81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    http://www.moddingway.com/file/37055.html

és gondolom a peseditben is benne vannak

de miért lenne gáz? nem kis meló szívességből megcsinálni

vagy ha hivatalosra gondolsz a tényleg gáz, de a Konaminál ezt megszokhattuk
  • Poolfan
    PLZ! HOGY TUDOM A SZAGGATÁST MEGSZÜNTETNI?..pl ismétlések,meg néha játék közben is! köszi
  • Pethy23
    Átigazolás patch mikor jön már? Ez is elég gáz hogy megjelenés napján még nincs egyből.
  • Breki33
    egyenlőre kisebb patchek vannak, hisz még csak pár napja jött ki a játék

én Ariel patchét használom

http://www.moddingway.com/file/37015.html
  • Breki33
    igen közben rájöttem, úgy emlékeztem van egy csak kapusos videó azt akartam berakni
  • tobias88
    és 1. videón 0:58nál értem ezt a kivetődést, régen csak álldogált volna míg elpasszolod mellette
  • tobias88
    Breki, a 2. videó arról szól, ha a kapussal vagy become legendben, az sokat nem segít
  • tobias88
    Hát, szerintem meg pont hogy jó fele indultak el. Sajnos valamikor csak álldogál, de ezen egy patch simán tud javítani. Viszont sokszor meg kivetődik, és nem csak a lövés után csinál valamit, ami nagyon jó.
  • osimandias
    Sziasztok!Van már a 14-hez használható patch?(Olyan amiben mondjuk a Bundesliga is benne van?)
    Köszönöm
  • ratgab
    Második videó utolsó lövése nekem 10-ből 9-szer elszáll a fenébe balra.
  • ratgab
    Rengetegszer bevédik a közeli lövéseket. Távoli lövésből meg szinte nincs gól. Nem lett a legjobb a kapusok kialakítása ez tény.
  • Pethy23
    És hogy váltok a kapusomra hogy így vetődjek?
  • Breki33
    ja hogy a te kapusod, ők szerintem az ellenfél kapusáról írnak

a saját kapusod te is irányíthatod meg kell tanulni, engem Buffon sokszor húzott ki a csávából

Ajánlatos kicsit szorongatni a lövő játékost védővel is a korábban írt módon, máris nem tudja olyan hatékonysággal előnni.

• Pethy23
    Amikor a csatár a 16-oson belül van 10-ből 9* lazán elgurítja a kapusom mellett, ha kihívom a kapust akkor meg 10/10 átemeli, sose vetődik csak egy helyben áll...
  • Breki33
    Mások meg arra panaszkodnak, hogy mindent védenek és túlságosan jók lettek :P

"kapusok meg istenek lettek távolikat mindent fogják, közelről is nagyobbnál nagyobb bravúrok legyen szó akár melyik csapat akármilyen kapusáról. "

Lövésnél én is azt vettem észre, hogy mintha nem lehetne annyira meglőni inkább helyezi, kicsit ívelten először azt hittem nyomom a helyezett lövést, de nem, viszont fontos, hogy tiszta helyzetből lehessen lőni, akkor sokkal jobban meg lehet küldeni, viszont elég sokszor kapufa lesz vagy a kapus kiszedi a pipából. De azért sikerült távoli gólokat lőni tizenhatoson kívülről igaz nem 25-nél távolabbról inkább 16-25 között. Kell még ezt egy kicsit gyakorolni edzésen, meg egy jó kis shooting tutorial.

Szabálytalanság tényleg kevesebb lett, ugye ezért sírtak olyan sokan a korábbi részekben a Konami-nak, hogy ne legyen annyi. Mondjuk 10 meccsen három nagyon kevésnek tűnik, megnéztem most egykét meccs statját egyikben 5-5 másik 2-1. Helyzettől függően volt mikor elég sokat szabálytalankodott ellenem a gép, de inkább szabályosan próbál meg szerelni.
    Becsúszást a géptől énse sokat láttam, max labda útjába vetődésest.

Hogy a saját támadásnál passznál miért kéne váltani ezt nem egészen értem, én jelenleg inkább kipasszolok sokszor már a játékoshoz érkezés előtt nyomva a következő passzt, meg labdaátvétellel egyből lefordulok, mert az egy az egyben cselezés és elvitel még nem annyira jön be.
  • Pethy23
    Szánalom szarok ebben a részben is a kapusak...
  • sudden death
    Aha értem köszi akkor tényleg a nehézségi szintnél van eltolva picit,nem akartam profin kezdeni azért, de akkor inkább abba szokok bele hiányoznak a valódi élményhez azért a kisebb nagyobb szabálytalanságok 11-esek,meccs végi szabadrúgások:) azért remélem kezdenek vele valamit mert amúgy sok labdaszerzésnél van enyhe feltartás lökés amiből azért 10-ből 6-ot lefujnának,és le is fujtak korábbi játékokba hiszen a játékosok fizikája mozgása nagyon látványosra sikerült így tényleg látni minden kis lökést akasztást le modellezve
  • ratgab
    Regularon én se láttam, de professional-on már bizony előfordul. Volt már ilyen szituációból 11-esem is nem is egy, amit ellenem fújtak és olyan is, hogy nekem fújták be.

Tény, hogy a gépi ellenfél jól helyezkedik, így csak ha tényleg úgy fordulsz lesz 1-1 szituációból szabálytalanság, vagy lap.

Regularon egyébként harmat gyenge az ellenfél, Professionalon meg már eléggé figyelni kell.
  • ratgab
    Más: Nem tudom nektek a távoli lövések mennyire mennek. Régebbi részekben billel is tudtam jó 25 méterről is óriási gólokat lőni master leagueben.

Most meg egyszerűen a 11-es vonalon kívül egyszerűen nem tudom a léc alá-mellé varázsolni a labdát. Mindig csak pár centivel megy el a jobb vagy bal kapufa mellett.

Azt mondjuk kitapasztaltam trainingben, hogy pl. 11-es rúgásnál ha balra irányítom a labdát billen, akkor éppen csak pöccinteni kell a labda elrúgás gombot különben elszáll a fenébe.

Viszont, ha nem irányítom kicsit jobbra-balra a lövést, akkor meg középre tart a labda a kapus kezébe. Advanced beállítással meg minden lövés vagy átemelés vagy lassú. Egyszerűen nem értem hogy kéne a távoli gólokat kivitelezni. Lehet itt is kiütközik, hogy nagyon kontrollerre írták a játékot?
  • ratgab
    Ezt én is megfigyeltem. Szöglet után kivágja a gép a labdát. Megy a csatára felé, fut arra a védőm, hogy majd elfejeli előle, erre 2 méterrel a "légicsata" előtt hirtelen átvált egy másik játékosomra a gép magától. Bosszantó megoldások ezek.
  • sudden death
    Sziasztok!
    én is kipróbáltam a játékot nagyon tetszik is,jó a fizika tényleg sikerült megközelíteni a szimuláció fogalmát:) De észrevettem valamit nem hiszem hogy csak nálam van de nincs szabálytalanság majdhogynem egyáltalán..10-13 meccset játszottam ebből összesen 3 szabálytalanság volt..egyszer direkt becsúsztam hogy lássam létezik e egyáltalán egyszer a gép akasztotta a játékosom lábát(nagyon szépen kidolgozva még ez is nincs átfolyás,láthatóan "összekoccantotta" a bokáját a támadómnak) és egyszer egy lökést fújt le,de ezen kívül semmi 10-13 meccsen 3 szabálytalanság az érdekes eredmény szerintem ráadásul becsúszni se láttam még a gépet. regularon játszom de nem gondolom hogy emiatt van ez. köszönöm a választ,és a megfigyelést esetleg ha valaki utána járna. nem egy nagy dolog de azért része lenne ez is a Focinak:)főleg a Premier League-ben:P
  • Pethy23
    Szerintetek mi a a legoptimálisabb controll settings? Pl, váltásnál az unassisted tök gagyi hogy ha birtoklod a labdát és passzolsz akkor is váltani kell :(
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynem, egy csomó műveletet meggyorsítana. Nem azt mondom, hogy ne lehessen gamepaddal is lépkedni, de az egér adott esetben sokkal gyorsabb lenne.
  • tobias88
    Nem kell egér, sose volt és jó is így. Csak ne egérmutatót tegyenek be mert csúnya és sok embert még félre is vezet
  • [HUN]FaTaL
    Nem értem amúgy, hogy miért nincs egér, először a mutató miatt azt hittem, hogy végre van. Azt közben lószart.
  • Breki33
    Portugál Commentary

http://adf.ly/WKh0R
  • Breki33
    csak ezt a menüt ezzel az álegeres megoldással kéne cserélni

meg remélem a mexikói brazil kommentár jó lesz
  • [HUN]FaTaL
    +1 :)
  • Nagyi2pac
    Nah minél többet játszok annál jobban kezd megtetszeni a játék. Úgy tűnik idén mindkét focis játékot fogom nyomni, felváltva.
  • báttyó02
    hm akkor így :D

egyes

kettes
  • báttyó02

• báttyó02
    sztem az emelés elég irreális lett...vagyis inkább úgy mondom hogy sok helyzetbe olyan szinten nem reagál rá a kapus hogy kegyetlen
  • yamato41
    Bocs. Azt hittem, hogy magát a futást nem találod.
    Kétségtelen, hogy van ilyen, de szerintem nagyságrenddel kevesebb, mint a tavalyi generációban. Tényleg van olyan, hogy a gép eldönti, hogy pl. nem lesz interception, akkor 2 centire a játékos lába mellett is elgurul a labda. Ha meg úgy dönt, hogy lesz, akkor 2 m-ről is odaér. Viszont gyakorlással ezek a szituációk viszonylag jól kiismerhetőek.
    Szerintem alapvetően a lassú reagálás is a probléma része. A left stickkel cselezni alig lehet, a right stickre pedig gyakran lassan reagál, illetve mire benyomod akár az auto feinttet, akár az elhúzócselt, már rég nincs ott a labda. Nem sokat, de egy nagyon kicsit vehetnének ebből vissza. Persze reális, hogy nem instant a végrehajtás, ez tetszik. De egy nagyon kicsivel lehetne gyorsabb. A felkelést pedig jó lenne jobban a helyzethez igazítani, mert lassan tápászkodik fel akkor is, ha 2 centire megy mellette a labda az orra előtt.
  • Breki33
  • Matte
    hátőőőő

aha, komolyan, de közben rájöttem, hogy szart szedtem le (DLC v1.0). Nagy örömömben lekaptam gyorsan, mert a peseditest nem akartam onnan, ahol eredetileg fentvolt. (ez meg ugye egy 7z, amiben nem is install cucc van)
  • [HUN]FaTaL
    Most ez komoly?

Kell nyomni kettő (vagy három?) darab nextet meg egy finisht.
  • tobias88
    Ne nézz amatőrnek. Sajnos arra utalok, hogy a játék irányít elég keményen. Hiába nyomod a futást ha ő eldöntötte hogy a labda nem a tied. Ma is játszottam haverral és 2 méterrel volt Neymar a védő előtt és lelassított mert a haver megnyomta a becsúszást és a gép úgy döntött hogy legyen az övé a labda. Sajnálatos az ilyen
  • daver88
    Ezt most komolyan kérdezted?
  • Matte
    amúgy ezt a PES-EDIT 0.1 patchet mégis hogy kell felrakni?
  • yamato41
    A külső settingsben beállítottad rendesen a gombokat? Mert nálam Geniuson a billkiosztás totál más, mint aminek kellene. De ha beállítom a settingsben, akkor meg. Javaslom, hogy próbál free trainget, ott gyakorold az irányítást.