PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm. Legalább most már tudom, hogy nem csak bennem van hiba, hogy a legalapvetõbb szimulációs dolgokat sem fogadom el, mert bugos az egész, valójában nem szimuláció, hanem egy elõre scriptelt mozgásokból álló, a látványtól független történéseket adó (tehát tökmindegy, hogy mit látsz a képernyõn, ha a gép eldönti, hogy gól, akkor akár három lábon átfolyva is bemegy) katyvasz. Sajnálom, de ezt én nem tudom elfogadni. Az egész alapkoncepciója rossz, a gameplay kukába való.
(A félreértések elkerülése végett most itt kijelentem, hogy semmi közöm a TheBossbuster nickhez.)
(A félreértések elkerülése végett most itt kijelentem, hogy semmi közöm a TheBossbuster nickhez.)
Köszi!
Megtaláltam közben,de nem nagyon merek állítani rajta nehogy még jobban elcsesszem!😊
Megtaláltam közben,de nem nagyon merek állítani rajta nehogy még jobban elcsesszem!😊
a pesjp launcher-jében van gameplay config, ott tudsz állítgatni ízlés szerint
Ja Breki egy kérdés!
Mint jelen az hogy állítsam be a gameplayt?
Mert F1-re eltûnik egy kis ablak,de ott max stadionokat meg ilyeneket láttam hogy lehet állítani.
Köszi elõre a válaszod!
Mint jelen az hogy állítsam be a gameplayt?
Mert F1-re eltûnik egy kis ablak,de ott max stadionokat meg ilyeneket láttam hogy lehet állítani.
Köszi elõre a válaszod!
Problémáim a játékkal:
-kapus irreális védései,(nem tudom az alapban is benne van az a bug hogy már túlmegy a kezén és úgy 20 cm mélységbõl mint egy betonfalról pattan vissza a labda)
-meglóg a gép játékosa,én tartom vele az iramot,de csinál egy pár lépést más irányba a játékosom hogy pont ne érhessem utol a gép játékosát már.
Például ez 10 esetbõl 8 x így van.
-akkor az amúgy 80 feletti rövid pass skilles muksóval (egy rovátkarásegítéses)😊 automata passz a mezõnyben,igggeeen pontos mint a halál.
Viszont mikor a kapu elõtt történik mindez,ez a futball Tell Vilmosa olyan homályt nyom,hogy 3 méterrõl 4-et téved és ez szintén 80% százalékos elõfordulási mutatójú!(nem segít csak a manuális passz)
-mostanában az az új hobbija a gépnek,hogy kitör ugye becsíteli a védõmet pár keresztlépéssel hogy ne érjem utol,utána rúg egy zörgõs kapufát és mikor már kb 4 védõm van rajta(elõtte mögötte balra jobbra) akkor szépen átcsusszan mindenkin és szépen oda ér a kipattanójához és köszöni szépen berúgja úgy hogy szintén kapufás legyen,de az már befelé pattanjon!
Az elmúlt 8 meccsemen 6 írd és mondd hat alkalommal kaptam ilyen gólt...
Folytathatnám de gondolom a felét sem olvastátok el,meg minek játszik ilyen hülye kötekedõ manus a Pes legújabb részével!
-kapus irreális védései,(nem tudom az alapban is benne van az a bug hogy már túlmegy a kezén és úgy 20 cm mélységbõl mint egy betonfalról pattan vissza a labda)
-meglóg a gép játékosa,én tartom vele az iramot,de csinál egy pár lépést más irányba a játékosom hogy pont ne érhessem utol a gép játékosát már.
Például ez 10 esetbõl 8 x így van.
-akkor az amúgy 80 feletti rövid pass skilles muksóval (egy rovátkarásegítéses)😊 automata passz a mezõnyben,igggeeen pontos mint a halál.
Viszont mikor a kapu elõtt történik mindez,ez a futball Tell Vilmosa olyan homályt nyom,hogy 3 méterrõl 4-et téved és ez szintén 80% százalékos elõfordulási mutatójú!(nem segít csak a manuális passz)
-mostanában az az új hobbija a gépnek,hogy kitör ugye becsíteli a védõmet pár keresztlépéssel hogy ne érjem utol,utána rúg egy zörgõs kapufát és mikor már kb 4 védõm van rajta(elõtte mögötte balra jobbra) akkor szépen átcsusszan mindenkin és szépen oda ér a kipattanójához és köszöni szépen berúgja úgy hogy szintén kapufás legyen,de az már befelé pattanjon!
Az elmúlt 8 meccsemen 6 írd és mondd hat alkalommal kaptam ilyen gólt...
Folytathatnám de gondolom a felét sem olvastátok el,meg minek játszik ilyen hülye kötekedõ manus a Pes legújabb részével!
hát ha nem bírsz prof-on a géppel az miért a játék hibája?
itt a többség ennél nehezebb szinten játszik, sõt valaki még nehezíteni akarja
PESJP-hez jár ám gameplay is azt is be kéne állítani !
itt a többség ennél nehezebb szinten játszik, sõt valaki még nehezíteni akarja
PESJP-hez jár ám gameplay is azt is be kéne állítani !
Régi posztra válaszolok de így van!
Most telepítettem fel a PESJP patch legújabb verzióját.
A gép csal mint az õrült,és nem lehet még professional alatt sem egy nyugodt rendes meccset játszani.
Szép hogy megcsinálták rendes mezekkel,és mindenféle körítéssel a játékot!
De én mint PES 6 veterán aki online is sok meccset nyert,itt nem bírok a géppel már professionalon sem!!!
Na ez vicc,és egy goromba uninstall,mert sajnos a PES 6 még mindíg veri a mezõnyt élvezhetõségben!
Megvettem jó pár részét az új genes Peseknek,ablakon kidobott lóvé volt,(2009,2011,2012)mert a grafika ami fejlõdött,a többi meg visszafelé.
Nem is értem ezt hogy sikerült a Konamis arcoknak összehozni...
Lehet a Fifa egy rakat szar szimulációban,de még szórakoztatóbb mint ez a kamuszimulátor amit évek óta kiad a Konami!!!
A PES 3 al kezdtem,de nem akarok idegzsábát kapni mert márka hû leszek,ezért inkább Fifázom míg ott Japánban észre nem térnek.
Majd akkor veszem meg a köv Pest ha lesz benne olyan,amiért régen szerettem!!!
Most telepítettem fel a PESJP patch legújabb verzióját.
A gép csal mint az õrült,és nem lehet még professional alatt sem egy nyugodt rendes meccset játszani.
Szép hogy megcsinálták rendes mezekkel,és mindenféle körítéssel a játékot!
De én mint PES 6 veterán aki online is sok meccset nyert,itt nem bírok a géppel már professionalon sem!!!
Na ez vicc,és egy goromba uninstall,mert sajnos a PES 6 még mindíg veri a mezõnyt élvezhetõségben!
Megvettem jó pár részét az új genes Peseknek,ablakon kidobott lóvé volt,(2009,2011,2012)mert a grafika ami fejlõdött,a többi meg visszafelé.
Nem is értem ezt hogy sikerült a Konamis arcoknak összehozni...
Lehet a Fifa egy rakat szar szimulációban,de még szórakoztatóbb mint ez a kamuszimulátor amit évek óta kiad a Konami!!!
A PES 3 al kezdtem,de nem akarok idegzsábát kapni mert márka hû leszek,ezért inkább Fifázom míg ott Japánban észre nem térnek.
Majd akkor veszem meg a köv Pest ha lesz benne olyan,amiért régen szerettem!!!
Sziasztok, a Pesjp patch legújabb verziójánál (is) ha meccset játszok akkor a kapusom Goal Keeping Skill és a Responsiveness értéke minden esetben 99 lesz. Ez jelentkezik még valakinél? Normális ez így?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC-Spiel 25.04.13 13:36 Uhr Pro.Evolution.Soccer.2013.Patch.v1.04-RELOADED 33 MB
ha nem pesedit, akkor?
láttam visszáb hogy a wise one mást ajánl, merészelném kérdezni, hogy méket.)?
láttam visszáb hogy a wise one mást ajánl, merészelném kérdezni, hogy méket.)?
hüje vagy hamán szép nem!4
Amit punker írt az engem is érdekelne?
Breki te tudnál segíteni?
Breki te tudnál segíteni?
Nekem is lenne egy kérdésem.
A pesJP-ben a gameplay beállításoknál van lehetõség 5 fajta Ai optimized mode-ra.Tudja valaki mi a különbség az 5 között és mire valók?
elõre is köszi
A pesJP-ben a gameplay beállításoknál van lehetõség 5 fajta Ai optimized mode-ra.Tudja valaki mi a különbség az 5 között és mire valók?
elõre is köszi
ha leírás alapján telepíted sorban akkor nem lehet probléma.
PesJP
Sziasztok!!
Újra elõvettem a gamet és megszeretném kérdezni hogy melyik patch.t érdemes letölteni? Elõre is köszönöm!!
Újra elõvettem a gamet és megszeretném kérdezni hogy melyik patch.t érdemes letölteni? Elõre is köszönöm!!
Helló!
A PES2010-hez lehet frissebb adatbázist találni, vagy a 2013-ast valahogy belevarázsolni? Sajnos az újabb verziókhoz kevés a gépem 😞
A PES2010-hez lehet frissebb adatbázist találni, vagy a 2013-ast valahogy belevarázsolni? Sajnos az újabb verziókhoz kevés a gépem 😞
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy PES-ben is lehet úgy multizni mint fifaban,tehát hogy kiválasztható ki melyik poszton akar játszani és csak egy játékost irányít?
Meg hogy egyáltalán lehet 3-an játszani mások ellen,megnéztem az adatlapját,aszerint lehet,de soha nem toltam egy PES-t sem.Xboxon tolnánk haverokkal,eddig inkább fifa párti voltam,de már iszonyatosan elegem van az utóbbi fifak multi részébõl.
Az lenne a kérdésem hogy PES-ben is lehet úgy multizni mint fifaban,tehát hogy kiválasztható ki melyik poszton akar játszani és csak egy játékost irányít?
Meg hogy egyáltalán lehet 3-an játszani mások ellen,megnéztem az adatlapját,aszerint lehet,de soha nem toltam egy PES-t sem.Xboxon tolnánk haverokkal,eddig inkább fifa párti voltam,de már iszonyatosan elegem van az utóbbi fifak multi részébõl.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Koszi szepen,milyen vagy melyik gamepadot ajanlod,es mi az a kitserver,szegyen ide oda ,nem tudom ,meg egyszer koszonom
Szevasztok, igazan meg kernek valakit,lenne olyan szives ,hogy leirja hogyan lehetne jatszani joy-al meg billentyun egyszerre a jatekot,vagyis kettesben,nekem eddig meg nem jott be, a PES-2013 van fent semmi fele patch nelkul,igazan koszonom
Sziasztok!Eredeti pes 2013 játék pc-re nem kommunikál a szerverrel. Mi lehet a baj?A rendszer azt írja, hogy a beállításikban vagy a tûzfallal lehet probláma, ott nem találtunk semmit.
a pesjp 3.05 verziónál, van 5 db bin file (PESJP_Patch_2013_v3_05-1 stb.)
azokkal mi a teendõ?, hova kell másolni? az install már megvolt.
köszi elõre is a segítséget!
azokkal mi a teendõ?, hova kell másolni? az install már megvolt.
köszi elõre is a segítséget!
Melyikre gondolsz?
Sziasztok!Feltelepítettem a PESEdit.com 2013 Patch 3.2-õt de valamiért nem indul.Valakinek sikerült elindítania egyáltalán?
(a program nem indult el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számitógéprõl)-ezt írja ki.Van esetleg ütlet,hogy mit tegyek?
Köszi
(a program nem indult el, mert d3dx9_43.dll hiányzik a számitógéprõl)-ezt írja ki.Van esetleg ütlet,hogy mit tegyek?
Köszi
hagyjátok már azt a pesedit patchet van sokkal jobb jópárszor leírtuk
a kérdésre válaszolva letöltesz pl egy ilyen paot aztán használod kitserverben a leírás alapján
http://www.moddingway.com/file/31873.html
a kérdésre válaszolva letöltesz pl egy ilyen paot aztán használod kitserverben a leírás alapján
http://www.moddingway.com/file/31873.html
Hello!
Segítséget kérek!
PES 2012-ben, hogy lehet cipõket cserélni? Nincs fennt a PESEdit patch.
Elõre is köszi.
Segítséget kérek!
PES 2012-ben, hogy lehet cipõket cserélni? Nincs fennt a PESEdit patch.
Elõre is köszi.
sziasztok
visszatertem a PES 12-hoz mert valamiert nem jon be a 13..mindegy miert
valaki tudna egy EPL chants pack-et linkelni pes 12-hoz?
en nem talalok sajnos torrent fajlosat...
visszatertem a PES 12-hoz mert valamiert nem jon be a 13..mindegy miert
valaki tudna egy EPL chants pack-et linkelni pes 12-hoz?
en nem talalok sajnos torrent fajlosat...
TDU nickname:lowlama
Sziasztok! A pes 2013 become a legend módjád tolom és megfigyeltem h rajtam kívül senki nem viseli azt a cipõt amit a valóságban. ha sima meccset tolok rajtuk van de a bal-ban nincs. nem tudjátok mi az oka? (pesedit patchet használok)
Érdemes megnézni ezt az oldalt:
https://www.konami-pes2013.com/en/all-about-pes/
Pl. "redeveloping and refining controls" Ez nem más, mint megkeverni az irányítást, néhány használhatatlan új csel bonyolult kombókra.
Lényeg a lényeg, én semmit sem hiszek el a konaminak, csak amit saját magam tapasztalok. Nagyon jó promó videókat csináltak, az ember csorgatta a nyálát, aztán lett belõle egy plasztikázott 2012 offline league nélkül.
Legyen új motor a grafikának, legyen igaz ez a hír! Persze ez legyen jobb, mint az elõzõ (mondjuk az nem nagy kihívás látván a labda fizikáját és az átfolyásokat)! Tényleg szeretném. Szkepszisem azért van. Fõként látva néhány videt, ahol kísértetiesen ugyanazokat a mozgásokat láttam, mint az elõzõben.
De az új motor - legyen az bármilyen szép - teljesen új gameplay nélkül nem ér semmit. Az ég szerelmére ne legyen már benne a partvonalon túlra átvett labdák és a szabadrúgásnál belógó hosszúoldali bekkek bugja. Meg sokminden más se!
Hidd el, én igazán szeretném visszakapni a pesemet, amit a konami évekkel ezelõtt elvett tõlem. Az elmegy 2011, a borzalom 2012 és az ennél kicsit jobb 2013 után dobjanak már ki ezekbõl mindent és az alapoktól írják újra az egészet!
https://www.konami-pes2013.com/en/all-about-pes/
Pl. "redeveloping and refining controls" Ez nem más, mint megkeverni az irányítást, néhány használhatatlan új csel bonyolult kombókra.
Lényeg a lényeg, én semmit sem hiszek el a konaminak, csak amit saját magam tapasztalok. Nagyon jó promó videókat csináltak, az ember csorgatta a nyálát, aztán lett belõle egy plasztikázott 2012 offline league nélkül.
Legyen új motor a grafikának, legyen igaz ez a hír! Persze ez legyen jobb, mint az elõzõ (mondjuk az nem nagy kihívás látván a labda fizikáját és az átfolyásokat)! Tényleg szeretném. Szkepszisem azért van. Fõként látva néhány videt, ahol kísértetiesen ugyanazokat a mozgásokat láttam, mint az elõzõben.
De az új motor - legyen az bármilyen szép - teljesen új gameplay nélkül nem ér semmit. Az ég szerelmére ne legyen már benne a partvonalon túlra átvett labdák és a szabadrúgásnál belógó hosszúoldali bekkek bugja. Meg sokminden más se!
Hidd el, én igazán szeretném visszakapni a pesemet, amit a konami évekkel ezelõtt elvett tõlem. Az elmegy 2011, a borzalom 2012 és az ennél kicsit jobb 2013 után dobjanak már ki ezekbõl mindent és az alapoktól írják újra az egészet!
Ezt lengették már párszor, az eredmény mindig lehangoló volt. Hiszem, ha látom. Nagyon nem bízom a konamiban. Simán lóbálhatják ezt a marketinglózungot tartalom nélkül, nem elõször tennék.
A KONAMI szerint a PES 2014 teljesen új motorra épül majd.
Ezt már hónapokkal ezelõtt bejelentették.
Ezt már hónapokkal ezelõtt bejelentették.
Nézd, kinek a pap, kinek a paplan. Szerintem a pes pofátlanul alultesztelt. Nem véletlen, hogy az elsõ demo egyfajta public beta. Nagy médiaháppal bejelentett "újítások" helyett a legelemibb dolgokon kellene dolgozni. A pes fifásodik, a tömegigény (látvány) irányába megy az érték (tartalom) helyett. Eladásmaximalizálás folyik, ami szerintem már középtávon is a pes halálát jelentheti. Ha nem írják újra szinte az egészet (a játékmódoktól a menedzselésen át a passzrendszerig és a labda fizikáig, kapusokig, irányítási rendszerig), akkor hamar vége lesz a dalnak. Persze az offline league kivétele a legnagyobb gazemberség.
Játékpercenként 10-15 irreális dolgot, vagy bugot tudnék mutatni. Ez engem zavar.
Játékpercenként 10-15 irreális dolgot, vagy bugot tudnék mutatni. Ez engem zavar.
Sziasztok!Nálam a 2.8-van fent de ha felteszem ezt.. a patchet (Pesedit.com 2013 Patch 3.0) elvesznek -e a mentéseim illetve használhatatlanok lesznek-e?
Én a csalást ki nem állhatom. Ha ügyesebb, az rendben van, de ha egyszerûen csal a gép, holott gyengébb, az én nem viselem el. Az, hogy pénzt kérnek ilyenért, felháborítónak tartom. Egy bazi bughalmaz az egész.