Mások meg arra panaszkodnak, hogy mindent védenek és túlságosan jók lettek :P
"kapusok meg istenek lettek távolikat mindent fogják, közelről is nagyobbnál nagyobb bravúrok legyen szó akár melyik csapat akármilyen kapusáról. "
Lövésnél én is azt vettem észre, hogy mintha nem lehetne annyira meglőni inkább helyezi, kicsit ívelten először azt hittem nyomom a helyezett lövést, de nem, viszont fontos, hogy tiszta helyzetből lehessen lőni, akkor sokkal jobban meg lehet küldeni, viszont elég sokszor kapufa lesz vagy a kapus kiszedi a pipából. De azért sikerült távoli gólokat lőni tizenhatoson kívülről igaz nem 25-nél távolabbról inkább 16-25 között. Kell még ezt egy kicsit gyakorolni edzésen, meg egy jó kis shooting tutorial.
Szabálytalanság tényleg kevesebb lett, ugye ezért sírtak olyan sokan a korábbi részekben a Konami-nak, hogy ne legyen annyi. Mondjuk 10 meccsen három nagyon kevésnek tűnik, megnéztem most egykét meccs statját egyikben 5-5 másik 2-1. Helyzettől függően volt mikor elég sokat szabálytalankodott ellenem a gép, de inkább szabályosan próbál meg szerelni.
Becsúszást a géptől énse sokat láttam, max labda útjába vetődésest.
Hogy a saját támadásnál passznál miért kéne váltani ezt nem egészen értem, én jelenleg inkább kipasszolok sokszor már a játékoshoz érkezés előtt nyomva a következő passzt, meg labdaátvétellel egyből lefordulok, mert az egy az egyben cselezés és elvitel még nem annyira jön be.