatalos oldalon
Persze, hogy fizet érte de már az övé.
Azért szerzi meg a Konami a chilei és argentin licenszeket mert az még nem foglalt.
De mindegy hidd azt hogy a Konami direkt nem csinálja meg.
Pes 3 ban egyébként sokkal kevesebb licensz volt.
A gameplay videók alapján én nem elájulva vagyok, látok hibákat és jó dolgokat, de alapvetõen nagyon tetszik a játék engedtessék meg hogy ne ilyen kritikamanó legyek és aki kicsit ért hozzá lát tök jó dolgokat, hogy pl kommentáról, dinamikus kameráról, grafikáról, labdakezelésrõl vagy akár gameplay-ról legyen szó.
Egyébként nem vagyok egyedül ezzel érdemes elolvasni a videók alatt a hozzászólásokat a többség hasonló véleménnyel van és a demot kipróbálók is pozitívan nyilatkoztak.
EA=FIFA
Ez nem igaz. Az EA liszenszeli a FIFA jogokat jó pénzért. Nem ingyen. Fizet érte. Tehát az EA kötött egy szerzõdést a FIFÁval (mint a nemzetközi fociszövetséggel), hogy használja a nevet. Ugyanígy a ligákkal, csapatokkal. Ezek pontos határidõket és feltételeket tartalmazó szerzõdések. Ha ezek lejárnak, bármelyik fél köthet új szerzõdést. El nem hiszem, hogy a FIFA, a ligák, csapatok ne lennének hajlandóak tárgyalni a Konamival a liszenszelésrõl. Egyébként tárgyalnak is, mert a Konami szerzett már meg így jogot. Továbbra is tartom, hogy a Konami nem hajlandó megfizetni a komolyabb liszenszek megszerzéséért. Az exkluzív liszensz egyébként is drágább. A FIFÁnak pl. érdeke lenne mindkettõnek eladni, mert úgy több pénz jönne be. A Konami szerik bele, mert a hülye userek úgyis megcsinálják. Aztán meg belerakják a kurvára érdekes chilei bajnokságot. Paffff...
(Megjegyzem az EB UEFA rendezvény, ahhoz a FIFÁnak nincs sok köze.)
A gameplayt videók alapján nem tudom megítélni, nem vagyok akkora zseni. Amit látok, kicsit körülményes a labdakezelés. A labda és a játékosok fizikája talán javult egy kicsit, nem láttam benne a tipikus korábbi gameplay bugokat, a szabadrúgásnál sokkal élethûbben helyezkednek el a játékosok. De videók alapján elájulni az új gameplaytõl nekem azért kicsit erõs.
Ez nem igaz. Az EA liszenszeli a FIFA jogokat jó pénzért. Nem ingyen. Fizet érte. Tehát az EA kötött egy szerzõdést a FIFÁval (mint a nemzetközi fociszövetséggel), hogy használja a nevet. Ugyanígy a ligákkal, csapatokkal. Ezek pontos határidõket és feltételeket tartalmazó szerzõdések. Ha ezek lejárnak, bármelyik fél köthet új szerzõdést. El nem hiszem, hogy a FIFA, a ligák, csapatok ne lennének hajlandóak tárgyalni a Konamival a liszenszelésrõl. Egyébként tárgyalnak is, mert a Konami szerzett már meg így jogot. Továbbra is tartom, hogy a Konami nem hajlandó megfizetni a komolyabb liszenszek megszerzéséért. Az exkluzív liszensz egyébként is drágább. A FIFÁnak pl. érdeke lenne mindkettõnek eladni, mert úgy több pénz jönne be. A Konami szerik bele, mert a hülye userek úgyis megcsinálják. Aztán meg belerakják a kurvára érdekes chilei bajnokságot. Paffff...
(Megjegyzem az EB UEFA rendezvény, ahhoz a FIFÁnak nincs sok köze.)
A gameplayt videók alapján nem tudom megítélni, nem vagyok akkora zseni. Amit látok, kicsit körülményes a labdakezelés. A labda és a játékosok fizikája talán javult egy kicsit, nem láttam benne a tipikus korábbi gameplay bugokat, a szabadrúgásnál sokkal élethûbben helyezkednek el a játékosok. De videók alapján elájulni az új gameplaytõl nekem azért kicsit erõs.
Ez érdekes
PES 2014 - DEMO
http://www.youtube.com/watch?v=1s6T6Pn72Tk
PES 2014 Demo is available for PC. You can download PES 2014 from official website: http://pes2014free.freevar.com/
Jeremy Hirzel 1 hete
Can anybody confirm that this is real one ? Becouse i dont think so !
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 6 napja
please read all comments and you will be see that this is working fine
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: Jeremy Hirzel
.
blackops60 .
blackops60 1 hete
Currently downloaded. After Finish Iso size is 3.26 GB. When i put this to my deamon tools i was be very happy becouse i thinked that this is fake but now i can told that this is WORKING DEMO
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
Im really happy that this working for you 😊 ENJOY 😊
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: blackops60
.
Aaran Hanif .
Aaran Hanif 1 hete
I can confirm that this is real one. i made a risk and downloaded this one and works perfect on my PC.
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
becouse this is working version only for normal PC 😊
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: Aaran Hanif
PES 2014 - DEMO
http://www.youtube.com/watch?v=1s6T6Pn72Tk
PES 2014 Demo is available for PC. You can download PES 2014 from official website: http://pes2014free.freevar.com/
Jeremy Hirzel 1 hete
Can anybody confirm that this is real one ? Becouse i dont think so !
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 6 napja
please read all comments and you will be see that this is working fine
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: Jeremy Hirzel
.
blackops60 .
blackops60 1 hete
Currently downloaded. After Finish Iso size is 3.26 GB. When i put this to my deamon tools i was be very happy becouse i thinked that this is fake but now i can told that this is WORKING DEMO
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
Im really happy that this working for you 😊 ENJOY 😊
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: blackops60
.
Aaran Hanif .
Aaran Hanif 1 hete
I can confirm that this is real one. i made a risk and downloaded this one and works perfect on my PC.
.
FIFA 14 DEMO .
FIFA 14 DEMO 1 hete
becouse this is working version only for normal PC 😊
Válasz · Pozitív szavazatNegatív szavazat válasz a következõre: Aaran Hanif
<#eljen>#eljen>Érdemes figyelni a kommentárt is <#puszis>#puszis>
Idén úgy néz ki nem kell a fifából átraknunk
Idén úgy néz ki nem kell a fifából átraknunk
miért lenne kifogás? Ezt nem õk mondják
Amíg a fifánál van licensz EA 2022-ig gyárthat FIFA játékokat, beleértve a kiemelt eseményekre (EB / V😎 alapozó címeket is. A FIFA Interactive World Cup partnerség is megmarad.
Magyarul EA=FIFA, itt míg õk ragaszkodnak a dologhoz és miért ne tennék nem pénzkérdés ezt értsd már meg.
De tényleg olyan hévvel bizonygatod és kéred számon az ellenkezõjét mintha milliókat forgatnál be a játékba :-)
Megint csak a kritika, szerintem nagyon jó a játékmenet , gameplay, mozgások és a grafika a demo videókban, de igen emeljük csak azt ki, hogy nincs licensz és biztos sóherek 😛
Ezzel nem a Konami-t védem csak sajnos ez az igazság ilyen a rendszer.
Énis szeretnék teljesen kompakt játékot de ha az ismert okok miatt nem az lesz siránkozás helyett teszek érte.
Na ugye ebben különbözik a magyar emberek többsége a külfölditõl
és én ezt a mentalitást nem bírom itt fõleg ha szembeállítom a külföldi fórumokkal, ahol pro kontra megbeszélnek dolgokat itt pedig csak a nyavajgás megy.
Senkise állítja, hogy hibátlan a játék, lehet is róla rosszat mondani
de ez hogy keressük csak a hibákat mentalitás már elég uncsi 😛
Amíg a fifánál van licensz EA 2022-ig gyárthat FIFA játékokat, beleértve a kiemelt eseményekre (EB / V😎 alapozó címeket is. A FIFA Interactive World Cup partnerség is megmarad.
Magyarul EA=FIFA, itt míg õk ragaszkodnak a dologhoz és miért ne tennék nem pénzkérdés ezt értsd már meg.
De tényleg olyan hévvel bizonygatod és kéred számon az ellenkezõjét mintha milliókat forgatnál be a játékba :-)
Megint csak a kritika, szerintem nagyon jó a játékmenet , gameplay, mozgások és a grafika a demo videókban, de igen emeljük csak azt ki, hogy nincs licensz és biztos sóherek 😛
Ezzel nem a Konami-t védem csak sajnos ez az igazság ilyen a rendszer.
Énis szeretnék teljesen kompakt játékot de ha az ismert okok miatt nem az lesz siránkozás helyett teszek érte.
Na ugye ebben különbözik a magyar emberek többsége a külfölditõl
és én ezt a mentalitást nem bírom itt fõleg ha szembeállítom a külföldi fórumokkal, ahol pro kontra megbeszélnek dolgokat itt pedig csak a nyavajgás megy.
Senkise állítja, hogy hibátlan a játék, lehet is róla rosszat mondani
de ez hogy keressük csak a hibákat mentalitás már elég uncsi 😛
A modolás segítésének egy jó módját találták ki a Football Managernél. Jens Mustermann ugye beperelte õket. Ezért megcsinálták a fake embert és csapatokat, de ez egy egyszerû fájltörléssel visszacserélhetõ volt. Mint ahogyan a nyelvek fordítása is.
Ez csak kifogás vegyítve összeesküvés-elmélettel. Tessék fizetni, egyszerû. A CL jogokért tudtak fizetni? Megjegyzem ez nem exkluzív jog? Akkor meg mennyivel jobb a Konami, mint az EA? Ugyanolyan fostalicska mindkettõ. Csak éppen a fifásoknak csili-vili kell, a pes pedig évek óta az elõzõ motor fasza gameplayére épülõ nosztalgia miatt él.
A "rezeg a léc"-et arra értettem, hogy talán a Konami nem bízik hosszú távon a franchize-ban, így nem mer/akar/tud jelentõsebb pénz tenni a liszenszekbe. A 11-13-as motor borzasztó volt, ezt a userek többsége végül belátta, a Konami is kénytelen-kelletlen. Nem véletlen, hogy a gameplay egy-egy elemét kiemelve építették a PES éves reklámjait (védekezés, beindulások támadásoknál, active AI stb. lózungok) évrõl évre. Tudta, hogy a liszenszeket a hülye fanek pótolják. Ehhez képest egyébként a Konami még ezt sem szolgálta ki rendesen.
A Konami tudja, hogy a rajongók bizalmát elveszti, ha az új motorral is rossz lesz a játék. Talán ezért nincsen esõ, mert azt fejlesztették (holott a programozók számának növelése még a liszenszek elmaradása esetén is jobb megoldás lett volna, így legalább az esõ lett volna).
A "rezeg a léc"-et arra értettem, hogy talán a Konami nem bízik hosszú távon a franchize-ban, így nem mer/akar/tud jelentõsebb pénz tenni a liszenszekbe. A 11-13-as motor borzasztó volt, ezt a userek többsége végül belátta, a Konami is kénytelen-kelletlen. Nem véletlen, hogy a gameplay egy-egy elemét kiemelve építették a PES éves reklámjait (védekezés, beindulások támadásoknál, active AI stb. lózungok) évrõl évre. Tudta, hogy a liszenszeket a hülye fanek pótolják. Ehhez képest egyébként a Konami még ezt sem szolgálta ki rendesen.
A Konami tudja, hogy a rajongók bizalmát elveszti, ha az új motorral is rossz lesz a játék. Talán ezért nincsen esõ, mert azt fejlesztették (holott a programozók számának növelése még a liszenszek elmaradása esetén is jobb megoldás lett volna, így legalább az esõ lett volna).
jó akkor mondjuk ki a fifa készítõ zsebükbe nyúltak és megkenték futballszövetséget hogy nekik adják a jogokat
a rezeg a léc-et nem egészen értem most jött ki ps3-ra a béta demo
percenként jönnek újabb videók róla
egyébként bírom az ilyen követeléseket vegyék a licencet, meg csinálják meg miért nincs benne ez meg az mintha nemtudom mennyi pénzt áldoznátok rá
aztán közben meg se veszitek a játékot
a rezeg a léc-et nem egészen értem most jött ki ps3-ra a béta demo
percenként jönnek újabb videók róla
egyébként bírom az ilyen követeléseket vegyék a licencet, meg csinálják meg miért nincs benne ez meg az mintha nemtudom mennyi pénzt áldoznátok rá
aztán közben meg se veszitek a játékot